תגובות למדריך: איך לבחור מזרימדיה?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
כל הכבוד זיו !
אחלה מאמר ופשוט ביותר להבנה, אני עוד ציפיתי לקרוא קצת על ההבדלים בין החומרות והתוכנות אבל נראה לי שכיסית זאת
במאמר אחר שפירסמת לפני כמה חודשים..
אני גם חשבתי שצריך בעקרון טבלה מסכמת אבל מצד שני אפשר לוותר על זה ולתת לפורום לעשות את שלו, הכי פשוט בעולם.
אחלה מאמר ופשוט ביותר להבנה, אני עוד ציפיתי לקרוא קצת על ההבדלים בין החומרות והתוכנות אבל נראה לי שכיסית זאת
במאמר אחר שפירסמת לפני כמה חודשים..
אני גם חשבתי שצריך בעקרון טבלה מסכמת אבל מצד שני אפשר לוותר על זה ולתת לפורום לעשות את שלו, הכי פשוט בעולם.
כפי שנאמר בכתבה כל עניין מזרימי המדייה עדיין בחיתולים אני תוהה מתי
נוכל לראות ישור קו של היצרנים מבחינת הפי'צרים שנמנו בכתבה כפי שניתן לראות היום במרבית מכשירי די וי די
רוב מכשירי הדי וי די שווים בתכונותייהם שהשוני העיקרי הוא המעבד או לכן אני אומר שמעניין מתי נזכה לראות
גם במזרימי המדייה פיצ'רים שווים בתכונותייהם (הבחירה תהיה קלה יותר)
נוכל לראות ישור קו של היצרנים מבחינת הפי'צרים שנמנו בכתבה כפי שניתן לראות היום במרבית מכשירי די וי די
רוב מכשירי הדי וי די שווים בתכונותייהם שהשוני העיקרי הוא המעבד או לכן אני אומר שמעניין מתי נזכה לראות
גם במזרימי המדייה פיצ'רים שווים בתכונותייהם (הבחירה תהיה קלה יותר)
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
עידכון
תודה רבה, באמת מאמר מרשים.
אני חייב לעדכן שאני מזרים ברשת אלחוטית סרטי 720 ו1080 בצורה חלקה וללא תקיעות, ניסיתי לאתגר את הסטרימר בסרטי פעולה בעלי ביטרייט גבוה ואכן לא היתה שום בעיה בהזרמת המידע.
הפרטים הם:
1. פופקורן 110 גרסה אחרונה.
2. ראוטר אלחוטי מתקן N של חברת DLINK דגם DIR-655
3.כרטיס רשת אלחוטי תואם לראוטר עם חיבור PCI EXPRESSx1 DWA-556
הזרמת המידע ממחשב הנמצא בממ"ד במרחק של 10 מטרים ממיקום הראוטר.
הראוטר מחובר בצורה קווית לפופקורן 110.
שימוש ב myiHome בהזרמת הסרטים.
העברת מידע ממוצעת באלחוט 220-240 Mbs, אפילו פעולת הבאפרינג כמעט ולא ניראית לעין.
לידיעתכם...
אני חייב לעדכן שאני מזרים ברשת אלחוטית סרטי 720 ו1080 בצורה חלקה וללא תקיעות, ניסיתי לאתגר את הסטרימר בסרטי פעולה בעלי ביטרייט גבוה ואכן לא היתה שום בעיה בהזרמת המידע.
הפרטים הם:
1. פופקורן 110 גרסה אחרונה.
2. ראוטר אלחוטי מתקן N של חברת DLINK דגם DIR-655
3.כרטיס רשת אלחוטי תואם לראוטר עם חיבור PCI EXPRESSx1 DWA-556
הזרמת המידע ממחשב הנמצא בממ"ד במרחק של 10 מטרים ממיקום הראוטר.
הראוטר מחובר בצורה קווית לפופקורן 110.
שימוש ב myiHome בהזרמת הסרטים.
העברת מידע ממוצעת באלחוט 220-240 Mbs, אפילו פעולת הבאפרינג כמעט ולא ניראית לעין.
לידיעתכם...
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
ניגון "ריפים שלמים" של בלוריי נשמע לי קצת בלתי נחוץ, לא? כלומר לפחות בשלב זה.
כמה אנשים בארץ הזאת באמת באמת מורידים 25GB בכיף שלהם כמו שאומרים?
