ערוץ 5HD - רואים טוב יותר בהוט מאשר ביס או HD בהשואה ל-SD ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
contra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היתי מנוי בערוץ 5HD תקופה מסויימת השנה ותקופה ארוכה בשנה שעברה . אני מנוי ביס וברשותי ממיר YES-MAX-HD .
השנה שם לב שכל המשחקים בשידור ישיר שמופיעים בלוח השידורים כ-HD מגיעים למסך הטלויזיה שלי כ-SD ולא כ-HD כמו שהיה בשנה שעברה .
דיברתי עם יס והם טוענים שזו האיכות שמגיעה מערוץ 5HD ואין באפשרותם לעשות דבר ואין למעשה שום פתרון לטענות שלי .
אני מעוניין לדעתת אם לקוחות הוט נתקלים באותו מצב של שידורים HD של ממש בשנה שעברה בהשואה לירידה משמעותית השנה . אם יש בניכם כאלה שיכולים לעשות השואה בין מה שרואים בערוץ 5HD בין הוט ליס בו זמנית , יעזור מאוד גם כן .

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78860
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #2 

מה הכוונה מגיעים ב-SD?

האם אתה מתכוון שזה פשוט נראה פחות טוב?

יש שידורים שנעשים ב-UPSCALE שם. הם לא מפרסמים מה ככה ומה ככה.

זה ככה מגיע מערוץ 5 גם להוט וגם ליס. (n)

contra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

oferlaor ,
אני לא יודע מי המציא את המושג UPSCALE אבל בכל עולם השידורים הדיגיטליים אין את הפורמט הזה . קיימות שתי רזולוציות שידור עבור HD וכל מה שברזולוציה נמוכה מ-720p מכונה "SD" מלשון STANDARD DEFINITION , כלומר שידור שאינו HIGH DEFINITION .
אני משלם דרך חברת יס עבור הערוץ 5HD לחודש סכום של 35 שח ובתמורה לכך הובטח כל השידורים הישירים בערוץ יהיו ישירים באיכות HD כלומר באחת הרזולוציות ה-HD שציינתי קודם . את התמורה הזו אני לא מקבל כמנוי ליס . לאחרונה קראתי בפורום שלקוחות הוט מרוצים יותר מאיכות השידורים בערוץ 5HD ובגלל זה אני מעוניין לדעת אם לקוחות הוט מבחינים שאיכות הקליטה בערוץ זה בשידורים הישירים תואם את הסטנדרט של HIGH DEFINITION או גם הם מבחינים שאיכות זו הינה רק STANDARD DEFINITION .
זה יעזור לי מאוד להבין אם הביעה בערוץ 5HD או אולי בחברת יס ובמקרה כזה אעדיף להתנתק משירותי החברת יס ולהתחבר לחברת הוט אם יוכלו להבטיח איכות בסטנדרטים המקובלים בעולם השידורים הדיגיטליים .

ds123
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2049
נתן תודות: 118 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #4 

קודם כל לי יש HOT, ואני יכול לומר שבשנה שעברה השידורים ב 5HD היו טובים יותר מאשר השנה. אבל אני בהחלט לא יכול לומר שזה SD. האיכות ב 5HD טובה, ולא בטוח שזה UPSCALE. לדעתי זה HD, רק באיכות פחות טובה מאשר שנה שעברה.

פילפלון
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

קודם כל לי יש HOT, ואני יכול לומר שבשנה שעברה השידורים ב 5HD היו טובים יותר מאשר השנה. אבל אני בהחלט לא יכול לומר שזה SD. האיכות ב 5HD טובה, ולא בטוח שזה UPSCALE. לדעתי זה HD, רק באיכות פחות טובה מאשר שנה שעברה.
...
פשוט מאוד בשנה שעברה היו גם להוט וגם ליס פחות ערוצי HD,מה שאפשר להם
להקצות רוחב פס גדול יותר לכל ערוץ.
השנה נוספו לפחות 1-2 ערוצי HD,אך לא הוגדל רוחב הפס(יס לא העלתה טרספונדר נוסף לHD)
אלא הקטינה את הביטרייט מ 9 מגה ל 7.5 מגה.
ולא יעזור כלום בשידורי ספורט ובמיוחד כדורגל ששם התנועה מהירה מאוד,
פחות מ15 מגה אין על מה לדבר.
כל המשחקים של השבועיים האחרונים לא היו UPSCALE,שימו לב כאשר התמונה סטטית
רואים מצויין,כאשר המצלמה הראשית של ה LONG SHOT נעה על גבי המגרש,חלה ירידה
גדולה בפרטים של התמונה.

עומר78
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

זה לא מסביר איך זה שביורוספורט כן רואים ביס כדורגל באיכות HD.
גם בערוץ 5HD יש הבדלים מהותיים בין משחק אחד למשנהו ככה שזה לא סביר שזה בגלל עומס כמות ערוצים (שאינו משתנה).

contra פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

גם אני חושב שזה לא קשור לרוחב פס . אחרת זה היה צריך לבוא לידי ביטוי גם בערוצים אחרים שמשדרים HD . ערוץ יורוספורט HD , ערוץ NG HD וערוץ הסרטים הם ערוצים שמשדרים HD בצורה איכותית מאוד .
רציתי לדעת אם בהוט המצב שונה , ואני מבין שהוא לא שונה כלל . זה מסתדר עם מה שחבר שלי שעובד בערוץ 5HD אמר לי עוד לפני תחילת עונת השידורים הישירים . הוא אמר שלכל שידור ישיר יש מספר רמות איכויות וביחס לזה המחיר שערוץ 5HD משלם עבור אותו השידור . הרמה הגבוהה ביותר כוללת שידורים באיכות של 12Mbps עד 15Mbps הנמוכה ביותר כוללת שידורי SD שמועברים דרך טרנסקודר לשיפור התמונה . בשנה שעברה היה רק משחק אחד ששודר כך לכל העולם מליגה הספרדית , הסופרקלסיקו השני בחודש מאי ששודר רק ב-SD דרך טרנסקודר לכל העולם בגלל שביתת מפעילי השידורים ב-HD בספרד .
אני חושב שבגלל בעיות תקציב , השנה בחרו בערוץ 5HD לשדר לנו את כל השידורים באיכות הנמוכה ביותר שזה אומר SD דרך טרנסקודר .

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #8 

בושה וחרפה מה שספורט 5 עושים.

פלזן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164

שליחה #9 

אני לא מבין למה אתם משלמים כסף על הערוץ הלא איכותי הזה

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #10 

אני בהוט HD, ואין מצב שהמשחקים משודרים ב HD. (אלא אם כן מדובר ב HD באיכות עלובה), אני ראיתי איך נראה שידורי כדורגל של HD אצל חבר עם לווין וזה פשוט עולם אחר... אנ מתבאס אבל למזלי זה כלול בחבילה של הערוצים שלי אז אין לי סיבה לבטל.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

עומר78
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #11 

בהוט זה 35 שקל לכל הערוצי HD כולל הספורט
ביס כל ירוצי הHD הם בחינם למעט הספורט שעולה 35 שקלים בחודש.

בתכלס גם ביס וגם בהוט משלמים את אותו מחיר.

הסיבה שאני לא אבטל את הערוץ הזה כרגע היא כי גם אם אני לא מקבל תכני HD אני מקבלאיכות הרבה יותר טובה מהערוצים הרגילים (5, 2 או 10).שם זה פשוט מזעזע.
אופציה אחרת היא לחזור ליס מקס הישן ולקבל איכות משופרת בכל ערוצי הSD.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”