:הל: QNAP משיקה מאגרשת חדש לעסקים קטנים (מתאים גם לבתים)
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
QNAP משיקה פתרונות אחסון NAS חדשים של עד 8 טרה לעסקים קטנים
QNAP, יצרנית של פתרונות NAS מובילים, הכריזה על הרחבת משפחת פתרונות ה- NAS שלה עם אחסון שולחני חדש TS-419P וקופסא לארון תקשורת TS-419U. פתרונות ה- NAS החדשים מציגים קיבולת של 4 דיסקים קשיחים, בהחלפה חמה, עם יכולות אחסון של עד 8 טרה. השרתים מאפשרים גמישות מרבית באמצעות תמיכה בדיסקים של 2.5 ו- 3.5 אינץ'. בזכות תמיכה בכל מערכות ההפעלה, וגיבוי של כל המחשבים ברשת, הפתרונות החדשים מהווים פתרון אחסון אידיאלי לארגונים קטנים ולמשרדים.
"החברים החדשים במשפחת ה- NAS של QNAP מתאימים היטב למשרדים וארגונים קטנים בזכות מגוון מאפיינים שיוצרים פתרון שהוא מעבר לאחסון המסורתי. מאפיינים כגון אחסון אתרים, שיתוף קבצים ברשת, ואחסון הקלטות של מצלמות אבטחה", אמר אלון עילם, מנהל מותג בויז'ואל, יבואנית פתרונות QNAP בישראל. "הפתרונות כוללים את ממשק הניהול החדש של QNAP, שמאפשר גם למשתמשים שאינם טכנולוגיים מאוד להפעיל את הפתרון. מאפיינים כגון הגנה מפני הסרה לא רצויה של דיסק, הופכים אותם לידידותיים ביותר".
שני פתרונות ה- NAS החדשים מבוססים על מעבד Marvell 1.2 ג'יגה וזכרון של 512 מגה, אשר מספקים ביצועים גבוהים תוך שמירה על צריכת חשמל נמוכה. שני הדגמים תומכים בשירותי iSCSI ייעודיים עם פורטים של Gigabit LAN. 4 שקעי USB ושני כניסות e-SATA מרחיבים את יכולת האחסון של הפתרונות.
השרתים כוללים גם מציגים שרת מדיה DLNA, להעברת נתונים, מוסיקה, ווידאו על גבי הרשת, שרת הורדות לניהול העברת קבצים על ב- FTP או HTTP.
[/pressrelease]
QNAP משיקה פתרונות אחסון NAS חדשים של עד 8 טרה לעסקים קטנים
QNAP, יצרנית של פתרונות NAS מובילים, הכריזה על הרחבת משפחת פתרונות ה- NAS שלה עם אחסון שולחני חדש TS-419P וקופסא לארון תקשורת TS-419U. פתרונות ה- NAS החדשים מציגים קיבולת של 4 דיסקים קשיחים, בהחלפה חמה, עם יכולות אחסון של עד 8 טרה. השרתים מאפשרים גמישות מרבית באמצעות תמיכה בדיסקים של 2.5 ו- 3.5 אינץ'. בזכות תמיכה בכל מערכות ההפעלה, וגיבוי של כל המחשבים ברשת, הפתרונות החדשים מהווים פתרון אחסון אידיאלי לארגונים קטנים ולמשרדים.
"החברים החדשים במשפחת ה- NAS של QNAP מתאימים היטב למשרדים וארגונים קטנים בזכות מגוון מאפיינים שיוצרים פתרון שהוא מעבר לאחסון המסורתי. מאפיינים כגון אחסון אתרים, שיתוף קבצים ברשת, ואחסון הקלטות של מצלמות אבטחה", אמר אלון עילם, מנהל מותג בויז'ואל, יבואנית פתרונות QNAP בישראל. "הפתרונות כוללים את ממשק הניהול החדש של QNAP, שמאפשר גם למשתמשים שאינם טכנולוגיים מאוד להפעיל את הפתרון. מאפיינים כגון הגנה מפני הסרה לא רצויה של דיסק, הופכים אותם לידידותיים ביותר".
שני פתרונות ה- NAS החדשים מבוססים על מעבד Marvell 1.2 ג'יגה וזכרון של 512 מגה, אשר מספקים ביצועים גבוהים תוך שמירה על צריכת חשמל נמוכה. שני הדגמים תומכים בשירותי iSCSI ייעודיים עם פורטים של Gigabit LAN. 4 שקעי USB ושני כניסות e-SATA מרחיבים את יכולת האחסון של הפתרונות.