כמה אנשים בארץ הזאת באמת באמת מורידים 25GB בכיף שלהם כמו שאומרים?
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
קראתי קצת באיחור, אחלה של מאמר.
בדיוק נהרס לי ה דיוידי בסלון והתפנה לי תקציב לדי ודי די של פיוניר.
אבל אז חשבתי אולי להשקיע טיפה יותר ולקנות את הבלורי של LG ב 200 דולר.
עכשיו, בעצם נפל לי האסימון: אני אקנה PC 200C וחבר לו כונן BD. את PC100 אני יעביר לחדר שינה ואז אני יהנה משני מזרימידה בבית (פחות ריבים בין הילדים, כל אחד והסרט שלו), כונן BD או DVD או CD בסלון במקום זה שנהרס.
אחלה רעיון לא?
רק עכשיו נותר לראות כמה יעלה הסיפור ואז למכור אותו לאישתי.
בדיוק נהרס לי ה דיוידי בסלון והתפנה לי תקציב לדי ודי די של פיוניר.
אבל אז חשבתי אולי להשקיע טיפה יותר ולקנות את הבלורי של LG ב 200 דולר.
עכשיו, בעצם נפל לי האסימון: אני אקנה PC 200C וחבר לו כונן BD. את PC100 אני יעביר לחדר שינה ואז אני יהנה משני מזרימידה בבית (פחות ריבים בין הילדים, כל אחד והסרט שלו), כונן BD או DVD או CD בסלון במקום זה שנהרס.
אחלה רעיון לא?
רק עכשיו נותר לראות כמה יעלה הסיפור ואז למכור אותו לאישתי.
בברכה קובי כהן
אכן מאמר חשוב ורציני שיכול לעזור להרבה מתלבטים וחדשים בתחום
ברשותך זיו, אגיב לגביי הנקודה שאנשים רצים לקנות מכשיר חדש 'שלא נבדק' ורק על סמך הפוטנציאל...
אני לא יודע מה היה בעבר, והייתי שמח להתוודע ולהזדקק לתחום רק בעוד כחצי שנה, שנה, כשדברים יהיו ברורים יותר.
ובכל מקרה הייתי מעדיף לקנות מכשיר עם ביקורות ויכולות מבוססות, כך לדוגמא פסלתי את הCOMPRO 1000
הייתי שמח לקנות מכשיר יציב ועם תמיכה רחבה כמו HDX 1000 ו/או DEVICO 6500 אבל, לא רק שהייתה לאחרונה קפיצת מדרגה
מבחינת ה'צ'יפסט' והיכולות, אלא גם מבחינת המחיר!
לקנייה בארץ 2,200 שח ל HDX ו 3,000 שח ל6500, לעומת 1,200 שח לPLAYON!HD ובוודאי מחיר דומה ל XTREMER כשיגיע,
בינתיים רבים התפתו להזמין מח"ול בגלל פער מחירים אדיר וכן חלקם נפגעו.
כשההבדל הוא 200 ל300 ש"ח לדעתי, אין טעם ל'קפוץ בראש' אבל כשהאופציות הרלוונטיות הן בפער כל כך גדול אני הייתי נוהג אותו דבר.
ואין כאן טענה ליבואנים, כמו ש REALTEK חזרו לשוק עם CHIPSET במחיר מוזל ולפחות עם הבטחה לביצועיים ראויים.
יש להדגיש את החשיבות למסה קריטית של רוכשים + פורומים רציניים + תמיכה של החברה, כי בעתיד זה יעשה את ההבדל בין מכשיר ראוי לאחד שיעלה אבק.
אני באופן אישי פסלתי מהסיבה הזאת את ה ELLION HMR500 שהציג על הנייר את כל מה שחיפשתי אבל זוכה לשיווק דל ולתמיכה אפסית.
וכן את ה MVIX ULTIO שמציג מחיר זהה ל PLAYON!HD אבל לא עורר את אותו באזז, וכן התמיכה של החברה נראית ברמה הרבה יותר נמוכה.
לסיום, אני רכשתי את ה PLAYON!HD בתאילנד במחיר של 550 שח ועם אחריות בינלאומית לשנתיים.
נכון לעכשיו הוא עדיין לא בשל ולא מספק את כל מה שציפיתי ממנו, אבל במחיר הזה שווה לי להסתכן והוא כבר עובד יפה בבית, מקווה שעידכונים בעתיד ישפרו אותו ומאידך שלא יתקלקל, אבל בינתיים אני מרוצה.
