שאלה בקשר ל-PSN
רוב ההורדות פתוחות עד 5 פעמים (לאותה קונסולה או לקונסולות אחרות) הנקודה היא שההורדה חייבת להיות לאותו User.
כלומר אם אתה רוצה להוריד תוכן לקונסולה אחרת תצטרך לרשום את ה-user (בו רכשת את ההורדה במקור) לקונסולה הנ"ל.
(כאשר תכנס לחנות תוכל למצוא את ההורדה תחת "Downloads"
כלומר אם אתה רוצה להוריד תוכן לקונסולה אחרת תצטרך לרשום את ה-user (בו רכשת את ההורדה במקור) לקונסולה הנ"ל.
(כאשר תכנס לחנות תוכל למצוא את ההורדה תחת "Downloads"
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
טכנית זה עובד, אבל שנינו יודעים שזה לא ממש כשר, נכון? 
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
למה לא כשר?
סוני מאפשרים לבצע כל הורדה מלבד משחקים גדולים מלאים לחמש קונסולות שונות. אם הם לא היו רוצים שאנשים יעשו את זה, הם לא היו מאפשרים את זה. אגב, זה לחמש קונסולות שונות, אבל לכל קונסולה מהחמש אפשר להוריד כמה פעמים שרוצים.
השאלה היא באיזה משחק מדובר. אם זה סוקום, וורהוק או ברנאאוט, זה כנראה לא יעבוד, אבל משחקים זולים יותר, אין בעיה לחלוק. אני וחברים קנינו בחשבון משותף את פלאוור, Rag Doll Kung Fu, פיינל פנטזי 7, ועוד אחד או שניים שאני לא זוכר כרגע.
סוני מאפשרים לבצע כל הורדה מלבד משחקים גדולים מלאים לחמש קונסולות שונות. אם הם לא היו רוצים שאנשים יעשו את זה, הם לא היו מאפשרים את זה. אגב, זה לחמש קונסולות שונות, אבל לכל קונסולה מהחמש אפשר להוריד כמה פעמים שרוצים.
השאלה היא באיזה משחק מדובר. אם זה סוקום, וורהוק או ברנאאוט, זה כנראה לא יעבוד, אבל משחקים זולים יותר, אין בעיה לחלוק. אני וחברים קנינו בחשבון משותף את פלאוור, Rag Doll Kung Fu, פיינל פנטזי 7, ועוד אחד או שניים שאני לא זוכר כרגע.
- Huber
- חבר במועדון HT

