C-200 התרשמות ראשונית לאחר קבלת המכשיר
חברים ערב טוב ,
רציתי לפתוח שירשור שפה כל אחד יכול לרשום את התרשמותו מהמכשיר , אפשר גם לשאול שאלות לחברי הפורום
שכבר קיבלו את המכשיר !!
טוב אז בשעה טובה קיבלתי את המכשיר , על פניו ממש מרשים , קופסא מאוד מהודרת
יש בפנים כבל HDMI ( שלא תקין לצערי וזאת לאחר שניסיתי כבל אחר וזה כן בסדר )
כמה תובנות עד עכשיו :
1. התפריט ממש מרשים
2. המכשיר עולה יחסית מהר .( מחובר אליו בערך 4 TB )
3. סרטי BD ISO עולים סביר - אי אפשר לשאוב כתוביות חיצוניות .
4. הדלקה של המכשיר ניתנת דרך כפתור STAND BY ( שימו לב המכשיר מתחמם אם לא מחברים ממש אותו בפקד
בגלל המכשיר גדול יחסית - חיברתי אליו כבל חשמל עם מפסק ואז ברגע שאני רוצה לראות סרט אז אני מדליק
את המפסק ואז גם ה HD נדלקים .
5. עד כה לצערי לא הצלחתי להבין איך התוכנה של YMJ הזאת עובדת , אולי בגלל שני רגיל פשוט ל TVIX
מישהו יודע אם יש דרך יותר פשוטה לעוך תמונות למכשיר עם הסרטים .?
טוב עד כאן מבחינתי , כמובן שיהיו המשכים
רציתי לפתוח שירשור שפה כל אחד יכול לרשום את התרשמותו מהמכשיר , אפשר גם לשאול שאלות לחברי הפורום
שכבר קיבלו את המכשיר !!
טוב אז בשעה טובה קיבלתי את המכשיר , על פניו ממש מרשים , קופסא מאוד מהודרת
יש בפנים כבל HDMI ( שלא תקין לצערי וזאת לאחר שניסיתי כבל אחר וזה כן בסדר )
כמה תובנות עד עכשיו :
1. התפריט ממש מרשים
4. הדלקה של המכשיר ניתנת דרך כפתור STAND BY ( שימו לב המכשיר מתחמם אם לא מחברים ממש אותו בפקד
בגלל המכשיר גדול יחסית - חיברתי אליו כבל חשמל עם מפסק ואז ברגע שאני רוצה לראות סרט אז אני מדליק
את המפסק ואז גם ה HD נדלקים .
5. עד כה לצערי לא הצלחתי להבין איך התוכנה של YMJ הזאת עובדת , אולי בגלל שני רגיל פשוט ל TVIX
מישהו יודע אם יש דרך יותר פשוטה לעוך תמונות למכשיר עם הסרטים .?
טוב עד כאן מבחינתי , כמובן שיהיו המשכים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 221#922221tobenary כתב:סליחה על השאלה ...
חבר שלי רוצה להזמין ורציתי לדעת מחיר מכס.
חוץ מזה,תנסה אולי את התוכנה
Tviexi
זה בעמוד ההורדות עם גרסא חדשה. אני בטוח שלא אייתתי את זה כראוי!...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46417
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
אין צורך להשתמש באף תוכנה אחרת עבור MovieJukeBox, ה YAMJ פתרון הרבה יותר גרפי וידידותי מכל השאר.
קיים מדריך בדביק על התקנה נכונה של YAMJ. אם עוקבים במדוייק אחר הכתוב, הדרך מובטחת.
2. אין צורך לכבות את ה C-200. יציאה ממצב Standby לוקחת שנייה.
3. סביר להניח כי לעולם גם לא נוכל לבצע זאת.
4. יש להרגע עם החששות מחימום, כל מכשיר אלקטרוני מתחמם, זוהי תופעה תקינה. אתם לא מכבים את המקרר שלכם, המסך או המחשב כי הוא מתחמם, נכון?
כיבוי בעזרת כניסה למצב המתנה הינו די והותר.
