עדכון FOX SPORTS HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78884
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #1 

טוב, מכיוון שגם אני לחוץ על הערוץ הזה, בררתי היום עם אחד מבכירי YES בכדי לקבל תשובות אבסלוטיות בנידון.

YES מבחינתם מוכנים לקבל את הערוץ. בעלי הזכויות מוכנים למכור אותו.

הבעיה היא ש-FOX עצמם היו אמורים להביא את הערוץ למזרח התיכון ויש בעיות טכניות בתמסורת. מכיוון שהערוץ בעצם אינו מגיע כרגע לאיזורנו, אז אף אחד מהזכייניות לערוץ (כולל מדינות ערב וישראל) עדיין לא קולטות אותו.

הסיפור יכול להיפתר תוך חודשים או תוך שעות. הסיבה לכך היא שפשוט FOX עצמם לא ממש מעדכנים אף אחד מה קורה ומה בדיוק מעכב את העסק.

זה הסיפור במלואו. מכיוון שגם ליס אין את הפרטים המלאים ואין להם בעצם שום תאריך צפי (התאריך היחיד שהם קיבלו עבר לפני כמה חודשים) אין להם בעצם במה לעדכן את הלקוחות.

בן השורות הבנתי שזה ממש מרגיז גם אותם ושהם מאוד לא מרוצים מהסיטואציה שהם נכנסו אליה. בעבר הם כבר חתמו על אין ספור עסקאות מהסוג הזה אבל אף פעם לא נתקעו במצב שבו הכל מוכן ורשת גדולה כזו פתאום לא מצליחה להביא את הערוץ לאיזור טכנית...

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

ראשית, תודה עבור העדכון
חבל רק שצריך קשרים על מנת לקבל תשובות מבוססות
מגוחך המצב שיס נמצאים בו
הם לא אשמים, אבל לא מספרים את זה.
כנראה שהם מבינים את בעיית האמינות שיש להם אצל לקוחותיהם.
אני אישית, הייתי שמח לקבל תשובה כזו
הייתי שמח יותר לקבל פיתרון בדמות 5HD מעובה תכנים במחיר סביר או חינם כמו לקוחות ה HD של HOT.
אני יודע שהערוץ לא באחריותם. אבל אני בטוח שיש להם מספיק מהלכים בערוץ הספורט ומספיק יכולת לקבל מFOX לפחות את תכני ה NFL.
העם דורש..... כל מיני דברים

ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

למה יש לי הרגשה שזה יגיע בדיוק בסוף עונת ה-NFL...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #4 

ivanhoe888,

אפילו אל תתבדח על כך :(

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #5 

תודה על העדכון (Y)
נמשיך להחזיק אצבעות שהנושא ייפתר במהרה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

עומר78
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

היה יכול להיות נחמד מצידם אם הם היו משדרים ערוץ אחר במקום עד שFOX ספורט יהיה זמין (ערוץ הסדרות - קומדיה למשל)

contra
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

תודה על העדכון (Y)
מצער מאוד לראות עוד פרסום שקר מצד יס . לפני השקת ה-YES-HD-MAX כשהיו כל כך בטוחים על הוספת "ערוצים נוספים" , כולל FOX SPORT HD לא ידעו על בעיית התמסורת ? גם לערוצי HD האחרים שהובטחו באותה הזדמנות יש בעיית תמסורת או שעדיין לא מצאו את התירוץ המתאים עבורם ?
ביזיון

dpklain
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #8 

תודה רבה על העדכון.
נקווה שבמהרה בימינו.
חג שמח !

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

עומר78

זה דורש תקציב, אנשים ותוכן. כל אלה לא תוכננו מראש ולכן זה לא יקרה. מן הסתם ערוץ כזה ממילא לא יכול להיות זמני כי הורדתו בעתיד יגרום ללא מעט אנטגוניזם...

Contra,

נראה לך שאם היו יודעים על בעיות תמסורת היו מכריזים על פוקס? תהיה רציני.

לגבי ערוצים נוספים, פוקס זה הדבר היחיד שהבטיחו ולא קיימו. לצערי בינתיים השדרוג של 5hd גם מסתמן ככישלון בעיני. גם כאן יס לא ממש יכולים להשפיע מעבר לכך שהם יכולים להתנתק לחלוטין מהערוץ אבל זה רק יגרום נזק, לא תועלת כלשהי.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #10 

oferlaor כתב:טוב, מכיוון שגם אני לחוץ על הערוץ הזה, בררתי היום עם אחד מבכירי YES בכדי לקבל תשובות אבסלוטיות בנידון.

YES מבחינתם מוכנים לקבל את הערוץ. בעלי הזכויות מוכנים למכור אותו.

הבעיה היא ש-FOX עצמם היו אמורים להביא את הערוץ למזרח התיכון ויש בעיות טכניות בתמסורת. מכיוון שהערוץ בעצם אינו מגיע כרגע לאיזורנו, אז אף אחד מהזכייניות לערוץ (כולל מדינות ערב וישראל) עדיין לא קולטות אותו.

הסיפור יכול להיפתר תוך חודשים או תוך שעות. הסיבה לכך היא שפשוט FOX עצמם לא ממש מעדכנים אף אחד מה קורה ומה בדיוק מעכב את העסק.

זה הסיפור במלואו. מכיוון שגם ליס אין את הפרטים המלאים ואין להם בעצם שום תאריך צפי (התאריך היחיד שהם קיבלו עבר לפני כמה חודשים) אין להם בעצם במה לעדכן את הלקוחות.

בן השורות הבנתי שזה ממש מרגיז גם אותם ושהם מאוד לא מרוצים מהסיטואציה שהם נכנסו אליה. בעבר הם כבר חתמו על אין ספור עסקאות מהסוג הזה אבל אף פעם לא נתקעו במצב שבו הכל מוכן ורשת גדולה כזו פתאום לא מצליחה להביא את הערוץ לאיזור טכנית...
...
אולי יש לך קשר גם עם בכירים בהוט .... שיהפכו את ערוץ הסרטים (HD) לסאונדד רב ערוצי (i)

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #11 

אם יש להם את הרוחב פס זמין כרגע,
וכבר רכשו את התכנים של ערוץ הקומדיה בדיוק כמו האקשן ודרמה אני לא מבין למה לא לשדר באותה מתכונת?
לשדר הכל במקביל מה שיש SD בUPSCALE ומה שיש בHD

mpogr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 582
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #12 

עופר,

האם הוספת ערוץ נוסף, תקרה מתי שתקרה, תגרום ל-YES סוף-סוף לפצל את טרנספונדר ה-HD שלהם לשניים? איכות השידורים היא על הפנים בזמן האחרון... ואם יש להם כבר טרנספונדר נוסף מוכן וממתין בצד (ויש להם את ה-11008 שכבר מופיע ב-NIT ככזה שמשודר ב-8PSK), אז למה לא להפעיל אותו כבר עכשיו?

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #13 

והעיקר והעיקר לא לפחד לא לפחד כלל.....
טוב שלא איבדתם את התקוה. :lol:
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

שלח תגובה