עזרה בחיבור המשחב לטלויזיה קבל dvi to hd
-
edenzenati
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה עכשיו הכרטיס מסך שלו הוא גיפורס 6600 והוא לא תומך ב hd הלכתי לחנות מחשבים ובגלל שאין לי כרטיס מסך שתואם pci exprex הוא הציע לי לקנות קבל שמעביר מ dvi ל hdmi
השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך צריך להיות תומך ב hd או שהקבל יספיק בישביל לספק תמונה באיכות hd
הרזולוציה של הטלויזיה היא 1366*768
שאלה נוספת היא האם קנית כרטיס מסך שכן תומך hd עם יציאה ל hd יתן איכות יותר טובה לתמונה ועד כמה זה יהיה משמעותי
דבר נוסף הבנתי שהקבל לא מעביר אודיו אם אני מחבר עם קבל מהכרטיס קול למערכת אני ישמע באיכות hd ?
השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך צריך להיות תומך ב hd או שהקבל יספיק בישביל לספק תמונה באיכות hd
הרזולוציה של הטלויזיה היא 1366*768
שאלה נוספת היא האם קנית כרטיס מסך שכן תומך hd עם יציאה ל hd יתן איכות יותר טובה לתמונה ועד כמה זה יהיה משמעותי
דבר נוסף הבנתי שהקבל לא מעביר אודיו אם אני מחבר עם קבל מהכרטיס קול למערכת אני ישמע באיכות hd ?
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
1. הטלויזה שלך היא מה שנקרא HDready לא fullHD ובכל מקרה מבחינת רזולוציה אין שום בעיה עם הכרטיס מסך שלך, הוא יעשה את העבודה
2. אין שום צורך להחליף את הכרטיס מסך, לא תקבל שום שיפור באיכות. מה גם שבעיה למצוא היום כרטיסי AGP
3. וכאמור הכרטיס וידאו שלך מעביר רק אות וידאו ולא אודיו ולכן את החיבורי אודיו תצטרך לעשות בצורה אחרת כגון חיבור אופטי או PL לRCA
2. אין שום צורך להחליף את הכרטיס מסך, לא תקבל שום שיפור באיכות. מה גם שבעיה למצוא היום כרטיסי AGP
3. וכאמור הכרטיס וידאו שלך מעביר רק אות וידאו ולא אודיו ולכן את החיבורי אודיו תצטרך לעשות בצורה אחרת כגון חיבור אופטי או PL לRCA
-
edenzenati
-
- חבר פעיל

אחלה תודה רבה יש קבל שאתם ממליצים שישמעו טוב במערכת כי יש לי מערכת קולנוע ביתית 5 רמקולים
ושאני מחבר אותה למחשב שומעים הרבה פחות טוב מאשר הממיר זה בעיה בקבל או בכרטיס קול?
ושאני מחבר אותה למחשב שומעים הרבה פחות טוב מאשר הממיר זה בעיה בקבל או בכרטיס קול?
-
edenzenati
-
- חבר פעיל

דרך קבל שמחבר מהאוזניות במחשב ל אדום לבן
קבל די מצוקמק
דבר נוסף שלא הצלחתי להבין זה האם יש איכות שונה לאודי כאשר אני מוריד hd ואם כן איך אני מעביר אותה למערכת?
חיבור רגיל יעזור או שצריך משהו מיוחד
דבר נוסף קראתי כמה הודעות וראיתי שיש לוחות אם שתואמים ל hd לוח אם רגיל לא יצליח להפעיל hd?
מה האבדל בניהם?
תודה מראש
קבל די מצוקמק
דבר נוסף שלא הצלחתי להבין זה האם יש איכות שונה לאודי כאשר אני מוריד hd ואם כן איך אני מעביר אותה למערכת?
חיבור רגיל יעזור או שצריך משהו מיוחד
דבר נוסף קראתי כמה הודעות וראיתי שיש לוחות אם שתואמים ל hd לוח אם רגיל לא יצליח להפעיל hd?
מה האבדל בניהם?
תודה מראש