יבוא אישי של פלזמה/LCD מארה"ב דרך B&H

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.

שמי שלומי, אני אומנם חבר חדש באתר - אבל פעמים רבות בעבר ביקרתי כאן בפורומים בחיפושי עצות ופתרונות לבעיות (פחות בקשר למסכי טלביזיה האמת), ואני מאוד שמח להצטרף לפורום.

אני מתאר לעצמי שהנושא הזה עלה פה בעבר מס' פעמים בוריאציות שונות, ובכל זאת אודה למי מכם שיוכל לעזור לי. יצא לי קצת לקרוא ולשמוע על העניין אבל לא הצלחתי להרכיב בראש את כל הפאזל...

אני מעוניין לייבא לארץ טלביזיה מארה"ב דרך B&H שבוודאי שמעתם עליהם. לפני שאני פונה אליהם, אשמח אם תוכלו להבהיר לי מס' נקודות:

א- בקשר לטלביזיה:
אני מעוניין באחד מהדגמים הבאים:
פלאזמה Panasonic TC-P46G15
פלאזמה Panasonic TH-46PZ850U
מסך Sony KDL-46W5100 LCD

*שלושת הטלביזיות הללו נמכרות ב B&H, ודרכם כאמור אני מעוניין לרכוש וליבא לארץ.

האם הטלביזיות האלו יכולות בכלל לפעול בארץ (מהבחינה שבארץ זה PAL ולא NTSC)? - או שאני חייב לקנות רק טלביזית מולטיסיסטם (או מולטיזון)? האם ידוע לכם על פירמה/מודל אחר כלשהוא שמשווק בארה"ב ושיהיה אפשרי להביא לארץ (כמו פיוניר לדוג', ששמעתי שכולן יתמכו פה בארץ ב PAL)?

האם אני אצטרך לקנות שנאי (ממיר מתח) בשביל שהטלביזיות הללו יעבדו בארץ עם זרם של 220V, במקום 110V כפי שמקובל בארה"ב? ואם כן, האם יש לכם המלצות בעניין?

האם יש עוד משהו שצריך להתייחס אליו מבחינה טכנית בייבוא של טלביזיה לארץ, מלבד התמיכה בשיטת השידור והתמיכה בזרם החשמל שהזכרתי לעיל?

ב- בקשר ליבוא עצמו:
הבנתי ששיעור המס על יבוא טלביזיה מארה"ב לישראל הוא 33%. האם זה נכון? האם המס מחושב על ערך המוצר כולל המשלוח?

האם אני אצטרך להביא קבלות למשרד במכס? או שהם מסתכלים רק על תעודת המשלוח ועל המחיר הנקוב שם?
בנוסף, אשמח לשמוע מבעלי נסיון האם הפקידים במכס "מאמינים" לקבלות - או "עושים בעיות" ומעריכים את הטלביזיה במחיר אחר וגבוה מהמחיר הנקוב?

ג- בקשר ל B&H:
אשמח לשמוע דעות וביקורות עליהם מבעלי ידע ונסיון (שיטת תשלום, אפשרויות מיקוח, ביטוחים, אחריות וכו'). בנוסף אשמח לשמוע אולי על חנויות מומלצות אחרות בארה"ב/אירופה שניתן לייבא דרכם טלביזיות לארץ בצורה נוחה.

וואו, זה היה ארוך, מקווה שלא תתבאסו רק מלקרוא את זה. אני מאוד אעריך כל עזרה שתוכלו לתת לי בנושא.

תודה,
שלומי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78844
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #2 

B&h אמינים

המכס נקבע לא על פי המחיר ששילמת אלא לפי המחיר שהם מגיעים אליו שהוא סוג של ממוצע על מחירים של המוצר בכמה אתרים מובילים. למכס נמאס שעובדים עליו והפך לטכנולוגי. פעמים רבות בשנה האחרונה שילמתי מכס עד פי 2 ממה שהייתי צריך בגלל אי הסכמה של שווי מכשיר כזה או אחר. אתה תמיד יכול לשלם ולערער אבל לרוב העירעורים הללו לא יותר מחותמת גומי ״נדחה״...

