Fringe - עונה שנייה

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73313
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #1 

סיימתי כרגע לראות את הפרק ואני חייב לציין שהייתי בטוח (או שזו הייתה כנראה משאלת לב) שעומדים לחסל סופית את סוכנת "תראו, עשיתי עוד פרצוף שנראה בדיוק כמו שאר הפרצופים שלי" ולהכניס במקומה את הסוכנת החדשה. לצערי התבדיתי.

שאלה למי שראה את הפרק - כשרואים את סוכן ה FBI במסדרון התת קרקעי בבית החולים, רואים אותו עם אקדח ביד ועל הריצפה רואים את האחות (או יות רנכון את המשנה צורה שהתחזה לאחות). בסיום הפרק רואים אותו שורף את הגופה של הסוכן האמיתי, ז"א שהוא התחזה אליו. אני מנסה להבין איך משהנייה שהשניים האחרים שמעו את הריריות ועד לרגע שהם הגיעו אליו, איך הוא הספיק לבצע את התהליך של שינוי הצורה (תהליך שבאמצע הפרק לקח זמן מה) וגם להחביא את הגופה של הסוכן האמיתי? רק לי זה לא הסתדר?

השחקן שמשחק את האב נתן הופעה מעולה כהרגלו ושיעשע אותי לשמוע את הסנטורים מדברים בשימוע על סגירת מחלקת פרינג' ובאותה נשימה מכניסים את מחלקת X, כשאני מניח שזה אמיזה לסידרה X-FILES :D

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

אל תתחיל לחפש את ההגיון בסדרה הזאת.
כמו המקרה הזה היה מלא פעמים.

RUJI
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

אני מת על הסדרה הזאת.
אני רק רוצה לדעת מה לעזאזל נסגר עם וילאם בל והעניין שהוא נמצא בעולם מקבילי.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

היה לי ברור שמשנה הצורה יתפוס את מקומו של צ'ארלי, ראו כבר קודם שכדורים לא השפיעו עליו.
וכשהם הגיעו אליו די מהר, חשבתי שאולי טעיתי. אבל לא...

מה שכן הפרק הזה לא היה קשור ישירות לסיום העונה הקודמת, כלומר לא ידוע לנו כלום על מה קרה בעולם המקביל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #5 

אני דווקא הבנתי שזה משנה צורה נוסף...

בכל מקרה נראה לי שההחלפה נעשתה אחרי שהוא נורה. באסה. אהבתי את השקן הזה ועכשיו זמנו בסדרה קצוב.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #6 

אלה אם כן, וולטר יעשה גירוש שדים ואז המשנה צורה יעזוב את הגוף של סוכן FBI ואז הוא יחיה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #7 

zovirax כתב:אלה אם כן, וולטר יעשה גירוש שדים ואז המשנה צורה יעזוב את הגוף של סוכן FBI ואז הוא יחיה.
...
צ'ארלי המקורי מת.
שום גירוש שדים לא יעזור כי זה אדם אחר שלקח את המראה שלו, לא השתלט עליו.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #8 

זה היה בצחוק.
ברור שדבר כזה לא הגיוני שיקרה....

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #9 

אה

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #10 

אהבחי אותו מאוד ב"אוז". איכשהו הוא מתאים יותר לתפקיד של עבריין מסוכן פדרלי :)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #11 

oferlaor כתב:אני דווקא הבנתי שזה משנה צורה נוסף...

בכל מקרה נראה לי שההחלפה נעשתה אחרי שהוא נורה. באסה. אהבתי את השקן הזה ועכשיו זמנו בסדרה קצוב.
...
אני מבין שהשחקן פוטר/עזב את הסידרה.
זה בטח אומר שהוא ימות תוך פרק שניים או משהו כזה, בכל מקרה לא נראה אותו הרבה.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #12 

Huber כתב:סיימתי כרגע לראות את הפרק ואני חייב לציין שהייתי בטוח (או שזו הייתה כנראה משאלת לב) שעומדים לחסל סופית את סוכנת "תראו, עשיתי עוד פרצוף שנראה בדיוק כמו שאר הפרצופים שלי" ולהכניס במקומה את הסוכנת החדשה. לצערי התבדיתי.

שאלה למי שראה את הפרק - כשרואים את סוכן ה FBI במסדרון התת קרקעי בבית החולים, רואים אותו עם אקדח ביד ועל הריצפה רואים את האחות (או יות רנכון את המשנה צורה שהתחזה לאחות). בסיום הפרק רואים אותו שורף את הגופה של הסוכן האמיתי, ז"א שהוא התחזה אליו. אני מנסה להבין איך משהנייה שהשניים האחרים שמעו את הריריות ועד לרגע שהם הגיעו אליו, איך הוא הספיק לבצע את התהליך של שינוי הצורה (תהליך שבאמצע הפרק לקח זמן מה) וגם להחביא את הגופה של הסוכן האמיתי? רק לי זה לא הסתדר?

