האוס 6, מכיל ספויילר אז רק מי שראה
אוקיי עכשיו סיימתי לראות את הפרק, ופשוט פרק ענקקקקקקקקק
ספויילרררר
וואי מה זה חבל שהפרק נגמר בזה שהוא משתחרר מהבית משוגעים הייתי יכול לראות עונה שלמה שלו מתעלל בחולים שם, עכשיו אני מניח שנחזור לעלילה הרגילה של פענוח מקרים.
בכל מקרה היה פרק ענק.
\discuss
ספויילרררר
וואי מה זה חבל שהפרק נגמר בזה שהוא משתחרר מהבית משוגעים הייתי יכול לראות עונה שלמה שלו מתעלל בחולים שם, עכשיו אני מניח שנחזור לעלילה הרגילה של פענוח מקרים.
בכל מקרה היה פרק ענק.
\discuss
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
shuali,
לא לקחו סתם שחקן רציני כמו הפסיכיאטר שלו בשביל שהוא יופיע רק בפרק אחד (ארוך, אבל פרק).
הבחור שחקן גדול (לא רק פיזית) ויש כאן הרבה מדי פוטנציאל. ממה שראינו בעונות קודמות, הכותבים לא חוששים לקחת סיכונים ולשנות מתכון קבוע (ע"ע דילול INTERNS בעונות הקודמות, טיפול בהתמכרות שלו, פרקים שלמים שמבוססים על הזיות שלו וכו').
כך שלא הייתי סומך על זה שהם יחזרו למתכונת הישנה.
ביננו, אני איתך - אני חושב שהפוטנציאל בבי"ח פסיכיאטרי הוא לא פחות מעניין ומרתק מאשר הפורמט הרגיל. הייתי שמח מאוד לראות אותו מטופל לאורך חלק מהעונה ומזהה מקרים של אנשים שיש להם בעיה רפואית במכון ושזוהו כמקרים פסיכיאטרים בטעות (או אולי בנוסף).
מאוד אהבתי את זה שיש סוף סוף מישהו עם קליבר שמצליח לעמוד בכבוד מול התרגילים של האוס ובסוף גם לנצח.
לא לקחו סתם שחקן רציני כמו הפסיכיאטר שלו בשביל שהוא יופיע רק בפרק אחד (ארוך, אבל פרק).
הבחור שחקן גדול (לא רק פיזית) ויש כאן הרבה מדי פוטנציאל. ממה שראינו בעונות קודמות, הכותבים לא חוששים לקחת סיכונים ולשנות מתכון קבוע (ע"ע דילול INTERNS בעונות הקודמות, טיפול בהתמכרות שלו, פרקים שלמים שמבוססים על הזיות שלו וכו').
כך שלא הייתי סומך על זה שהם יחזרו למתכונת הישנה.
ביננו, אני איתך - אני חושב שהפוטנציאל בבי"ח פסיכיאטרי הוא לא פחות מעניין ומרתק מאשר הפורמט הרגיל. הייתי שמח מאוד לראות אותו מטופל לאורך חלק מהעונה ומזהה מקרים של אנשים שיש להם בעיה רפואית במכון ושזוהו כמקרים פסיכיאטרים בטעות (או אולי בנוסף).
מאוד אהבתי את זה שיש סוף סוף מישהו עם קליבר שמצליח לעמוד בכבוד מול התרגילים של האוס ובסוף גם לנצח.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
יצא כבר תירגום בעיברית ? ( House.S06E01E02.720p.HDTV.x264-CTU )
how you doin ?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שחקן ע-נ-ק, מי שראה רצח מאדום לשחור יודע עד כמה הוא גדול.shuali כתב:לפי IMDB הוא מופיע רק בפרק הראשון, לא יודע עד כמה זה מדויק
http://www.imdb.com/name/nm0105672/...
Silence speaks louder than words
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

אני כל כך מתאפק לתרגום בעיברית
מקווה שהוא יצא מהר ולפני כיפור ואז תיהיה לי שעה וחצי של כיף
מקווה שהוא יצא מהר ולפני כיפור ואז תיהיה לי שעה וחצי של כיף
how you doin ?
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
מהרגע הראשון והבחירה בשיר הנפלא של רדיוהד ועד הסוף באוטובוס... פשוט טלויזיה במיטבה.
מרגש מצחיק מרתק.
גם אני קיוויתי לעונה שבה האוס מפרק את הפסיכולוגיה לחתיכות קטנות. אבל כנראה שהתוכניות הן שונות... שרק ישמרו על הרמה הזו וצפויה עוד עונה נהדרת. הסידרה הטובה ביותר חזרה.
מרגש מצחיק מרתק.
גם אני קיוויתי לעונה שבה האוס מפרק את הפסיכולוגיה לחתיכות קטנות. אבל כנראה שהתוכניות הן שונות... שרק ישמרו על הרמה הזו וצפויה עוד עונה נהדרת. הסידרה הטובה ביותר חזרה.
Enjoy the Silence
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

