משהו מכיר במקרה סמטר בשםTannoy Sensys DCC ????

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
hatoka פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכם !!
אני צריך עזרה יש לי מגבר אונקיו tx-sr503e , ויש לי רמקולים קדמיים ג'מו דגם studio 180 שנקנו לפני 6 שנים (רצפתיים).
ואחוריים של sanyo דגם sx-400 (ישנים).
עכשיו אני רוצה לקנות סנטר וסאב התקציב של היה לשניהם 1800 שקל.
ונכנסתי לחנות ובעל המקצוע אמר לי להשיע ברמקול סנטר איכותי כי מחקרים הראו ש-60% מפס קול יוצא דרך הסנטר.
אני מתלבט אם זה נכון ואם יש צורך לקנות רמקול סנטר שעולה 1500 שקל שנקרא Tannoy Sensys DCC ? במיוחד אני מפחד שיהיה לי עירבוביה בחדר כלומר היו הפרשי סאונד בין הרמקולים שיש לי לסנטר הזה כי הבנתי שהוא מאוד חזק .
מה אתם אומרים חברה? אני צריך את זה נטו לסרטים ולפעמים טיפה למוזיקה.
אז שווה באמת קודם להשיע בסנטר טוב וחזק תוצרת אנגליה או שעדיף להסתפק בסנטר וורפידל דגם "וולדוס"?
אגב גודל החדר שלי הוא 15 מ"ר.

י.לוי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

hatoka כתב:שלום לכם !!
אני צריך עזרה יש לי מגבר אונקיו tx-sr503e , ויש לי רמקולים קדמיים ג'מו דגם studio 180 שנקנו לפני 6 שנים (רצפתיים).
ואחוריים של sanyo דגם sx-400 (ישנים).
עכשיו אני רוצה לקנות סנטר וסאב התקציב של היה לשניהם 1800 שקל.
ונכנסתי לחנות ובעל המקצוע אמר לי להשיע ברמקול סנטר איכותי כי מחקרים הראו ש-60% מפס קול יוצא דרך הסנטר.
אני מתלבט אם זה נכון ואם יש צורך לקנות רמקול סנטר שעולה 1500 שקל שנקרא Tannoy Sensys DCC ? במיוחד אני מפחד שיהיה לי עירבוביה בחדר כלומר היו הפרשי סאונד בין הרמקולים שיש לי לסנטר הזה כי הבנתי שהוא מאוד חזק .
מה אתם אומרים חברה? אני צריך את זה נטו לסרטים ולפעמים טיפה למוזיקה.
אז שווה באמת קודם להשיע בסנטר טוב וחזק תוצרת אנגליה או שעדיף להסתפק בסנטר וורפידל דגם "וולדוס"?
אגב גודל החדר שלי הוא 15 מ"ר.
...
מומלץ שהסנטר יהיה מאותה חברה ואפילו מאותה הסידרה, של הקידמיים, על מנת לשמור על גוון סאונד אחיד מקדימה.

יואב

nvinyl66
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 826
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

מסכים. אפשרות אחרת (זולה ואולי טובה יותר) היא לוותר בכלל על הסנטר (למרות מה שאומר הסוחר) ולהעביר את הערוץ הזה לשני הג'אמו. אבל נראה לי כמעט בלתי אפשרי למצוא שילוב הולם אם זה לא מאותה סידרה ("כמעט" ולא ממש לא אפשרי זה רק אם יש לך המון המון זמן לחפש).
נועם

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

לא רק זמן אלא יכולת לטייל עם הרמקולים בין החנויות או להביא את כל הסנטרים הביתה....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”