לגבי מכס. הוא כולל את עלות המשלוח כמובן.

two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה על התשובה בקשר למכס.

רק עוד שאלה: למכס נמאס מזה שעובדים עליו? או למכס נמאס מזה שאנשים מיבאים לארץ במחיר זול?
השאלה שלי למעשה היא: אם אני מביא אסמכתאות וקבלות גם מהחנות וגם מחברת האשראי שלי לדוג' שזה המחיר שאכן שילמתי על המוצר - עדיין הם יכולים לעשות בעיות ולהעריך את המוצר ביותר כסף, רק בגלל שבאינטרנט הם ראו שהוא נמכר במחיר גבוה יותר?

נ.ב: יש לך במקרה גם תשובות לשאר השאלות שלי על יבוא של הדגמים שציינתי?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #4 

two-times,
רק עוד שאלה: למכס נמאס מזה שעובדים עליו? או למכס נמאס מזה שאנשים מיבאים לארץ במחיר זול?
...
זה היה רק ניתוח שלי. מנסיוני, הם לא מקבלים סתם קבלה כמסמך רשמי שהם מסתמכים עליו. יותר מדי חנויות בחו"ל יכתבו מה שאתה רוצה ויחתמו על המסמך הזה בשביל שתרכוש דווקא מהם.

כפי שציינתי, במקרה שלי נואשתי מההליך של לנסות ולשלם כפי שאני אמור ושילמתי על נגן בלוריי בשווי של כ-300 דולר כאילו שוויו היה 600 דולר. למה? ככה.

לגבי דגמים, אין לי תובנות מיוחדות עבורך.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #5 

@עפר

מקרה שלך לא מייצג, ואני הייתי מתעקש יותר אולי
מעשרות פעמים של יבוא מוצרים שונים זה תמיד היה על פי קבלה, וזה כולל גם מקרה שקניתי את הטלוויזיה שלי דרך B&H.. רצוי שתהיה חותמת של בית העסק על החשבונית, זה עוזר לפעמים

@two-times
כאשר אני קניתי מ-B&H טלויזיה לפני שנתיים כמעט, מכשירים FULL HD עלו בארץ 30K, אז זה היה משתלם לשלם חצי סכום ולקחת סיכון מסוים. היום, מחירים בארץ מאוד אטרקטיביים, ולא שווה לדעתי להתעסק.

מעבר ל-33% (שזה מתבסס על סכום כולל משלוח כמובן - ומשלוח עולה כ-1000 US$), אתה משלם עמלות שונות על שיחרור, צילום מסמכים, בדיקה (במקרה ותעבור)

מכשירים יחידים שאני יודע 100% כתומכים ב-PAL ו-230V ישראלי הם PANASONIC סדרה PF וכל הדגמים של PIONEER
מכשירים של PANASONIC שהם לא 'P' אינם תומכים ב-PAL - בדוק. יש לי חבר שניסה לחבר WII ישראלי וזה לא עבד.
מצד שני, אתה יכול להזמין גם מעבד וידאו דוגמת DVDO EDGE (גם נמכר ב-B&H) - יעזור לך עם המרת PAL/NTSC ולקנות שנאי 1000W ובזה לגמור את הסיפור

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #6 

michael123,

הם הגיעו למצב שבו דרשו ממני להוציא אסמכתאות מהבנק שלי שבשביל להשיגם הייתי צריך לבלות שעות ארוכות בבנק ובשלב זה הרמתי ידיים.

בהחלטה שלי לשלם היה גורם כלכלי בלבד - הזמן שלי יקר מדי בכדי שאבזבז אותו על להוציא אין ספור מסמכים ואבלה שעות מול פקידים שונים ומשונים.

two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

למיכאל שלום,

קראתי הרבה מהתגובות שלך פה בפורום בנושא הזה ואני שמח שהגבת גם לי, בהחלט עושה רושם שאתה בעל נסיון בסוגיה הזו (ובכלל).

