כבלים לרמקולים
השפעת הכבלים באה ע"י ביטוי רק במערכות ברמה מספיק גבוהה. בכל מקרה, טווח המחירים שנתת אינו אומר הרבה. נגיד שאתה צריך כבלים באורך 1 מטר לצד – במקרה זה ב-1000 ש"ח אפשר לקנות כבלים שבאמת עשויים להשפיע על צליל. אם מדובר בכבלים באורך 4 מטר לצד – חבל על הכסף, בספק שתרגיש הבדל בהשוואה לכבלים פשוטים במחיר של 30-40 ש"ח למטר.
והדבר הכי חשוב – אין כבלים מומלצים, יש להתאים אותם למערכת. כבלים שמשפרים צליל במערכת אחת – יכולים להרוס אותו במערכת אחרת.
והדבר הכי חשוב – אין כבלים מומלצים, יש להתאים אותם למערכת. כבלים שמשפרים צליל במערכת אחת – יכולים להרוס אותו במערכת אחרת.
ויטלי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
robin שלום לך .robin כתב:שלום לכולם,
מה ההשפעה של כבלים על מכלול המערכת ? ( כבלים לרמקולים ).
ואיזה כבלים מומלצים בטווח מחירים סביר ( 500-1000 ש"ח ).
תודה לעונים...
לדעתי יש השפעה לגבי סוגי הכבלים בכל הקטגוריות . ובמיוחד לרמקולים .
שים לב תרכוש מותג איכותי ושעובי הכבל יהיה בין 2.5 מ"מ - 6 מ"מ .
אני אישית מחובר עם כבלים לרמקולים עובי 6 מ"מ ואני כן מרגיש את ההבדלים .
יום טוב ובהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
vitalyi כתב:השפעת הכבלים באה ע"י ביטוי רק במערכות ברמה מספיק גבוהה. בכל מקרה, טווח המחירים שנתת אינו אומר הרבה. נגיד שאתה צריך כבלים באורך 1 מטר לצד – במקרה זה ב-1000 ש"ח אפשר לקנות כבלים שבאמת עשויים להשפיע על צליל. אם מדובר בכבלים באורך 4 מטר לצד – חבל על הכסף, בספק שתרגיש הבדל בהשוואה לכבלים פשוטים במחיר של 30-40 ש"ח למטר.
והדבר הכי חשוב – אין כבלים מומלצים, יש להתאים אותם למערכת. כבלים שמשפרים צליל במערכת אחת – יכולים להרוס אותו במערכת אחרת....
ותוסיף לאמור לעיל שמדובר גם בטעם אישי - אחד אוהב הדגשה של באס שני אוהב הדגשה של מיד וכו'....
ארז