כרטיסי מסך חדשים של ATI שיכולים להוציא פורמטי אודיו חדשים
ATI (או AMD )הכריזו היום על הוצאת שני כרטיסי מסך חדשים
ה HD5850 וה HD5870 שתומכים בהוצאת Dolby TrueHD
ו DTS-HD Master Audio
אז נכון לעכשיו אלה כרטיסים מהסדרות החזקות שהמחירים שלהם היו בהתאם
אבל זה כנראה אומר שלא יקח עוד הרבה זמן עד שהם יוציאו כרטיסים מסדרות
יותר חלשות עם אותן היכולות ובמחירים הרבה יותר זולים .
הנה קטע מתוך מאמר על הכרטיסים ב ANANDTECH
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3643&p=10
ה HD5850 וה HD5870 שתומכים בהוצאת Dolby TrueHD
ו DTS-HD Master Audio
אז נכון לעכשיו אלה כרטיסים מהסדרות החזקות שהמחירים שלהם היו בהתאם
אבל זה כנראה אומר שלא יקח עוד הרבה זמן עד שהם יוציאו כרטיסים מסדרות
יותר חלשות עם אותן היכולות ובמחירים הרבה יותר זולים .
הנה קטע מתוך מאמר על הכרטיסים ב ANANDTECH
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3643&p=10
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מעניין מאוד!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46367
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אני זוכר שזה בדיוק מה שאמרו בזמנו על הכרטיס שיצא לפני שנה וחצי לערך...
אני עד היום מחכה לכרטיס כזה בעלות נמוכה.
אני עד היום מחכה לכרטיס כזה בעלות נמוכה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
זה עבור כל המערכת כולל מערך CF של שני כרטיסים בעומס מלא תחת FurMark.staticx כתב:תענוג
רק צריך להתחיל לשלוח ק"ח לחברת חשמל
664 וואט בעומס
יאבאבאיי...
בעומס רגיל הכרטיסים בד"כ לא יעברו את ה-140W, בסביבות הצריכה של HD4890. בעומס של FurMark הכרטיסים מגיעים לצריכה של כ210W, והHD4890 קצת פחות בסביבות ה190-200W.
עכשיו מה שמייחד את הכרטיסים זאת הצריכה הפצפונת שלהם (יחסית לעומס) במצב מנוחה, הוא עומד על כ-27W לכרטיס ובמערכת CF הכרטיס השני צורך אפילו פחות, כ-20W.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

צריכת ההספק הגבוהה, כאמור, היא רק כאשר מפעילים משחק עתיר עיבוד 3D.
זיו, לדעתי תוך כמה חודשים יוציאו כרטיס בעלות נמוכה שמספר הדגם שלו יהיה HD5830, בדומה למה שעשו עם סדרת ה-HD48xx. תחילה הוציאו את ה-HD4850/4870 שהיו כרטיסי מסך High End לגיימרים ולאחר כמה חודשים יצא ה-HD4830 הזול יותר.
מעניין מתי אנוידיה יתנו את התשובה שלהם לכרטיסים החדשים האלו.
אה, וכמובן - מעניין מי יהיה הראשון שיוציא לוח אם עם כרטיס מסך מובנה התומך בפורמטים החדשים...
זיו, לדעתי תוך כמה חודשים יוציאו כרטיס בעלות נמוכה שמספר הדגם שלו יהיה HD5830, בדומה למה שעשו עם סדרת ה-HD48xx. תחילה הוציאו את ה-HD4850/4870 שהיו כרטיסי מסך High End לגיימרים ולאחר כמה חודשים יצא ה-HD4830 הזול יותר.
מעניין מתי אנוידיה יתנו את התשובה שלהם לכרטיסים החדשים האלו.
אה, וכמובן - מעניין מי יהיה הראשון שיוציא לוח אם עם כרטיס מסך מובנה התומך בפורמטים החדשים...