לעניינינו - כאמור יצא לי לקרוא כמה תגובות שלך בעבר בעניין הזה של יבוא אישי, והייתי בטוח שדווקא אתה תהיה "סניגור" של השיטה. אני אשמח אם תוכל להסביר למה אתה חושב שזה "לא שווה להתעסק".

אני אישית הגעתי לכיון הזה היות ואני מחפש פלזמה 1080P (לא מעריץ של LCD), וממה שקראתי ושמעתי לפנסוניק יש פלזמות כאלו שנותנות את התמורה הטובה ביותר לכסף.
גודל של 42" קטן לי מדי, ו-50" גדול לי מדי, ו 46-47" אין בארץ - אז ככה הגעתי לקניה בחו"ל... ואחרי שחיפשתי בגוגל 5 דקות הגעתי ל B&H.
הטלביזיה מיועדת לסלון ואמורים להתחבר אליה לפחות: ממיר HD, אקסבוקס360 שישמש גם כ-נגן DVD , מחשב, ונגן בלו-ריי.

בקשר ליבוא של פיוניר: גם אני שמעתי ממישהו שכל הדגמים שלהם תומכים ב PAL וב- 220V . אני אשמח אם תוכל להרחיב לי על כך ולהביא לי לינק אולי לאתר רשמי שלהם שמציין את זה, כי אני לא מצאתי.

בקשר לייבוא של פנסוניק: מחיפוש קצר בגוגל ראיתי יבואנים פרללים שמשווקים פה בארץ דגמי פנסוניק שאינם סדרה PF. יש לך מושג איך בדיוק עובד העניין הזה וכיצד זה אפשרי?

בקשר למעבד וידאו שהזכרת: יש לך נסיון עם המוצר הזה, או אם מוצר אחר בקטגוריה? אתה אולי יכול להמליץ לי על מעבד אחר יותר זול וברמה גבוהה?

בקשר לשנאי: למה בדיוק דרוש שנאי 1000W? הטלביזיה עובדת על הרבה פחות...

נ.ב: אני אישית ייבאתי פעמים רבות דברים מחו"ל (בעיקר דרך איביי) אבל מעולם לא התבקשתי לשלם מס, אפילו כשעברתי את סף ה50 דולר. יש לציין שמעט מאוד פעמים הזמנתי מוצרי אלקטרוניקה (בעיקר יצא לי להזמין ציוד סקי, ספורט, ביגוד והנעלה וכו').
בסה"כ פעמיים בחיי הזמנתי ציוד אלקטרוני "יקר" מארה"ב בעלות של 200-300 דולר (אוזניות ומערכת לרכב) ובשני המקרים זה נשלח לי לישראל עם FEDEX, וגם אז לא התבקשתי גם לשלם מס - ככה שאני לגמרי טירון בעניין הזה של המס והמכס... בקיצור מה אני רוצה לשאול זה אם אתה יכול להרחיב קצת על הפרוצדורה במשרדי המכס והעמלות הנוספות שהזכרת.

תודה,
שלומי.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

- לא שווה להתעסק - הכוונה שבארץ תקנה באותו מחיר. אם הבנתי נכון, מסך V10 של פנסוניק 50" יעלה כ-13-14K שקלים. הוא אומנם עולה פחות ב-B&H, אבל אחרי משלוח ומיסים תשלם אף יותר ותקבל מכשיר ללא אחריות בארץ. כן שווה - אם אתה תושב חוזר, או מדובר על דגמים יותר יקרים, למשל 65" של פנסוניק

- פיוניר לא מציינים שהם PAL/NTSC ובאלי שנאי אוניברסלי כמו גם פנסוניק. מכל מיני סיבות, למשל רגולציה/תקינה. ידוע ש-MARINES אמריקאים לוקחים טלוויזיות של פנסוניק PRO לחו"ל כבר הרבה שנים ברציפות