השחקן שמשחק את האב נתן הופעה מעולה כהרגלו ושיעשע אותי לשמוע את הסנטורים מדברים בשימוע על סגירת מחלקת פרינג' ובאותה נשימה מכניסים את מחלקת X, כשאני מניח שזה אמיזה לסידרה X-FILES :D
...
אני אסביר אבל זה קצת פתלתל:
מה שקרה זה ככה . כאשר המשנה צורה ניסה לחנוק את אוליביה מי שיר(ת)ה בו היתה הסוכנת ולא צ'ארלי , ובקשר הסונכת לא אמרה כלום על העמידות של המשנה צורה לכדורים כך שצ'ארלי לא ידע את זה בכלל.עכשיו נעבור למרתף.
מה שקורה זה ככה ....אתה צודק , לא היה מספיק זמן כדי לשנות צורה , ואם הוא שינה צורה אז למה אין שני צ'ארלי ?
התשובה : הוא ירה בה והיא התחזתה למתה (למרות שזה לא הזיק לה) , מה שאומר שכאשר הם רצו ופגשו אותו זה
באמת היה הוא , לאחר מכן היא הרגה אותו והחליפה אותו , ואז באמת היו שני צ'ארלי....
אבל זה יחסית בקטנה . . .

אותי הטריד משהו מאוד מוזר . .
הרי בסוף העונה הקודת וולטר נעלם כאשר הוא הולך עם ה"צופה" . . . איך פתאום הוא חזר כאילו כלום?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #13 

יפה...
בסוף העונה הקודמת וולטר היה לייד הקבר של פיטר.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

ממה שאני הבנתי הקבר של פיטר הוא במציאות העכשווית של הסדרה וזה אומר שוולטר בעברו איבד את פיטר "שלו", הגיע ליקום המקביל ולקח את הפיטר החלופי חזרה איתו.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #15 

כן, זה כנראה הרעיון.
בגלל זה יש לוולטר זיכרונות מפיטר שלפיטר אין אותם.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

בכל מקרה צריך לזכור שזו סדרה של J.J ABRAMS כך שאם יהיו שאלות שלא יענו עליהם בהמשך הסדרה, לא צריך להיות מופתעים מזה...

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #17 

אוריאל כתב:
Huber כתב:סיימתי כרגע לראות את הפרק ואני חייב לציין שהייתי בטוח (או שזו הייתה כנראה משאלת לב) שעומדים לחסל סופית את סוכנת "תראו, עשיתי עוד פרצוף שנראה בדיוק כמו שאר הפרצופים שלי" ולהכניס במקומה את הסוכנת החדשה. לצערי התבדיתי.

...
אני אסביר אבל זה קצת פתלתל:
מה שקרה זה ככה . כאשר המשנה צורה ניסה לחנוק את אוליביה מי שיר(ת)ה בו היתה הסוכנת ולא צ'ארלי , ובקשר הסונכת לא אמרה כלום על העמידות של המשנה צורה לכדורים כך שצ'ארלי לא ידע את זה בכלל.עכשיו נעבור למרתף.
מה שקורה זה ככה ....אתה צודק , לא היה מספיק זמן כדי לשנות צורה , ואם הוא שינה צורה אז למה אין שני צ'ארלי ?
התשובה : הוא ירה בה והיא התחזתה למתה (למרות שזה לא הזיק לה) , מה שאומר שכאשר הם רצו ופגשו אותו זה
באמת היה הוא , לאחר מכן היא הרגה אותו והחליפה אותו , ואז באמת היו שני צ'ארלי....
אבל זה יחסית בקטנה . . .

אותי הטריד משהו מאוד מוזר . .
הרי בסוף העונה הקודת וולטר נעלם כאשר הוא הולך עם ה"צופה" . . . איך פתאום הוא חזר כאילו כלום?
...
אוריאל - שיחקת אותה (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #18 

אני גם זוכר שבעונה הקודמת כולם כבר ידעו שהבן של וולטר הוא מהצד השני. איך פתאום כל הנושא הזה ירד מהפרק?

אותי אישית מעניין ווילאם בל ואיך ישלבו אותו בחזרה לעלילה. חשבתי שהוא יהיה קבוע, ממש לא מתאים לי הופעות אורח בלבד.

מה לגבי הגרמני ההוא שעשה רילוקציה מהכלא? הוא היה הטיפוס המשעשע ביותר בסדרה. באסה שהוא סורס ועבר ל-MAD MEN...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #19 

הגרמני נחתך לשניים, אני מקווה שיחזירו אותו (את התאום מהצד השני), אחלה דמות.
מסופקני אם ליאונרד נימוי יהיה קבוע בסידרה, אם הוא היה כזה הוא היה מופיע בענק בלוגואים וכו'

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #20 

oferlaor כתב:אני גם זוכר שבעונה הקודמת כולם כבר ידעו שהבן של וולטר הוא מהצד השני. איך פתאום כל הנושא הזה ירד מהפרק?

כי כבר גילו לנו את הסוד - מה עוד צריך לעשות עם זה?

אותי אישית מעניין ווילאם בל ואיך ישלבו אותו בחזרה לעלילה. חשבתי שהוא יהיה קבוע, ממש לא מתאים לי הופעות אורח בלבד.

אני בטוח שהוא יהיה קבוע, הוא חלק אינטגרלי מהסידרה ועכשיו שגילו אותו ואת כל נושא ה"יקומים חלופיים" אני בטוח שהוא יופיע שוב ולא מעט - ביחוד כשהשחקן שנבחר לגלם אותו הוא לא אחר מ"ספוק".

מה לגבי הגרמני ההוא שעשה רילוקציה מהכלא? הוא היה הטיפוס המשעשע ביותר בסדרה. באסה שהוא סורס ועבר ל-MAD MEN...
...
גם אני אהבתי את הדמות הזו.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”