יצא תרגום בעיברית
how you doin ?
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
צפיתי שוב עם התרגום בעברית (אשתי מחייבת...). במחשבה נוספת קצת מאכזב שבפרק הפתיחה הוא כבר משוחרר ואין התעמקות נוספת בצד הפסיכולוגי. הרי הדמות שלו היא זו שמחזיקה את כל הסידרה. כל הפיתרון שהגיעו אליו נראה קצת מאולץ. מערכת היחסים אינסטנט עם לולה (מהסרט RUN LOLA RUN) וסגירת כל המעגלים בצורה מושלמת: האילמת שחזרה לדבר ולנגן, גיבור העל שהצליח להציל אותה, הראפר המאני-דיפרסי שרוצה להירפא וכו'. פשוט עגול מדי.
אני מקווה שיחזור לאישפוז בקרוב.
אני מקווה שיחזור לאישפוז בקרוב.
Enjoy the Silence
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
OferL - עכשיו אני מבין מאפא אני מכיר אותה, כמה שהיא השתנתה
פרק גאוני. כבר באמצע הפרק, כשהוא נשבר (רק לי אישית הפריע לראות אותו נשבר כ"כ מהר? האוס מפסיד במלחמת מוחות? ממש OUT OF CHARACTER לדעתי) הבנתי שהעונה הזו לא תהיה בבית החולים הפסיכיאטרי ושכנראה כבר בסוף הפרק הוא ישוחרר. כן - גם לי הפריע שסגרו את זה כ"כ מהר, גם לי הפריע לראות אותו מתחיל ומסיים מערכת יחסים בזיפ, נרפא בהיקש יד וכו, אבל כנראה שלתסריטאים יש תוכניות אחרות עבור העונה הזו.
הצחיק אותי שהדבר שהכי הפריע לי בפרק הזה מבחינה הגיונית היה לראות אותו חוזר הביתה באוטובוס. שללו לו את הרישיון לאופנוע? כבר אין לו חברים שיבואו לקחת אותו?
פרק גאוני. כבר באמצע הפרק, כשהוא נשבר (רק לי אישית הפריע לראות אותו נשבר כ"כ מהר? האוס מפסיד במלחמת מוחות? ממש OUT OF CHARACTER לדעתי) הבנתי שהעונה הזו לא תהיה בבית החולים הפסיכיאטרי ושכנראה כבר בסוף הפרק הוא ישוחרר. כן - גם לי הפריע שסגרו את זה כ"כ מהר, גם לי הפריע לראות אותו מתחיל ומסיים מערכת יחסים בזיפ, נרפא בהיקש יד וכו, אבל כנראה שלתסריטאים יש תוכניות אחרות עבור העונה הזו.
הצחיק אותי שהדבר שהכי הפריע לי בפרק הזה מבחינה הגיונית היה לראות אותו חוזר הביתה באוטובוס. שללו לו את הרישיון לאופנוע? כבר אין לו חברים שיבואו לקחת אותו?
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

האופנוע בטח לא אצלו וכניראה שהוא לא רוצה לדבר על וילסון או שפשוט לא רצה לבקש ממנו עוד טובה או משהו כזה
how you doin ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
Huber,
לא הבנת למה הוא הפסיד? בביה"ח יש לו יתרון בולט בכך שצריכים אותו ולכן יש לו כח שחסר היה לו בביה"ח לחולי נפש.
במקרה כזה, אין שום סיבה שהוא יצליח לנצח כי אין לו שום שפן בכיס שהוא יכול לשלוף ברגע האמת.
לא הבנת למה הוא הפסיד? בביה"ח יש לו יתרון בולט בכך שצריכים אותו ולכן יש לו כח שחסר היה לו בביה"ח לחולי נפש.
במקרה כזה, אין שום סיבה שהוא יצליח לנצח כי אין לו שום שפן בכיס שהוא יכול לשלוף ברגע האמת.
- Huber
- חבר במועדון HT

כן, הבנתי, עדיין הציק לי ועדיין קיוויתי שהתסריטאים יוצאו איזשהו שפן מהכובע. לא ציפיתי לראות אותו נכנע למרות זאת. במיוחד אחרי הצהרות המלחמה הבומבסטיות שלו.
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

גם אני הרגשתי שהוא נכנע מהר מידי
how you doin ?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לי כל הסיפור עם האילמת וסופרמן שתוך שניה חזרו לעצמם היה נראה מלאכותי.
Silence speaks louder than words
אני מקווה שאני לא היחיד ששם לב שהאוס הוא אודיופיל? בעונה הראשונה היו לו במשרד רמקולים
של audiostatic ועכשיו ראיתי שיש לו בדירה רמקולים של Duevel. תוסיפו את הפסנטר והגיטרות
ומקבלים אודיופיל קלאסי לא?
של audiostatic ועכשיו ראיתי שיש לו בדירה רמקולים של Duevel. תוסיפו את הפסנטר והגיטרות
ומקבלים אודיופיל קלאסי לא?
- Huber
- חבר במועדון HT

לא, קוראים לזה רופא מומחה שמרוויח משכורת של 5 ספרות ומעלה (ורוכש במחירים של ארה"ב ולא של ישראל), לא אודיופיל