נ.ב. - מחיר הפופקורן 110 ירד אחרי שקניתי ולמרות שאני שמח שיש לו מחיר 'שפוי' היום בכל מקרה לא הייתי קונה אותו באופן אישי.
מצטער שיצא כל כך ארוך, אבל עבודת האתר פה ברוכה ועוזרת מאוד להרבה אנשים ובכל זאת לפעמים נוצרים תנאים שאפשר וצריך לקפוץ למים גם אם עוד
לא קיבלנו 'תו תקן' מזיו ועופר.
רק בבקשה אל תיקחו זאת אישית
ברשותך זיו, אגיב לגביי הנקודה שאנשים רצים לקנות מכשיר חדש 'שלא נבדק' ורק על סמך הפוטנציאל...
אני לא יודע מה היה בעבר, והייתי שמח להתוודע ולהזדקק לתחום רק בעוד כחצי שנה, שנה, כשדברים יהיו ברורים יותר.
ובכל מקרה הייתי מעדיף לקנות מכשיר עם ביקורות ויכולות מבוססות, כך לדוגמא פסלתי את הCOMPRO 1000
הייתי שמח לקנות מכשיר יציב ועם תמיכה רחבה כמו HDX 1000 ו/או DEVICO 6500 אבל, לא רק שהייתה לאחרונה קפיצת מדרגה
מבחינת ה'צ'יפסט' והיכולות, אלא גם מבחינת המחיר!
לקנייה בארץ 2,200 שח ל HDX ו 3,000 שח ל6500, לעומת 1,200 שח לPLAYON!HD ובוודאי מחיר דומה ל XTREMER כשיגיע,
בינתיים רבים התפתו להזמין מח"ול בגלל פער מחירים אדיר וכן חלקם נפגעו.
כשההבדל הוא 200 ל300 ש"ח לדעתי, אין טעם ל'קפוץ בראש' אבל כשהאופציות הרלוונטיות הן בפער כל כך גדול אני הייתי נוהג אותו דבר.
ואין כאן טענה ליבואנים, כמו ש REALTEK חזרו לשוק עם CHIPSET במחיר מוזל ולפחות עם הבטחה לביצועיים ראויים.
יש להדגיש את החשיבות למסה קריטית של רוכשים + פורומים רציניים + תמיכה של החברה, כי בעתיד זה יעשה את ההבדל בין מכשיר ראוי לאחד שיעלה אבק.
אני באופן אישי פסלתי מהסיבה הזאת את ה ELLION HMR500 שהציג על הנייר את כל מה שחיפשתי אבל זוכה לשיווק דל ולתמיכה אפסית.
וכן את ה MVIX ULTIO שמציג מחיר זהה ל PLAYON!HD אבל לא עורר את אותו באזז, וכן התמיכה של החברה נראית ברמה הרבה יותר נמוכה.
לסיום, אני רכשתי את ה PLAYON!HD בתאילנד במחיר של 550 שח ועם אחריות בינלאומית לשנתיים.
נכון לעכשיו הוא עדיין לא בשל ולא מספק את כל מה שציפיתי ממנו, אבל במחיר הזה שווה לי להסתכן והוא כבר עובד יפה בבית, מקווה שעידכונים בעתיד ישפרו אותו ומאידך שלא יתקלקל, אבל בינתיים אני מרוצה.
נ.ב. - מחיר הפופקורן 110 ירד אחרי שקניתי ולמרות שאני שמח שיש לו מחיר 'שפוי' היום בכל מקרה לא הייתי קונה אותו באופן אישי.
מצטער שיצא כל כך ארוך, אבל עבודת האתר פה ברוכה ועוזרת מאוד להרבה אנשים ובכל זאת לפעמים נוצרים תנאים שאפשר וצריך לקפוץ למים גם אם עוד
לא קיבלנו 'תו תקן' מזיו ועופר.
רק בבקשה אל תיקחו זאת אישית
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
מס' תובנות בנושא מזרימדיות מנסיוני הדל...
מאמר מצויין, מאוד מועיל לחדשים בתחום. כל הכבוד....כרגיל.
כשאני עמדתי לפני רכישת מזרימדיה (לפני יותר מחצי שנה) החלטתי לרכוש בארץ HDX1000 ומיבואן עם גב.