סוני לא חושבים "ישראלית". היוזר שלך הוא כמו שהוא נשמע - שלך. אתה לא ממש אמור לשתף אחרים ביוזר. ברור שטכנית זה אפשרי אבל לתת את היוזר שלך לחברים בשביל שיורידו משחקים שאתה שילמת עליהם זה בטוח לא כשר ואני לא חושב שמישהו בסוני בכלל חשב על הקומבינה הזו, וגם אם הם חשבו יש מעט מאוד אנשים שיסכימו לחלוק את היוזר שלהם, ביחוד שלהרבה מאיתנו שמור שם פרטי כרטיס האשראי. אני בטוח שאם תשלח שאילתה לתמיכה שלהם יתברר שאני לא לגמרי טועה 
המטרה המוצהרת של היכולת להורדת המשחק 5 פעמים היא לתת מענה למי שהקונסולה שלו התקלקה או למי שנאלץ לפרמט את הדיסק הקשיח, לא לתת לך ולי אופצייה להשיג 5 עותקים במחיר אחד.
המטרה המוצהרת של היכולת להורדת המשחק 5 פעמים היא לתת מענה למי שהקונסולה שלו התקלקה או למי שנאלץ לפרמט את הדיסק הקשיח, לא לתת לך ולי אופצייה להשיג 5 עותקים במחיר אחד.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אתה טועה, ובגדול.
אם זה היה המצב, היית יכול לשחק במשחקים/להשתמש בתוכן מקונסולה אחת בכל פעם. כרגע אתה יכול להשתמש בתכנים מחמש קונסולות שונות בו זמנית. אז מה, אתה חושב שהמטרה היא שאנשים שהתקלקלו להם שלוש קונסולות אבל הן עדיין עובדות יוכלו להוריד את התכנים שקנו לקונסולה רביעית?
כרגע, אם אתה מוסיף קונסולה שישית לרשימת חמש הקונסולות שמורידות תכנים מחשבון מסויים, מה שקורה הוא שהקונסולה הראשונה מאבדת את היכולת להפעיל את אותם תכנים. אם המטרה המוצהרת הייתה לטפל באנשים שהחליפו קונסולה, רק קונסולה אחת הייתה יכולה להחזיק עותק פעיל של תכנים, וברגע שהיית מחליף קונסולה ומוריד אליה את התכנים, הם היו מפסיקים לפעול בקונסולה הישנה, ולא ממשיכים לפעול בחמש קונסולות שונות.
חוץ מזה, אני לא יכול לבדוק את זה כרגע כי הקונסולה לא לידי, אבל לדעתי ממש מופיע ליד הורדות משפט בסגנון "אתה יכול לחלוק את ההורדה הזאת עם עד ארבעה חברים". לפחות בהורדות של רוק בנד.
אם זה היה המצב, היית יכול לשחק במשחקים/להשתמש בתוכן מקונסולה אחת בכל פעם. כרגע אתה יכול להשתמש בתכנים מחמש קונסולות שונות בו זמנית. אז מה, אתה חושב שהמטרה היא שאנשים שהתקלקלו להם שלוש קונסולות אבל הן עדיין עובדות יוכלו להוריד את התכנים שקנו לקונסולה רביעית?
כרגע, אם אתה מוסיף קונסולה שישית לרשימת חמש הקונסולות שמורידות תכנים מחשבון מסויים, מה שקורה הוא שהקונסולה הראשונה מאבדת את היכולת להפעיל את אותם תכנים. אם המטרה המוצהרת הייתה לטפל באנשים שהחליפו קונסולה, רק קונסולה אחת הייתה יכולה להחזיק עותק פעיל של תכנים, וברגע שהיית מחליף קונסולה ומוריד אליה את התכנים, הם היו מפסיקים לפעול בקונסולה הישנה, ולא ממשיכים לפעול בחמש קונסולות שונות.
חוץ מזה, אני לא יכול לבדוק את זה כרגע כי הקונסולה לא לידי, אבל לדעתי ממש מופיע ליד הורדות משפט בסגנון "אתה יכול לחלוק את ההורדה הזאת עם עד ארבעה חברים". לפחות בהורדות של רוק בנד.
- Huber
- חבר במועדון HT

אני אשלח מייל לתמיכה שלהם - נראה לי תמוה כל העיניין הזה, אם מישהו יספיק לשלוח לפניי (לא יהיה לי זמן בימים הקרובים) אני שמח.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
גם לי זה נשמע מוזר. מלחתחילה לא אהבתי את השאלה הראשית הזאת.
כמה כבר עולה משחק ברשת של סוני??? מדובר בגרידיות וקטנות נפש... וכיס
כמה כבר עולה משחק ברשת של סוני??? מדובר בגרידיות וקטנות נפש... וכיס
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הובר, בוא אני אחסוך לך את המייל הזה.
את ג'ק טרטון אתה מכיר? אם לא, אני אספר לך שהוא מנכ"ל חטיבת הבידור של סוני אמריקה.
והנה מה שהוא אמר בנושא:
Here’s what SCEA president Jack Tretton told Wired right before PS3’s launch:
"You can send that content to four other friends for that initial investment," said Tretton. "We want to get the game in as many hands as possible."
"It’s not about generating profits at each and every interaction with the consumer," he said. "I think that really offsets the argument that says, ‘Wow, that’s a really pricey system.’"
את ג'ק טרטון אתה מכיר? אם לא, אני אספר לך שהוא מנכ"ל חטיבת הבידור של סוני אמריקה.
והנה מה שהוא אמר בנושא:
Here’s what SCEA president Jack Tretton told Wired right before PS3’s launch:
"You can send that content to four other friends for that initial investment," said Tretton. "We want to get the game in as many hands as possible."
"It’s not about generating profits at each and every interaction with the consumer," he said. "I think that really offsets the argument that says, ‘Wow, that’s a really pricey system.’"
- nadavck
- חבר מביא חבר

