דונגל Konka USB DVB-T ו-MediaPortal
-
sanshine-il
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברים, מישהו כבר ניסה לראות את שידורי טלוויזיה דיגיטאלית ב-MediaPortal על ידי סטיק USB בכלל ושל Konka בפרט?
- אני נסיתי, התקנתי MP 1.0.2 ו-TV-server. עשיתי סריקה של ערוצים, נמצאו את כל 5 הערוצים.
- בחרתי את IP for streaming (או משהו כזה בסגנון - לא זוכר איך זה נקרא בדיוק). הכנסתי את ה-IP הזה ב-TV-client.
- אח''כ ניכנסתי ל-My TV, לחצתי TV on, אך זה מראה טעות "Connection to TV-server lost".
מאוד אשמח אם תכוונו אותי לפתרון הבעיה ותיקון של הטעויות.
תודה מראש לכל העונים.
- אני נסיתי, התקנתי MP 1.0.2 ו-TV-server. עשיתי סריקה של ערוצים, נמצאו את כל 5 הערוצים.
- בחרתי את IP for streaming (או משהו כזה בסגנון - לא זוכר איך זה נקרא בדיוק). הכנסתי את ה-IP הזה ב-TV-client.
- אח''כ ניכנסתי ל-My TV, לחצתי TV on, אך זה מראה טעות "Connection to TV-server lost".
מאוד אשמח אם תכוונו אותי לפתרון הבעיה ותיקון של הטעויות.
תודה מראש לכל העונים.
-
sanshine-il
-
- חבר שרק התחיל

כשאני רושם את שם המחשב ב-Client ואח''כ נכנס ל-My TV, אז מבקשים ממני להחליף את השם הזה.lebovitz כתב:אתה לא צריך לבחור IP for streaming.
אתה צריך להכניס את שם המחשב (או כתובת ה-IP שלו) בהגדרות הטלוויזיה של ה-CLIENT וזהו.
אם יש לך FIREWALL תדאג לפתוח את הפורטים ב-CLIENT וב-SERVER....
-
sanshine-il
-
- חבר שרק התחיל

חבר'ה, מישהו יכול לכוון אותי? מישהו שכבר רואה טלוויזיה בMediaPortal עם הדונגל USB, הצילו!
-
sanshine-il
-
- חבר שרק התחיל

אם לא קשה לך, תסביר בקצרה איך מגדירים את TV-Server ואיפה הטעות שלי. אני חושב שזה יהיה שימושי להרבה מאוד אנשים. אישית אם הייתי מצליח לעשות את זה, הייתי כותב מדריכון קצר.
-
sanshine-il
-
- חבר שרק התחיל

המון תודה!!!roeitag כתב:אין בעיה. אני אעבוד על זה מחר......
- roeitag
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
קודם כל סליחה על האיחור... לבן שלי היו תוכניות אחרות בשבילי...
האמת היא שאין לנושא זה יותר מדי נפח, ולכן לא אכתוב מדריך אלא אפרסם כאן את מה שידוע לי...
לפני הכל, אני עובד עם MP 1.1. אם בכל זאת לא תצליח להפעיל כראוי את הדונגל, אני ממליץ לשדרג.
בחלון ההגדרות של MP בלשונית Television, ודא כי מוגדרים המקודדים המועדפים עליך. אצלי הם מוגדרים כך:

בחלון ההגדרות של TvServer, בלשונית TV Servers-"שם המחשב שלך", ודא כי מסומן V לצד Dvb-T. כמו כן, העלה אותו לראש סדר העדיפויות.

כנס ל - Dvb-T, ב-Country בחר את גרמניה (התדר 514000Khz מופיע שם. אין לי מושג לגבי התדרים של אזור הדרום והצפון...). ב Region/Providor בחר ב All Regions ולחץ על Scan. במידה ויש לך קליטה, התוכנה אמורה לזהות את חמשת הערוצים.

וזהו. תחת לשונית TV Channels וודא כי כל הערוצים מסומנים (לפחות אלו בהם אתה מעוניין).
אצלי לא היה צורך לערוך שום שינוי נוסף, לפחות לא משהו שאני זוכר. אם זה עדיין לא עובד, נסה להיות יותר ספציפי בקשר לשגיאה המתקבלת.
בהצלחה...
האמת היא שאין לנושא זה יותר מדי נפח, ולכן לא אכתוב מדריך אלא אפרסם כאן את מה שידוע לי...
לפני הכל, אני עובד עם MP 1.1. אם בכל זאת לא תצליח להפעיל כראוי את הדונגל, אני ממליץ לשדרג.
בחלון ההגדרות של MP בלשונית Television, ודא כי מוגדרים המקודדים המועדפים עליך. אצלי הם מוגדרים כך:

בחלון ההגדרות של TvServer, בלשונית TV Servers-"שם המחשב שלך", ודא כי מסומן V לצד Dvb-T. כמו כן, העלה אותו לראש סדר העדיפויות.

כנס ל - Dvb-T, ב-Country בחר את גרמניה (התדר 514000Khz מופיע שם. אין לי מושג לגבי התדרים של אזור הדרום והצפון...). ב Region/Providor בחר ב All Regions ולחץ על Scan. במידה ויש לך קליטה, התוכנה אמורה לזהות את חמשת הערוצים.

וזהו. תחת לשונית TV Channels וודא כי כל הערוצים מסומנים (לפחות אלו בהם אתה מעוניין).
אצלי לא היה צורך לערוך שום שינוי נוסף, לפחות לא משהו שאני זוכר. אם זה עדיין לא עובד, נסה להיות יותר ספציפי בקשר לשגיאה המתקבלת.
בהצלחה...
-
sanshine-il
-
- חבר שרק התחיל

קודם כל תודה על המדריך
חשבתי שאני עושה משהו לא נכון, אבל עשיתי הכל אותו דבר כמו שאמרת.
בקיצור - אני נתקע כאן:
כאשר עשיתי את כל ההגדרות (המצחיק שב-preview אני רואה את כל הערוצים) ונכנס ל-MP, My TV, אז במסך רשום לבחור את שם המחשב שלי או IP, למרות שזה אותו שם שרשום ב-configurator, tv-server. ויש 2 אפשרויות - שנה שם וצד אחד אחורה.
עכשיו ממש אין לי מושג מה הבעיה....
חשבתי שאני עושה משהו לא נכון, אבל עשיתי הכל אותו דבר כמו שאמרת.
בקיצור - אני נתקע כאן:
כאשר עשיתי את כל ההגדרות (המצחיק שב-preview אני רואה את כל הערוצים) ונכנס ל-MP, My TV, אז במסך רשום לבחור את שם המחשב שלי או IP, למרות שזה אותו שם שרשום ב-configurator, tv-server. ויש 2 אפשרויות - שנה שם וצד אחד אחורה.
עכשיו ממש אין לי מושג מה הבעיה....
-
sanshine-il
-
- חבר שרק התחיל

לא יודע, הורדתי את MP יחד עם TV-server וזהו. by default זה Client-Server כנראה... הבנתי את הרמז