תגובות למדריך: איך לבחור מזרימדיה?
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
זיו, תודה רבה. מאמר חשוב שיעזור מאוד לכל המתלבטים . 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה
מקווה שיעזור לחברה שמתלבטים.
מקווה שיעזור לחברה שמתלבטים.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
זיו, סקירה מאוד יפה
אולי פספסתי, לי נראה שמה שחשוב מעבר ל-features זה עניין של מקצועיות של היצרן
מכל החברות שקיימות לדעתי רק שלושת אלה פעילות בצורה (היותר) רצינית - Syabas, Dvico, HDi
וכיוון שיש לי התנסות עם כמה מוצרים של Syabas ו-Dvico, אני רוצה להאמין כי HDi טיפה יותר טובים מבחינת איכות המוצר כולל תוכנה
לגבי האחרים - אין לי מושג. חשוב להבין כי איכות התוכנה והמשכיות הפיתוח זה דבר הכרחי בתחום זה
אולי פספסתי, לי נראה שמה שחשוב מעבר ל-features זה עניין של מקצועיות של היצרן
מכל החברות שקיימות לדעתי רק שלושת אלה פעילות בצורה (היותר) רצינית - Syabas, Dvico, HDi
וכיוון שיש לי התנסות עם כמה מוצרים של Syabas ו-Dvico, אני רוצה להאמין כי HDi טיפה יותר טובים מבחינת איכות המוצר כולל תוכנה
לגבי האחרים - אין לי מושג. חשוב להבין כי איכות התוכנה והמשכיות הפיתוח זה דבר הכרחי בתחום זה
מדריך מעולה!
בדיוק השבוע עזרתי לחבר בבחירה של מזרימדיה ונראה שהמדריך מכסה את כל הפרמטרים הרלוונטים.
ראוי לציין שהמחירים בארץ לאחרונה הולכים לכיוון של שפיות...
אגב, אני לא מחפש לעשות פרסומת אבל יצא לי לשחק עם PC 110 מול ISTAR HD6 ונראה שמדובר באותו מוצר ממש (למעט האריזה ומפענח ה DTS). השלטים של שני המכשירים זהים אחד לאחד וכמובן שולטים אחד על השני, וה GUI זהה לחלוטין. לא ברור לי מדוע הבדלי המחיר (מישהו אמר מיתוג?).
עוז
בדיוק השבוע עזרתי לחבר בבחירה של מזרימדיה ונראה שהמדריך מכסה את כל הפרמטרים הרלוונטים.
ראוי לציין שהמחירים בארץ לאחרונה הולכים לכיוון של שפיות...
אגב, אני לא מחפש לעשות פרסומת אבל יצא לי לשחק עם PC 110 מול ISTAR HD6 ונראה שמדובר באותו מוצר ממש (למעט האריזה ומפענח ה DTS). השלטים של שני המכשירים זהים אחד לאחד וכמובן שולטים אחד על השני, וה GUI זהה לחלוטין. לא ברור לי מדוע הבדלי המחיר (מישהו אמר מיתוג?).
עוז
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
תודה לכולם על המילים החמות.
michael123,
אם המוצר מתפקד כמו שצריך, אזי זה משקף את מקצועיות היצרן. אין לצרכן הסופי שום דרך לעמוד על מקצועיות היצרן לא דרך המוצר שלו. כיצד אתה מודד מקצועיות של יצרני רסיברים או מסכים דקים? בדיוק לפי אותו כלל, ביצועי המוצר.
sBaB,
טבלה כזאת יכולה להיות בהחלט שימושית, ייתכן ואני אכין כזאת בהמשך (אלא אם כן מישהו ישיג אותי
).
ozzz,
בדיוק כפי ש MartinHSabag ציין, כולם אותה חומרה בסיסית עם מארז אחר ושינויים קלים בקושחה (תמונת ה Boot, קצת גרפיקה...).
michael123,
אם המוצר מתפקד כמו שצריך, אזי זה משקף את מקצועיות היצרן. אין לצרכן הסופי שום דרך לעמוד על מקצועיות היצרן לא דרך המוצר שלו. כיצד אתה מודד מקצועיות של יצרני רסיברים או מסכים דקים? בדיוק לפי אותו כלל, ביצועי המוצר.
sBaB,
טבלה כזאת יכולה להיות בהחלט שימושית, ייתכן ואני אכין כזאת בהמשך (אלא אם כן מישהו ישיג אותי
ozzz,
בדיוק כפי ש MartinHSabag ציין, כולם אותה חומרה בסיסית עם מארז אחר ושינויים קלים בקושחה (תמונת ה Boot, קצת גרפיקה...).