- לא כל היבואנים פרללים מייבאים מארה"ב, יש כאלה שמביאים מאסיה או עושים "קומבינות" עם יבואנים אחרים מארצות אחרות

- לגבי EDGE יש סקירה פה באתר. אני עובד עם דגם יותר גבוה של DVDO. זה מכשיר מעולה שגם ישפר לך את איכות התמונה משמעותית ל-DVD וגם לטלויזיה ערוצי SD

- בזמנו נאמר לי לקחת שנאי על הספק כפול ממה שרשום. תתיעץ אולי עם עוד מישהו. אני בדעה better safe than sorry

- לגבי משלוח - את הטלוויזיה שלחתי מ-B&H, למרות שיכולתי לשלוח ל-NJ לכתובת שלי ב-MUSTOP. אני חושב שאם הייתי עושה זאת, הייתי משלם כ-200 דולר פחות

- סדרה PF11 היא אם אינני טועה מבוססת על דור קודם של פאנלים. באופן "מסורתי" דגם חדש של מסכי PF יוצא בחודש דצמבר, כך שעדיף לך - אם אתה רוצה להזמין - לחכות לינואר 2010. מחיר של PF11 יירד וייצא דגם חדש (PF12??)

two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אהלן, גמר חתימה טובה.

דבר ראשון תודה רבה על העזרה, באמת זה עוזר לי המון להבין מי נגד מי פה בעסק הזה.

חיפשתי קצת על ה DVDO EDGE והשימוש שלו כממיר מ PAL ל NTSC בגוגל, ולפי מה שהבנתי - זה לא להיט. בעיקר בגלל הקטע עם ההמרה של ה- 50 הרץ לעומת ה 60 הרץ. לינק לטופיק כזה ב avforums:
http://www.avforums.com/forums/video-sc ... -edge.html

אשמח לשמוע ממישהו שטוען אחרת בקשר ל-DVDO EDGE (או כל מוצר דומה אחר) ויש לו נסיון.

כתחליף, הבנתי שיש גם אופציה להשתמש ב PC עם כרטיס לכידה ותוכנה מתאימה כ SCALER (וכאמור, גם ככה ממילא אני מתכוון לחבר עם HDMI מחשב שולחני די חזק לטלביזיה) - אז אשמח לשמוע מבעלי נסיון וידע איך בדיוק עובד כל העסק הזה.

לסיום: התחלתי גם לבדוק אופציות של יבוא מאנגליה (היות ושער הליש"ט גם די נמוך כיום). אני אשמח לשמוע מכל מי שיש לו ידע או נסיון או אפילו דעה בקשר לייבוא מאנגליה.
נ.ב: הבנתי שבאנגליה זה PAL-I, ואילו בישראל השיטה היא של PAL אחר: PAL-B. מישהו יודע בדיוק מה המשמעות של זה בהקשר של ייבוא טלביזיה? האם זה אומר שגם במקרה כזה אני אצטרך לרכוש ציוד כדי להמיר את האות?

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

שוב, מסכי PF של פנסוניק וגם פיוניר מקבלים PAL ללא המרה

כרטיס לכידה יתן ממש תמונה גרועה לדעתי.

לגבי EDGE - תפתח שרשור נפרד אולי

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #11 

אין פיתרון טוב להמרה בין 50HZ ל-60 על ידי ציוד ביתי נקודה.

two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

אהלן.

אני שמח לבשר שהזמנתי מסך פלזמה פיוניר KRP-500M מארה"ב. יצא לי מחיר ממש מעולה (אפילו בקנה מידה אמריקאי) של 1400 דולר + 600 דולר הובלה. סה"כ 2000 דולר (בעברית זה 7700 שקל). עם המיסים וכל שאר המסביב זה אמור לצאת 10 ומשהו אלף. אמורה להגיע עוד שבוע.
במקביל (היות ולמסך יש רק 2 כניסות HDMI כי זה דגם M) - הזמנתי DVDO EDGE לכתובת של חבר שחזר מארה"ב וכבר אתמול הביא לי אותו. (עלה לי 560 דולר).