סבבה! אל תיפגע מהסגנון שלי... אני סתם כזהatb כתב:תודה רבה חבר'ה על התשובות. ומי שהיה לו ספק התשובה האחרונה של Malcontent רק מחזקת את זה.
לדעתי, אין לי שום בעיה לשתף עם חברים ואחים שלי את התוכן שקניתי. אני קונה ואקנה מספיק משחקים, ולא מדובר בכלל בקטנות נפש וכיס. ואם זה כל כך מפריע לאותו בחור יש אישור של סוני....
כל הדיון הזה בסוף גילה לי חדשות טובות בעיקר...
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
חח סבבהnadavck כתב:סבבה! אל תיפגע מהסגנון שלי... אני סתם כזהatb כתב:תודה רבה חבר'ה על התשובות. ומי שהיה לו ספק התשובה האחרונה של Malcontent רק מחזקת את זה.
לדעתי, אין לי שום בעיה לשתף עם חברים ואחים שלי את התוכן שקניתי. אני קונה ואקנה מספיק משחקים, ולא מדובר בכלל בקטנות נפש וכיס. ואם זה כל כך מפריע לאותו בחור יש אישור של סוני....![]()
כל הדיון הזה בסוף גילה לי חדשות טובות בעיקר......
- Huber
- חבר במועדון HT

טוב, אז לקחתי את הזמן ושאלתי את התמיכה של סוני את השאלה הבאה:
[left]hello
i know that you can download a psn game up to 5 times. what is the putpose of this option? can i share psn game i bought with a my brother who also have a ps3? can he use my PSN acount to d/l the game to his ps3?[/left]
והנה התשובה המובנת מאליה (לי לפחות, קצת פחות לשאר החברים פה כנראה):
[left]Hello Eran,
Thank you for writing us regarding the PlayStation(R)Network. You can have you five consoles activated to your account for game downloads. We do not recommend game sharing, it is against your user terms and agreement. The following Knowledge Center article(s) may help resolve your problem:
Article Title: Activating / Deactivating a system
Article Link: http://playstation.custhelp.com/cgi-bin ... 1199134819
Regards,
Bela D.[/left]
[left]hello
i know that you can download a psn game up to 5 times. what is the putpose of this option? can i share psn game i bought with a my brother who also have a ps3? can he use my PSN acount to d/l the game to his ps3?[/left]
והנה התשובה המובנת מאליה (לי לפחות, קצת פחות לשאר החברים פה כנראה):
[left]Hello Eran,
Thank you for writing us regarding the PlayStation(R)Network. You can have you five consoles activated to your account for game downloads. We do not recommend game sharing, it is against your user terms and agreement. The following Knowledge Center article(s) may help resolve your problem:
Article Title: Activating / Deactivating a system
Article Link: http://playstation.custhelp.com/cgi-bin ... 1199134819
Regards,
Bela D.[/left]
- nadavck
- חבר מביא חבר

מה שאומר שהם מאפשרים לך להוריד את המשחק עד 5 פעמים במקרה של תקלה במכשיר או אובדן נתונים. ולא לחלק לחבר'ה את המשחק. המחיר היא ליחידת משחק אחד לשחקן והם מאפשרים לך להוריד אותו עד 5 פעמים במקרה הצורך (תקלות, רכישת מכשיר חדש, רשימת מכשיר שני לבית וכו').
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

זה יפה שאתם ממציאים לסוני מדיניות, אבל הצורה שבה העסק עובד נוגדת את המדיניות שעליה אתם מדברים.
מה לא היה ברור בציטוט של טרטון שהבאתי? איך זה שברוב המשחקים אפשר לחלוק, אבל קיימים משחקים שבהם אי אפשר לחלוק?
לפי התיאוריה שלכם, אם מישהו קנה את וורהוק ב PSN והתקלקלה לו הקונסולה, הוא אכל אותה, כי לוורהוק יש רק הורדה אחת, ובכל זאת - מי שיקרה לו דבר כזה, יוכל להעביר את וורהוק לקונסולה הבאה שלו. איך תסבירו את זה?
מה לא היה ברור בציטוט של טרטון שהבאתי? איך זה שברוב המשחקים אפשר לחלוק, אבל קיימים משחקים שבהם אי אפשר לחלוק?
לפי התיאוריה שלכם, אם מישהו קנה את וורהוק ב PSN והתקלקלה לו הקונסולה, הוא אכל אותה, כי לוורהוק יש רק הורדה אחת, ובכל זאת - מי שיקרה לו דבר כזה, יוכל להעביר את וורהוק לקונסולה הבאה שלו. איך תסבירו את זה?
- Huber
- חבר במועדון HT

