Huber כתב:סיימתי כרגע לראות את הפרק ואני חייב לציין שהייתי בטוח (או שזו הייתה כנראה משאלת לב) שעומדים לחסל סופית את סוכנת "תראו, עשיתי עוד פרצוף שנראה בדיוק כמו שאר הפרצופים שלי" ולהכניס במקומה את הסוכנת החדשה. לצערי התבדיתי.
שאלה למי שראה את הפרק - כשרואים את סוכן ה FBI במסדרון התת קרקעי בבית החולים, רואים אותו עם אקדח ביד ועל הריצפה רואים את האחות (או יות רנכון את המשנה צורה שהתחזה לאחות). בסיום הפרק רואים אותו שורף את הגופה של הסוכן האמיתי, ז"א שהוא התחזה אליו. אני מנסה להבין איך משהנייה שהשניים האחרים שמעו את הריריות ועד לרגע שהם הגיעו אליו, איך הוא הספיק לבצע את התהליך של שינוי הצורה (תהליך שבאמצע הפרק לקח זמן מה) וגם להחביא את הגופה של הסוכן האמיתי? רק לי זה לא הסתדר?
השחקן שמשחק את האב נתן הופעה מעולה כהרגלו ושיעשע אותי לשמוע את הסנטורים מדברים בשימוע על סגירת מחלקת פרינג' ובאותה נשימה מכניסים את מחלקת X, כשאני מניח שזה אמיזה לסידרה X-FILES

...
אני אסביר אבל זה קצת פתלתל:
מה שקרה זה ככה . כאשר המשנה צורה ניסה לחנוק את אוליביה מי שיר(ת)ה בו היתה הסוכנת ולא צ'ארלי , ובקשר הסונכת לא אמרה כלום על העמידות של המשנה צורה לכדורים כך שצ'ארלי לא ידע את זה בכלל.עכשיו נעבור למרתף.
מה שקורה זה ככה ....אתה צודק , לא היה מספיק זמן כדי לשנות צורה , ואם הוא שינה צורה אז למה אין שני צ'ארלי ?
התשובה : הוא ירה בה והיא התחזתה למתה (למרות שזה לא הזיק לה) , מה שאומר שכאשר הם רצו ופגשו אותו זה
באמת היה הוא , לאחר מכן היא הרגה אותו והחליפה אותו , ואז באמת היו שני צ'ארלי....
אבל זה יחסית בקטנה . . .
אותי הטריד משהו מאוד מוזר . .
הרי בסוף העונה הקודת וולטר נעלם כאשר הוא הולך עם ה"צופה" . . . איך פתאום הוא חזר כאילו כלום?