אני רוצה להודות לכל העונים ולכל העוזרים שסיפקו לי אינפורמציה על כל העסק הזה. זו פעם ראשונה שאני מזמין רכישה בסדר גודל כזה מחו"ל, ואני ממש מודה לכל אלו שהקדישו מזמנם ונסיונם.

נ.ב: פעם ראשונה שאני קונה טלביזיה בלי לראות אותה בכלל... לא הלכתי שום תצוגה פה בארץ לבדוק איך נראה המסך - יצאתי מנקודת הנחה שזה מסך מעולה ממילא.
נ.נ.ב: נקווה שלא יהיו בעיות בזמן המשלוח והכל יגיע בשלום.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

ת.ת.ת !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

תתחדש (Y)
אל תדאג, לא תתאכזב 8)

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי
נתן תודות: 82 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #15 

תתחדש , טלוייזיה מצוינת .
ספר איך עבר במכס כדי שנתרשם .

דורדור27
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #16 

מאיפה קנית במחיר כזה?

נשמח לשמוע גם איך הייתה חברת השילוח וכל עניין המכס

איגור_ר
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
שם מלא: איגור_ר
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #17 

two-times כתב:אהלן.

אני שמח לבשר שהזמנתי מסך פלזמה פיוניר KRP-500M מארה"ב. יצא לי מחיר ממש מעולה (אפילו בקנה מידה אמריקאי) של 1400 דולר + 600 דולר הובלה. סה"כ 2000 דולר (בעברית זה 7700 שקל). עם המסים וכל שאר המסביב זה אמור לצאת 10 ומשהו אלף. אמורה להגיע עוד שבוע.
במקביל (היות ולמסך יש רק 2 כניסות HDMI כי זה דגם M) - הזמנתי DVDO EDGE לכתובת של חבר שחזר מארה"ב וכבר אתמול הביא לי אותו. (עלה לי 560 דולר).

אני רוצה להודות לכל העונים ולכל העוזרים שסיפקו לי אינפורמציה על כל העסק הזה. זו פעם ראשונה שאני מזמין רכישה בסדר גודל כזה מחו"ל, ואני ממש מודה לכל אלו שהקדישו מזמנם ונסיונם.

נ.ב: פעם ראשונה שאני קונה טלביזיה בלי לראות אותה בכלל... לא הלכתי שום תצוגה פה בארץ לבדוק איך נראה המסך - יצאתי מנקודת הנחה שזה מסך מעולה ממילא.
...
אין לי ניסיון בקניית טלוויזיות, אבל יש ניסיון בקניות מארה"ב באופן כללי.
אני רוצה להפנות את תשומת לבך לעניין שלפי ההודעה האחרונה שלך אתה לא מודע אליו.

המכס חל על סכום הרכישה + משלוח + מע"מ

כלומר קודם כל אתה משלם 16.5% מע"מ, ואז אתה משלם 33%(לפי ההודעה שלך, לא בדקתי אישית) על הסכום ועל המשלוח ועל המע"מ

החישוב החדש יהיה:
7700 ש"ח + 16.5% מע"מ = 8970 ש"ח
8970 ש"ח + 33% מכס = 11930 ש"ח

וזה בהנחה שהם "יקבלו" את המחיר שקיבלת נB&H, כמו שכתב עופר.
בגלל שאמרת שזה מחיר טוב אפילו לארה"ב - הסיכוי שיקבלו אותו הוא נמוך.

Sorry for being the bearer of bad news, אבל עדיף שתהיה מוכן לזה.

two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... AQ:US:1123

כמעט כמו כל דבר אחר שקניתי אי פעם באמריקה - קניתי באי-ביי.

