בעיה עם דונגל אלחוטי עבור popcorn a110
שלום לכולם,
קניתי כרטיס רשת אלחוטי TP-Link TL-WN821N כמו שהומלץ בדביק
הגדרתי אותו והוא מתחבר לרשת
אבל כל פעם שאני מפעיל את המכשיר הוא לא מתחבר לרשת בצורה אוטומטית ונותן הודעה שהרשת לא פנויה
אני צריך לבצע סריקה ידנית כדי שימצא את הרשת,
יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה ?
אגב, אם אני אצליח להשיג את ה wn-100 שמופיע באתר של הפופקורן אז יש סיכוי שהוא יעבוד יותר טוב עם הרשת האלחוטית
תודה מראש
קניתי כרטיס רשת אלחוטי TP-Link TL-WN821N כמו שהומלץ בדביק
הגדרתי אותו והוא מתחבר לרשת
אבל כל פעם שאני מפעיל את המכשיר הוא לא מתחבר לרשת בצורה אוטומטית ונותן הודעה שהרשת לא פנויה
אני צריך לבצע סריקה ידנית כדי שימצא את הרשת,
יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה ?
אגב, אם אני אצליח להשיג את ה wn-100 שמופיע באתר של הפופקורן אז יש סיכוי שהוא יעבוד יותר טוב עם הרשת האלחוטית
תודה מראש
חבל על המאמץ. גם אם יתחבר אוטומטית, תוכן HD ב-720p לא יעבור חלק.
יש לי ראוטר תקן N ואני משתמש בדונגל WN-100 שלהם, ובתכנת myiHome.
זו אמורה להיות הדרך הכי יעילה, אבל רק DivX עובר טוב. קבצי MKV ב-720p מקרטעים כבר בשניות הראשונות.
רק אם מעתיקים אותם להארד דיסק הפנימי שבתוך ה-A110 (עם Ext2Mgr למשל) אפשר להזרים.
זו אמורה להיות הדרך הכי יעילה, אבל רק DivX עובר טוב. קבצי MKV ב-720p מקרטעים כבר בשניות הראשונות.
רק אם מעתיקים אותם להארד דיסק הפנימי שבתוך ה-A110 (עם Ext2Mgr למשל) אפשר להזרים.
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
נורא מוזר מה שאתה אומר.boblight כתב:חבל על המאמץ. גם אם יתחבר אוטומטית, תוכן HD ב-720p לא יעבור חלק.
רק אם מעתיקים אותם להארד דיסק הפנימי שבתוך ה-A110 (עם Ext2Mgr למשל) אפשר להזרים....
אצלי הפופקורן מחובר חוטית לראוטר, ומזרים מדיה בעזרת SMB ממחשב WINDOWS שמחובר אלחוטית (G) אל הנתב. אין לי שום בעיה עם תכני 720. תכני 1080 מקרטעים.
חן