זיו ומרטין, קראתי גם קראתי את הביקורות באתרכם (אגב, אין יום שאני לא משוטט בו גם אם באופן די פאסיבי
) . פשוט נדהמתי לראות את הזהות של המוצרים.
קצת הזכיר לי, מעולם אחר, את מנוע פז'ו 205 שהורכב במספר רכבי סיטרואן. יכולת לפתוח את מכסה המנוע של 2 הרכבים ולמצוא את מד השמן בדיוק באותו מקום ובאותה זווית...
ולעצם העניין, שוב, מדריך מעולה לכל מי שמנסה לבחור לו מכשיר מזרימדיה.
נראה לי שההוכחה לכך שהתחום מתרחב בארץ נעוצה בעובדה שרשת 'מיינסטרים' כמו באג מתחילה למכור מוצרים אלו.
קצת הזכיר לי, מעולם אחר, את מנוע פז'ו 205 שהורכב במספר רכבי סיטרואן. יכולת לפתוח את מכסה המנוע של 2 הרכבים ולמצוא את מד השמן בדיוק באותו מקום ובאותה זווית...
ולעצם העניין, שוב, מדריך מעולה לכל מי שמנסה לבחור לו מכשיר מזרימדיה.
נראה לי שההוכחה לכך שהתחום מתרחב בארץ נעוצה בעובדה שרשת 'מיינסטרים' כמו באג מתחילה למכור מוצרים אלו.
יופי של מאמר
מסכם וממצא, הקפת בצורה יפה את מכלול השיקולים בבחירת מזרים מדיה.
בסה"כ רובם מאוד מאוד דומים ולפיכך להערכתי האישית האלמנט המתווה צריך להיות המחיר והתמיכה.
אותי זה הוביל ל Popcorn A110, (נכון הוא אינו יפה כמו חלק מן האחרים, אך הוא מחזיק בעיקר התכונות הרלוונטיות למזרים מדיה),כמו גם התמיכה לו הוא זוכה משמעותית מאוד.
לטעמי אין הצדקה לשלם תוספת משמעותית עבור יופי, מה עוד שלהערכתי אלו הם מכשירים שחיי המדף שלהם לא יהיו ארוכים (חידושים טכנולוגים והטמעת הפונקציה העיקרית במכשירים מורכבים יותר)
לתפיסתי ולסיכום צריך סוס עבודה אמין שיעשה את העבודה במינימום מחיר.
בסה"כ רובם מאוד מאוד דומים ולפיכך להערכתי האישית האלמנט המתווה צריך להיות המחיר והתמיכה.
אותי זה הוביל ל Popcorn A110, (נכון הוא אינו יפה כמו חלק מן האחרים, אך הוא מחזיק בעיקר התכונות הרלוונטיות למזרים מדיה),כמו גם התמיכה לו הוא זוכה משמעותית מאוד.
לטעמי אין הצדקה לשלם תוספת משמעותית עבור יופי, מה עוד שלהערכתי אלו הם מכשירים שחיי המדף שלהם לא יהיו ארוכים (חידושים טכנולוגים והטמעת הפונקציה העיקרית במכשירים מורכבים יותר)
לתפיסתי ולסיכום צריך סוס עבודה אמין שיעשה את העבודה במינימום מחיר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מאמר חשוב ביותר וכתוב מצויין.
כדאי להוסיף קישור אליו בדביק של הפורום.
כדאי להוסיף קישור אליו בדביק של הפורום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
זיו,
יופי של כתבה ואכן טבלת השוואה תהיה סיכום יאה!
רק דבר אחד אני לא מבין, מדוע לשים בסוף תמונה שלך עם עופר, מרטין ואיל ללא חולצה? ומי זה החבר האפרו-אמריקאי שלכם? חבר הנהלה נוסף?
יופי של כתבה ואכן טבלת השוואה תהיה סיכום יאה!
רק דבר אחד אני לא מבין, מדוע לשים בסוף תמונה שלך עם עופר, מרטין ואיל ללא חולצה? ומי זה החבר האפרו-אמריקאי שלכם? חבר הנהלה נוסף?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"