42xv635 של טושיבה
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
קרוב לודאי שמסך 42
הוא בטכנולוגיה של S-IPS בעוד שמסך 46 הוא בטכנולוגיה של S-PVA.gabi_70 כתב:בהחלט, אך כנראה השכלתי הלא מלאה בתחום אינה איפשרה לי להבין את הנאמר, אי לכך הייתי מבקש מכל מישמבין שינסה לתרגם לי לשפה פשוטה.
אגב, יש הבדל בין ה42 ל46 מלבד הגודל?
תודה...
מאחר ומן הסתם השאלה הבאה שלך תהיה מה ההבדל ביניהם,אני
חושש שלא תזכה לתשובה.
שאלתי פעם בשירשור אחר אם מישהו יודע מאיזה טכנולוגיה מסכי
52 ו 55 והשאלה נותרה ללא התיחסות.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

נא לקרוא
http://en.wikipedia.org/wiki/TFT_LCDAnalizer כתב:שתף אותנו במידעהוא בטכנולוגיה של S-IPS בעוד שמסך 46 הוא בטכנולוגיה של S-PVA.......
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
כמו שחשבתי
ההנחה שלך לגבי סוג הפאנלים בהם יצרנים עושים שימוש בגדלים 40-46 היא לא נכונה .
פאנלים מסוג S-IPS נפוצים במסכי מחשב ייעודיים ליישומי גרפיקה (eizo) ופחות אם לא בכלל במסכי LCD-TV .
רוב הפאנלים שנפוצים היום במסכי LCD TV הם מסוג TN ו IPS .
הקישור שלך מתאר את ההבדלים בין סוגי הפאנלים (מה גם שחלק מסוגי הפאנלים שמצויינים לא נפוצים כלל במסכי LCD TV) ולא את סוג הפאנל ביחס לדגם ספציפי של מסך .
באופן כללי תלויי במיתוג של היצרן לגבי דגם או סדרה (סדרות יוקרתיות יותר עושות שימוש ב IPS)
בהתאם לסוג הפאנל ניתן להשיג זמני תגובה נמוכים יחס ניגודיות גבוה יותר זויות צפיה רחבות יותר וכו' .
עד כמה שאני זוכר במסך שלך XF350 סוג הפאנל הוא IPS אבל "אל תתפוס אותי במילה"
פאנלים מסוג S-IPS נפוצים במסכי מחשב ייעודיים ליישומי גרפיקה (eizo) ופחות אם לא בכלל במסכי LCD-TV .
הקישור שלך מתאר את ההבדלים בין סוגי הפאנלים (מה גם שחלק מסוגי הפאנלים שמצויינים לא נפוצים כלל במסכי LCD TV) ולא את סוג הפאנל ביחס לדגם ספציפי של מסך .
באופן כללי תלויי במיתוג של היצרן לגבי דגם או סדרה (סדרות יוקרתיות יותר עושות שימוש ב IPS)
בהתאם לסוג הפאנל ניתן להשיג זמני תגובה נמוכים יחס ניגודיות גבוה יותר זויות צפיה רחבות יותר וכו' .
עד כמה שאני זוכר במסך שלך XF350 סוג הפאנל הוא IPS אבל "אל תתפוס אותי במילה"
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

לא נתקלתי עד
היום במסך 40 או 46 של חברה מכובדת שהוא לא מסוג S-PVA.סוני וסמסונג משתמשים למיטב ידיעתיAnalizer כתב:כמו שחשבתי![]()
עד כמה שאני זוכר במסך שלך XF350 סוג הפאנל הוא IPS אבל "אל תתפוס אותי במילה"...
רק במסכים כאלה עבור הדגמים שלהם וכך גם לדעתי טושיבה.
לצערי היצרנים באופן עקבי אינם מפרסמים את סוג המסך ולא מצאתי עדיין אתר שמתאים את
סוג המסך למודל הטלביזיה.
מאחר וסמסונג וסוני משתמשות ב S-PVA למסכי היוקרה שלהם,בעיקר בגלל איכות השחור העדיפה
של סוג מסך זה,אז לומר שסדרות יוקרתיות יותר עושות שימוש ב IPS לא מדוייק לדעתי.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