בנוסף למה ש pixies כתב
זה בטח לא יקח הרבה זמן עד שנראה כרטיסי HD53XX שחלשים הרבה יותר ב 3D
אבל אם אותן יכולות בתחום ה VIDEO/AUDIO
שיעלו בסביבות 250-300 שח וצריכת ההספק שלהם תהיה הרבה יותר נמוכה
ושהם הרבה יותר מתאימים לשימוש ב HTPC
זה בטח לא יקח הרבה זמן עד שנראה כרטיסי HD53XX שחלשים הרבה יותר ב 3D
אבל אם אותן יכולות בתחום ה VIDEO/AUDIO
שיעלו בסביבות 250-300 שח וצריכת ההספק שלהם תהיה הרבה יותר נמוכה
ושהם הרבה יותר מתאימים לשימוש ב HTPC
זה מה שהם טוענים גם לגרסת ה 4XXX ותנחש מה זה לא בדיוק עובד (הם עושים שם DOWN SCALE לאיכות סאונד ולא נותנים BITSTREAMING)
קשה לי להאמין שזה יפתר גם בכרטיסים החדשים , כיום הכרטיס הכי זול שכל תפקידו זה רק לעשות BITSTREAM לפורמטים החדשים עולה 700 שקל כך שתסלחו לי שאני קצת סקפטי
קשה לי להאמין שזה יפתר גם בכרטיסים החדשים , כיום הכרטיס הכי זול שכל תפקידו זה רק לעשות BITSTREAM לפורמטים החדשים עולה 700 שקל כך שתסלחו לי שאני קצת סקפטי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

פה הם ממש מצהירים רשמית על bitstreaming מלא כולל תמיכה ב-PAP. מאמין שהפעם יש תמיכה.
למה לא תקרא את הכתבהsbtgn1 כתב:זה מה שהם טוענים גם לגרסת ה 4XXX ותנחש מה זה לא בדיוק עובד (הם עושים שם DOWN SCALE לאיכות סאונד ולא נותנים BITSTREAMING)
קשה לי להאמין שזה יפתר גם בכרטיסים החדשים , כיום הכרטיס הכי זול שכל תפקידו זה רק לעשות BITSTREAM לפורמטים החדשים עולה 700 שקל כך שתסלחו לי שאני קצת סקפטי...
באמת נראה משכנע ,אבל יאמין לזה שאני אראה את זה.rwg1 כתב:למה לא תקרא את הכתבהsbtgn1 כתב:זה מה שהם טוענים גם לגרסת ה 4XXX ותנחש מה זה לא בדיוק עובד (הם עושים שם DOWN SCALE לאיכות סאונד ולא נותנים BITSTREAMING)
קשה לי להאמין שזה יפתר גם בכרטיסים החדשים , כיום הכרטיס הכי זול שכל תפקידו זה רק לעשות BITSTREAM לפורמטים החדשים עולה 700 שקל כך שתסלחו לי שאני קצת סקפטי......
ברגע שזה יעבוד כמו שצריך נראה לי שאני קונה לי אחד!!!
רק שיפתרו קצת את הבעיות שעושה רושם שעדיין יש:
[left] I tried American History X first but the best I could get out of it was Dolby Digital. I swapped in Transformers and found the same. This ended up being an issue with the early PowerDVD 9 build, similar to issues with the version of the player needed for the Auzentech HomeTheater HD. Switching audio output modes a couple of times seemed to fix the problem
One strange artifact during my testing was the 5870 apparently delivered 1080i output to my JVC RS2 projector. I'm not exactly sure what went wrong here as 1080p wasn't an issue on any other display I used. I ran out of time before I could figure out the cause of the problem but I expect it's an early compatibility issue.[/left]
אני חייב Bitstream!! שידור LPCM 7.1 לא עושה לי את זה!
רק שיפתרו קצת את הבעיות שעושה רושם שעדיין יש:
[left] I tried American History X first but the best I could get out of it was Dolby Digital. I swapped in Transformers and found the same. This ended up being an issue with the early PowerDVD 9 build, similar to issues with the version of the player needed for the Auzentech HomeTheater HD. Switching audio output modes a couple of times seemed to fix the problem
One strange artifact during my testing was the 5870 apparently delivered 1080i output to my JVC RS2 projector. I'm not exactly sure what went wrong here as 1080p wasn't an issue on any other display I used. I ran out of time before I could figure out the cause of the problem but I expect it's an early compatibility issue.[/left]
אני חייב Bitstream!! שידור LPCM 7.1 לא עושה לי את זה!
היום יש עוד חדשות בתחום
אינטל הציגו את אחד מה CHIPSETS הבאים שלהם (למעבדים הבאים)
שגם לו יש תמיכה בפורמטים החדשים
עוד קטע ממאמר ב ANANDTECH
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/sh ... i=3648&p=8
אינטל הציגו את אחד מה CHIPSETS הבאים שלהם (למעבדים הבאים)
שגם לו יש תמיכה בפורמטים החדשים
עוד קטע ממאמר ב ANANDTECH
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/sh ... i=3648&p=8