כשהסתכלתי לראשונה על המכירה הנ"ל בסך 1400 דולר הייתי קצת סקפטי - אבל שלחתי להם מייל (ל- quickclicksales) ושאלתי כמה הוא עושה משלוח לישראל - הוא אמר 600 דולר פד-אקס מבוטח.

הסתכלתי על הפידבקים שלו והם די טובים. חיפשתי עליו בגוגל, בעיקר בפורומים וקראתי רק דברים טובים מכל מני לקוחות. במקביל יצרתי קשר עם לא מעט אנשים שקנו ממנו מוצרים בסדר גודל כספי גבוה (1000 דולר ומעלה), ושנתנו לו פידבקים (גם כאלו שלא נתנו פידבק חיובי) דרך מערכת ההודעות הפנימית של אי-ביי, הצגתי את עצמי וביקשתי לדעת מה דעתם עליו ועל המוצר ועל השירות והכל. למזלי הרבה נענו, ובין היתר קיבלתי תשובות גם מכאלה שהוא שלח אליהם לאירופה (לצרפת ולספרד).
רמת שביעות הרצון ממנו היתה גבוהה מאוד. פה ושם היו כאלה שטענו שהמשלוח שלו הוא איטי - אבל זה הדבר היחיד שהם התעצבנו ממנו והם מאוד מרוצים מהמוצר ומאופן שילוחו.
במקביל ראיתי שהטלביזיות במכירה הנ"ל נחטפות. כשהתחלתי לעקוב אחריה היו 10 למכירה והם נמכרו בקצב של 2-3 כל יום בערך.

במוצ"ש קיבלתי החלטה לקנות. שלחתי לו מייל ואמרתי לו שאני רוצה לדבר אתם בטלפון - הם נתנו לי ת'מספר. דיברתי אתם בטלפון סתם ככה בשביל לקבל מהם התרשמות בלתי אמצעית - ובין היתר לחדד כל מני סוגיות של "במקרה ודברים מתפקששים".
התרצתי ממה ששמעתי - וביצעתי את ההזמנה, 2000 דולר שולמו דרך פייפל.

את ה DVDO קניתי דרך thenerds שלחתי לכתובת של חבר שהיה בחופשה בארה"ב והוא הביא לי את זה לארץ כשחזר.
נערך לאחרונה על ידי two-times ב 05/10/2009 10:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #19 

איגור_ר כתב:

אני שמח לבשר שהזמנתי מסך פלזמה פיוניר KRP-500M מארה"ב. יצא לי מחיר ממש מעולה (אפילו בקנה מידה אמריקאי) של 1400 דולר + 600 דולר הובלה. סה"כ 2000 דולר (בעברית זה 7700 שקל). עם המסים וכל שאר המסביב זה אמור לצאת 10 ומשהו אלף. אמורה להגיע עוד שבוע.

...

כלומר קודם כל אתה משלם 16.5% מע"מ, ואז אתה משלם 33%(לפי ההודעה שלך, לא בדקתי אישית) על הסכום ועל המשלוח ועל המע"מ

החישוב החדש יהיה:

...
קודם מחשבים מס קניה 15% על המוצר + המשלוח ואח"כ מוסיפים על זה מע"מ 16.5%. לפי החישוב
שלך מס הקניה הוא 33% כאשר הוא בעצם 15%.

two-times פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

איגור_ר כתב:

...

החישוב החדש יהיה:

...
תודה על חוות הדעת.
שיעור המכס הוא 15 אחוז.
33 אחוז: הכוונה סך שיעור המס על המוצר. דהיינו מע"מ + מכס + כל מה שבא להם...

בקשר להערכת שווי המוצר: תהיה תעודת המשלוח על המוצר עצמו, בנוסף אני אדפיס להם העתק של חשבונית הפייפל, ואביא אסמכתאות מחשבון הבנק שלי ומחברת כרטיס האשראי על העברת הסכום הנקוב למוכר הנקוב.
אני מעריך שזה יספיק. אם לא - נכנס איתם לדין ודברים.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”