טעות , ושוב טעות , אתה מסיק מסקנות ללא ביסוס , כמו שאמרתי תלוי בייעוד .היום במסך 40 או 46 של חברה מכובדת שהוא לא מסוג S-PVA.סוני וסמסונג משתמשים למיטב ידיעתי
רק במסכים כאלה עבור הדגמים שלהם וכך גם לדעתי טושיבה....
עקב אכילס של פאנלים מסוג VA למיניהם הוא זמן תגובה איטי יחסית לפאנלים מסוג IPS\S-IPS ומעבר בין צבעים בהתאם לשינוי זווית של המצלמה.
לדעתך ..... אבל אלו העובדות ידידי פאנלים מסוג IPS \ S-IPS יקרים יותר ועדיפים יותר .לומר שסדרות יוקרתיות יותר עושות שימוש ב IPS לא מדוייק לדעתי....
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

אם אתה כל כך בטוח אז
איזה סוג פנלים יש לטלביזיות led של סוני וסמסונג ?Analizer כתב:טעות , ושוב טעות , אתה מסיק מסקנות ללא ביסוס , כמו שאמרתי תלוי בייעוד .היום במסך 40 או 46 של חברה מכובדת שהוא לא מסוג S-PVA.סוני וסמסונג משתמשים למיטב ידיעתי
רק במסכים כאלה עבור הדגמים שלהם וכך גם לדעתי טושיבה....
עקב אכילס של פאנלים מסוג VA למיניהם הוא זמן תגובה איטי יחסית לפאנלים מסוג IPS\S-IPS ומעבר בין צבעים בהתאם לשינוי זווית של המצלמה.לדעתך ..... אבל אלו העובדות ידידי פאנלים מסוג IPS \ S-IPS יקרים יותר ועדיפים יותר .לומר שסדרות יוקרתיות יותר עושות שימוש ב IPS לא מדוייק לדעתי.......
אחי תזהר!
א.אני גם קיבלתי מחיר ישירות מניופאן!
נסעתי עד ניופאן וראיתי את הסדרה החדשה של טושיבה RV XV ZV
אחי ככל שהדגם יותר יקר כך רואים יותר גרוע! בHD רואים שחור ולא ברור! יחסית למחיר של הRV רואים בה טוב
אבל בXV וכנ"ל בZV רואים מאוד רע בחיבור רגיל ובחיבור HD שחור משחור (למרות ניסיונות כיול של המוכר!)
אני אישית בחרתי ב8404 של פיליפס אבל גם ב5404 רואים מאוד טוב - שהיא האומנם 60HZ
אבל תמונה בה זו תמונה!
אל תמהר לקנות! תבדוק ותעשה סקר זה ישתלם לך
אני לא בא מגישה של אינטרסנט שבא לקדם מכירות לאלקטרה(נבלות נותנים רק 2 אחריות לטלויזיה - הם יודעים שה8404 חזקה מבחינת ביקורות ולכן הם מנצלים את זה!!!)
תבדוק גם מחיר באתרי מכירות פומביות יש הפרשים מטורפים!
בהצלחה
אחי ככל שהדגם יותר יקר כך רואים יותר גרוע! בHD רואים שחור ולא ברור! יחסית למחיר של הRV רואים בה טוב
אבל בXV וכנ"ל בZV רואים מאוד רע בחיבור רגיל ובחיבור HD שחור משחור (למרות ניסיונות כיול של המוכר!)
אבל תמונה בה זו תמונה!
אני לא בא מגישה של אינטרסנט שבא לקדם מכירות לאלקטרה(נבלות נותנים רק 2 אחריות לטלויזיה - הם יודעים שה8404 חזקה מבחינת ביקורות ולכן הם מנצלים את זה!!!)
בהצלחה
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

התגובה הזאת היא חובבנית
נדמה לי שכבר נתקלתי בה בעבר(מיחזור), עם תגובה הולמת של עופר.לומר שב zv ו xv רואיםamirs3 כתב:א.אני גם קיבלתי מחיר ישירות מניופאן!
אבל תמונה בה זו תמונה!
בהצלחה...
גרוע יותר מאשר ב rv זה לא רציני.
הנה,מצאתי את השירשור. הוא כותב שראה את ה sv (בניופאן או בלונדון ?):
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 845#922845
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