הקניה מיבואן עם מח' שירות מעולה (פרזנט פרפקט) הוכיחה את עצמה וקיבלתי שירות מעולה גם טלפוני וגם עד לפתח דלת ביתי כשהיה צריך.
לכן, גם להבא אעדיף לרכוש בארץ במחיר גבוה יותר מהזמנה ישירה בחו"ל אבל לקבל מכשיר שיש לו אמא ואבא בארץ.
דווקא ה HDX הוא שאיכזב וממשיך לאכזב עם יציבות מעורערת וקריסה מחדש כל שבוע-שבועיים גם לאחר שאני מקפיד לעדכן אותו כהלכה ולעבוד איתו "לפי הספר"....
RESET פעם בכמה ימים הוא משהו שיגרתי....
ובכלל, הממשק המובנה מיושן והגרפיקה "של פעם" אפילו בלי אפשרות להצגת תמונות של הקבצים ללא שימוש בתוכנה חיצונית כגון MovieJukebox המצריכה פעולות "אחזקה" משלה....שלא לדבר על הקמה ופריסה למי שיש כ-4 TERA קבצי HD מפוזרים על גבי 4 דיסקים קשיחים המחולקים בין המחשב (ברשת), בתוך הסטרימר ועל דיסק חיצוני USB...
בקיצור, חבל שלא קניתי DVICO6500.
אני מקווה לתקן את הטעות שארכוש את ה-6600 בקרוב....
ורק אחרי שאקרא כאן ביקורת מורחבת עליו...
כשאני עמדתי לפני רכישת מזרימדיה (לפני יותר מחצי שנה) החלטתי לרכוש בארץ HDX1000 ומיבואן עם גב.
הקניה מיבואן עם מח' שירות מעולה (פרזנט פרפקט) הוכיחה את עצמה וקיבלתי שירות מעולה גם טלפוני וגם עד לפתח דלת ביתי כשהיה צריך.
לכן, גם להבא אעדיף לרכוש בארץ במחיר גבוה יותר מהזמנה ישירה בחו"ל אבל לקבל מכשיר שיש לו אמא ואבא בארץ.
דווקא ה HDX הוא שאיכזב וממשיך לאכזב עם יציבות מעורערת וקריסה מחדש כל שבוע-שבועיים גם לאחר שאני מקפיד לעדכן אותו כהלכה ולעבוד איתו "לפי הספר"....
RESET פעם בכמה ימים הוא משהו שיגרתי....
ובכלל, הממשק המובנה מיושן והגרפיקה "של פעם" אפילו בלי אפשרות להצגת תמונות של הקבצים ללא שימוש בתוכנה חיצונית כגון MovieJukebox המצריכה פעולות "אחזקה" משלה....שלא לדבר על הקמה ופריסה למי שיש כ-4 TERA קבצי HD מפוזרים על גבי 4 דיסקים קשיחים המחולקים בין המחשב (ברשת), בתוך הסטרימר ועל דיסק חיצוני USB...
בקיצור, חבל שלא קניתי DVICO6500.
אני מקווה לתקן את הטעות שארכוש את ה-6600 בקרוב....
ורק אחרי שאקרא כאן ביקורת מורחבת עליו...
עזרה בבחירת מזרימדיה
שלום,
אני יודע שזה נושא שנטחן אלף פעמים.
אני מתלבט בין tvix 6600 לבין hdx 1000, ותהיתי האם יש מישהו שמכיר את ה-6600?
תודה מראש,
עדי
אני יודע שזה נושא שנטחן אלף פעמים.
אני מתלבט בין tvix 6600 לבין hdx 1000, ותהיתי האם יש מישהו שמכיר את ה-6600?
תודה מראש,
עדי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מדיה סטרימר הטוב ביותר
קראתי את כל השרשור ושמתי לב שהפסיק לפני יותר מחצי שנה.
האם יש יותר ידע מאז? האם אפשר להגיד שנכון להיום ה C200 עונה על רוב הצרכים באיכות הטובה ביותר?
כל זאת לאור ירידת המחיר ל 1490 ש"ח בלבד
האם יש יותר ידע מאז? האם אפשר להגיד שנכון להיום ה C200 עונה על רוב הצרכים באיכות הטובה ביותר?
כל זאת לאור ירידת המחיר ל 1490 ש"ח בלבד