תשובות שניתנו לי מ-philips לגבי דגם ה-8404
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
תשובות מאוד סבירות, ביחס למדינה שאתה גר בה, ומנסיון שלי איתם - זה יכל להיות יותר גרוע !
אצלי, כשניסיתי לדבר (לצ'טת) איתם לגבי 42PFL5604H/12 - התשובות היו מס' טלפון ברשל"צ של אלקטרה.
ובשאלה האחרונה הוא אמר שהוא מסיים את ההתקשרות ועצר ציט.
אצלי, כשניסיתי לדבר (לצ'טת) איתם לגבי 42PFL5604H/12 - התשובות היו מס' טלפון ברשל"צ של אלקטרה.
ובשאלה האחרונה הוא אמר שהוא מסיים את ההתקשרות ועצר ציט.
- valer_valer
- חבר ותיק

- תגובות: 1112
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 18 פעמים
נו באמת ... בשביל איזה תשובה מגומגמת שה - TV לא מנגנת מעטפת MKV וצריך להמיר אותה אני ארד לרמה של להסתיר ת' מוצא ?inverminx כתב:למה צריך להגיד להם שאנחנו גרים בישראל ?
אין עוד DVB-T כמו שלנו איפשהו באירופה ?...
ניסיתי לשאול אותם במייל .. נראה מתי יענו לי !
אני לא חושב שישראל בכלל צד בעניין, מבחינת מרבית האנשים בעולם זה איזה חור נידח בעולם של כמה מיליוני אנשים ואם בתודעה שלנו לא היינו חושבים שאנחנו במרכז העולם זה באמת מה שאנחנו, חור נידח בדיוק כמו כל מדינה אחרת של 7 וקצת מיליון תושבים.
אבל בגלל שבתודעה שלנו אנחנו חושבים שכולם מכירים אותנו (לטוב או לרע) מכאן נובעת הפרשנות שהנציג התייחס בצורה כזו או אחרת לעצם האזכור של ישראל, תכל'ס יש מצב שהוא אפילו לא יודע איפה זה... ומה זה ה- HEBREW הזה...
אני לא בטוח שמישהו מאיסלנד היה נעלב אם הנציג לא היה יודע מה בדיוק קורה עם הדגם במדינה שלו, ואני בספק אם הטלוויזיה מנגנת משהו גרמני חוץ מ- NICAM.
אבל בגלל שבתודעה שלנו אנחנו חושבים שכולם מכירים אותנו (לטוב או לרע) מכאן נובעת הפרשנות שהנציג התייחס בצורה כזו או אחרת לעצם האזכור של ישראל, תכל'ס יש מצב שהוא אפילו לא יודע איפה זה... ומה זה ה- HEBREW הזה...
אני לא בטוח שמישהו מאיסלנד היה נעלב אם הנציג לא היה יודע מה בדיוק קורה עם הדגם במדינה שלו, ואני בספק אם הטלוויזיה מנגנת משהו גרמני חוץ מ- NICAM.