אני מניח ש PVA או S-PVAאיזה סוג פנלים יש לטלביזיות led של סוני וסמסונג ?...
א.מהסיבה הפשוטה שמדובר בשידרוג של סמסונג וסוני לטכנולוגית פאנלים מסוג MVA כך שמן הסתם כמובן שישתמשו בפאנלים מתוצרת עצמית.
ב. יחס ניגודיות גבוה מאוד שמתאפשר בפאנלים מהסוג הנ"ל.[/list]
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

נו,אז המשפט שכתבת
ואני מצטט:Analizer כתב:אני מניח ש PVA או S-PVAאיזה סוג פנלים יש לטלביזיות led של סוני וסמסונג ?...
א.מהסיבה הפשוטה שמדובר בשידרוג של סמסונג וסוני לטכנולוגית פאנלים מסוג MVA כך שמן הסתם כמובן שישתמשו בפאנלים מתוצרת עצמית.
ב. יחס ניגודיות גבוה מאוד שמתאפשר בפאנלים מהסוג הנ"ל.[/list]...
"באופן כללי תלויי במיתוג של היצרן לגבי דגם או סדרה (סדרות יוקרתיות יותר עושות שימוש ב IPS)"
מייחס לסוני וסמסוג(שמשתמשות בדגמי היוקרה שלהם בודאי ב S-PVA) הן חברות שמיצרות
מסכים לא יוקרתיים ?
בסה"כ לא נתקלתי עד היום במסכים של 40 ו 46 שאינם s-pva.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

אם כבר החלטת לצטט :
נראה לך הגיוני שטושיבה יקנו או ישתמשו במעבדי תמונה מיצרנים שונים בזמן שהם עצמם מפתחים ומייצרים מעבדי תמונה ? אותו כנ"ל לגבי הפאנלים , באו סוני וסמסונג לקחו טכנולוגיה קיימת MVA ושידרגו אותה בכדי להשיג יתרונות מסויימים כשהבולט והמשמעותי ביותר הוא יחס ניגודיות גבוה , זה עדיין לא עושה את סוג הפאנלים הנ"ל לטובים ביותר ..מהסיבה הפשוטה שמדובר בשידרוג של סמסונג וסוני לטכנולוגית פאנלים מסוג MVA כך שמן הסתם כמובן שישתמשו בפאנלים מתוצרת עצמית...
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

איך תסביר את זה שטושיבה
שאיננה יצרנית פנלים,רוכשת פנלים של S-PVA עבור מסכי האיכות שלה כמו סידרת sv ? זה בגלל שהםAnalizer כתב:אם כבר החלטת לצטט :נראה לך הגיוני שטושיבה יקנו או ישתמשו במעבדי תמונה מיצרנים שונים בזמן שהם עצמם מפתחים ומייצרים מעבדי תמונה ? אותו כנ"ל לגבי הפאנלים , באו סוני וסמסונג לקחו טכנולוגיה קיימת MVA ושידרגו אותה בכדי להשיג יתרונות מסויימים כשהבולט והמשמעותי ביותר הוא יחס ניגודיות גבוה , זה עדיין לא עושה את סוג הפאנלים הנ"ל לטובים ביותר ..מהסיבה הפשוטה שמדובר בשידרוג של סמסונג וסוני לטכנולוגית פאנלים מסוג MVA כך שמן הסתם כמובן שישתמשו בפאנלים מתוצרת עצמית......
זולים או פשוט טובים ?
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

מה שאני רוצה לומר שהגדרה
של מסכי S-PVA כנחותים באיכות ממסכי S-IPS לא נכונה בעיני.Analizer כתב:לא הבנתי את השאלה...
לכל טכנולוגיה יש את היתרונות והחסרונות שלה ואם סוני,סמסונג
וטושיבה בחרו ב S-PVA למסכי האיכות שלהם בטכנולוגית LED,אני
מניח שהם יודעים מה הם עושים.ואולי סמסונג מיצרים בטכנולוגיה זאת
כי הם חושבים שהיא הטובה ביותר בשיקלול היתרונות והחסרונות ?