השרתים כוללים גם מציגים שרת מדיה DLNA, להעברת נתונים, מוסיקה, ווידאו על גבי הרשת, שרת הורדות לניהול העברת קבצים על ב- FTP או HTTP.
[/pressrelease]
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
איזה בדיוק "עסקים קטנים" אלה? חנות מכולת?השרתים כוללים גם מציגים שרת מדיה DLNA, להעברת נתונים, מוסיקה, ווידאו על גבי הרשת, שרת הורדות לניהול העברת קבצים על ב- FTP או HTTP....
זה גם לא rack-mounted בכלל
איך בדיוק הם מחליטים כי זה מתאים ל-small business?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
michael123,
יש שוק שנקרא SMB = עסקים קטנים עד בינוניים. יש לי אחד כזה ויש לי NAS בעסק הזה.
לא מדובר במכולת אלא חברה של כ-20+ איש שצריכים יכולות גיבוי ושיתוף קבצים. 2TB זה אחלה בשבילם, ותוספת של RAID5 עם מינימום ניהול זה בדיוק מה שהם צריכים.
לא מדובר במכולת אלא חברה של כ-20+ איש שצריכים יכולות גיבוי ושיתוף קבצים. 2TB זה אחלה בשבילם, ותוספת של RAID5 עם מינימום ניהול זה בדיוק מה שהם צריכים.
חברים ... עם כל הכבוד לפעמים שווה להשאיר את הבלשנות לאקדמיה ללשון..
החסרת אות וחיבור 2 מילים זה עדיין רחוק מהמצאת מונח חדש.. קליט ונעים לביטוי
אז הלך טוב עם מזרימדיה אבל מאגר-רשת ? נאאא.... ממליץ להשאיר על NAS.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
כל הנאמר לעיל משקף את דעתי ודעתי בלבד - אתה מוזמן להצטרף לדיעה זו או.. להשתפר.
החסרת אות וחיבור 2 מילים זה עדיין רחוק מהמצאת מונח חדש.. קליט ונעים לביטוי
אז הלך טוב עם מזרימדיה אבל מאגר-רשת ? נאאא.... ממליץ להשאיר על NAS.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
כל הנאמר לעיל משקף את דעתי ודעתי בלבד - אתה מוזמן להצטרף לדיעה זו או.. להשתפר.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שאלתי כי בחו"ל גם החברה "שלי" - ~300 איש - נחשבת ל-"עסק קטן"oferlaor כתב:michael123,
לא מדובר במכולת אלא חברה של כ-20+ איש שצריכים יכולות גיבוי ושיתוף קבצים. 2TB זה אחלה בשבילם, ותוספת של RAID5 עם מינימום ניהול זה בדיוק מה שהם צריכים....
איך המארז זה באמת מתמודד עם 20 יוזרים בו-זמנית?
איזה redundancy יש לו (מעבר לדיסקים)?
כי ה-CPU נראה די חלש, גם 512MB לא משהו פנטסטי..
הייתי אומר שזה יותר מתאים לבית משוכלל מאשר למשרד ולו רק בגלל המעבד והזיכרון...
לי יש בבית שני netgear nv+ שהגדלתי להם את הזיכרון ל 1 גיגה ואני יודע שבמעבר לבית החדש, דבר ראשון שאני עושה זה לקנות שרת אחסון נורמאלי עם יכולת עיבוד ועבודה ולא רק לצרכים שלהזרמת מדיה, אלא בכלל לניהול כל מערך הגיבויים + שמירת המדיה הביתית (תמונות, וידאו של המשפחה ומוזיקה...)
גיא
לי יש בבית שני netgear nv+ שהגדלתי להם את הזיכרון ל 1 גיגה ואני יודע שבמעבר לבית החדש, דבר ראשון שאני עושה זה לקנות שרת אחסון נורמאלי עם יכולת עיבוד ועבודה ולא רק לצרכים שלהזרמת מדיה, אלא בכלל לניהול כל מערך הגיבויים + שמירת המדיה הביתית (תמונות, וידאו של המשפחה ומוזיקה...)
גיא
גיא, אני ואתה ודי!