אם אתה חושב שהתגובה שקיבלתי מהתמיכה של סוני שגויה - למה שלא תשלח להם מייל מפורט, תעלה את הבעייתיות לדבריך (כולל הציטוט המפורסם) ונראה מה תהיה התגובה? לא יותר פשוט?Malcontent כתב:זה יפה שאתם ממציאים לסוני מדיניות, אבל הצורה שבה העסק עובד נוגדת את המדיניות שעליה אתם מדברים.
אנחנו? הרי ציטטתי את התגובה של סוני לקושיה הנ"ל מילה במילה, מה הקשר אלינו?
אני מעדיף להתעלם מהצהרה של איזשהו קודקוד כאשר ב EULA רשום משהו אחר לגמרי. מה שמחייב אותך בסופו של היום זה ה"חוזה" עליו חתמת ולא ההצהרה של בכיר זה או אחר. אם יתנו לך באן מה PSN (וחוויתי את זה על בשרי), להגיד להם "אבל טרטון אמר" לא ממש יוביל אותך לשום מקום.
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד. אז אפשר להוריד יותר מפעם אחת? אי אפשר?...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הובר - בנוגע לשאלה האחרונה - אפשר להוריד יותר מפעם אחת.
נניח שיש לך קונסולה וקנית דרך PSN את וורהוק. הורדת אותו, ואז החלפת דיסק קשיח, אז הורדת אותו שוב, ואז התקלקלה לך הקונסולה, אז הורדת אותו שוב לקונסולה החדשה. בינתיים הוא עובד. עכשיו נתת לחבר את הסיסמא שלך ל PSN בשביל שיוריד משהו. הוא רואה את וורהוק, מתלהב ומוריד אותו. וורהוק יעבוד אצלו, אבל אצלך הוא יפסיק לעבוד.
זאת המשמעות של הורדה אחת, ולא כמו שמשתמע ממה שאתם אומרים, שברגע שהחלפת דיסק קשיח, לא תוכל להוריד את המשחק שוב.
חוץ מזה, אני אבדוק הערב את הנושא ואראה אם באמת כתוב, כמו שאני זוכר, שמותר לחלוק הורדות עם עד חמישה חברים.
נניח שיש לך קונסולה וקנית דרך PSN את וורהוק. הורדת אותו, ואז החלפת דיסק קשיח, אז הורדת אותו שוב, ואז התקלקלה לך הקונסולה, אז הורדת אותו שוב לקונסולה החדשה. בינתיים הוא עובד. עכשיו נתת לחבר את הסיסמא שלך ל PSN בשביל שיוריד משהו. הוא רואה את וורהוק, מתלהב ומוריד אותו. וורהוק יעבוד אצלו, אבל אצלך הוא יפסיק לעבוד.
זאת המשמעות של הורדה אחת, ולא כמו שמשתמע ממה שאתם אומרים, שברגע שהחלפת דיסק קשיח, לא תוכל להוריד את המשחק שוב.
חוץ מזה, אני אבדוק הערב את הנושא ואראה אם באמת כתוב, כמו שאני זוכר, שמותר לחלוק הורדות עם עד חמישה חברים.
- Huber
- חבר במועדון HT

Malcontent כתב: חוץ מזה, אני אבדוק הערב את הנושא ואראה אם באמת כתוב, כמו שאני זוכר, שמותר לחלוק הורדות עם עד חמישה חברים....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

עדיין לא שמעתי מאף אחד כאן הסבר לעובדה שיש משחקים שאי אפשר להוריד לכמה קונסולות, כמו וורהוק, GT5P, ברנאאוט וסוקום, ויש משחקים שאפשר להוריד לחמש קונסולות שונות, אם המטרה היא שתשחק רק מקונסולה אחת.
ובאמת - אל תצטטו תשובות של אנשי שירות לקוחות שהוכשרו לעשות קופי פייסט. תנסו למצוא תשובות הגיוניות.
ובאמת - אל תצטטו תשובות של אנשי שירות לקוחות שהוכשרו לעשות קופי פייסט. תנסו למצוא תשובות הגיוניות.
- Huber
- חבר במועדון HT

ההיגיון היחיד הוא ההיגיון עליו חתמת, ה EULA, ונראה ששם זה לא חוקי - מה עוד צריך?
ד"א - אפא אני רואה כמה פעמים אני יכול להרויד משחק זה או אחר? זה מצויין היכנשו או שלומדים מניסיון וטעייה?
ד"א - אפא אני רואה כמה פעמים אני יכול להרויד משחק זה או אחר? זה מצויין היכנשו או שלומדים מניסיון וטעייה?
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 29/09/2009 16:48, נערך פעם 1 בסך הכל.