קיים מדריך בדביק על התקנה נכונה של YAMJ. אם עוקבים במדוייק אחר הכתוב, הדרך מובטחת.
1. ה GUI הינו זוועה כיום לטעמי, לא נוח, קיצורי דרך מוזרים, איטי ועוד. אין פלא כי הוא הולך להשתנות לגמרי בקרוב.big27 כתב:1. התפריט ממש מרשים
את המפסק ואז גם ה HD נדלקים ....
2. אין צורך לכבות את ה C-200. יציאה ממצב Standby לוקחת שנייה.
3. סביר להניח כי לעולם גם לא נוכל לבצע זאת.
4. יש להרגע עם החששות מחימום, כל מכשיר אלקטרוני מתחמם, זוהי תופעה תקינה. אתם לא מכבים את המקרר שלכם, המסך או המחשב כי הוא מתחמם, נכון?
כיבוי בעזרת כניסה למצב המתנה הינו די והותר.
זיו,
ממה שראיתי, (Standby (Power עובד בדיוק כמו ב110 - מכבה רק video output. כל השאר (דיסק, USB, ...) ממשיכים לפעול. זה לא בדיור הStandby כמו במכשירים אחרים (DVD, ...). אם לא משתמשים בtorrent client, למה לא לכבות עם Power+Del?
ממה שראיתי, (Standby (Power עובד בדיוק כמו ב110 - מכבה רק video output. כל השאר (דיסק, USB, ...) ממשיכים לפעול. זה לא בדיור הStandby כמו במכשירים אחרים (DVD, ...). אם לא משתמשים בtorrent client, למה לא לכבות עם Power+Del?
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
1) מסך ה LCD של המכשיר בלתי קריא ממרחק מעל כמה סנטימטרים ולכן מיותר. סתם אור כחול בחדר.
2) אין פס קול True-HD או DTS-MA בניגון קבצים (לא בלוריי מלא)
3) ניגון קבצים אינו חלק.
4) ניגון בלוריי מלא מהרשת לא עובד לא ב NFS ולא ב SMB. מצאתי שע"י שינוי כתובת המיפוי של ה nfs מ
[left]
nfs://
[/left]
ל
[left]
nfs-tcp://
[/left]
ניגון הבלוריי עובד תקין, כולל סרטים בקצב גבוהה כגון Sin City.
זה מרשים ביותר. אפילו רק בגלל זה המכשיר שווה.
4) לא ניתן להוסיף תרגום חיצוני לסרטי בלוריי מלאים. ולכן צריך ללמוד אנגלית...
5) הממשק דומה מאוד לממשק של הפופקורן A110 ואינו ב Flash כמובטח.
6) המכשיר מציג את ה MovieJukebox בצורה מהירה פי כמה מב A110.
7) פקודות ה IR זהות ל A110 ואין צורך לתכנת שוב את השלט האוניברסלי.
למרות שהזמנתי שלט IR קיבלתי גם את שלט ה RF שאין לי בו צורך (כמו גם בשלט ה IR בגלל שימוש בהרמוני).
9) המכשיר מגיע עם WIFI למרות שזה אינו מופיע במפרט של המכשיר.
לסיכום:
מכשיר מרשים ביותר.
הבעיה שכרגע לא ממש ניתן להשתמש בו. בניגון קבצים בודדים עם תרגום, יש גימגומים ואין סאונד מתקדם.
בניגון בלוריי מלא, אין תרגום.
2) אין פס קול True-HD או DTS-MA בניגון קבצים (לא בלוריי מלא)
3) ניגון קבצים אינו חלק.
4) ניגון בלוריי מלא מהרשת לא עובד לא ב NFS ולא ב SMB. מצאתי שע"י שינוי כתובת המיפוי של ה nfs מ
[left]
nfs://
[/left]
ל
[left]
nfs-tcp://
[/left]
ניגון הבלוריי עובד תקין, כולל סרטים בקצב גבוהה כגון Sin City.
זה מרשים ביותר. אפילו רק בגלל זה המכשיר שווה.
4) לא ניתן להוסיף תרגום חיצוני לסרטי בלוריי מלאים. ולכן צריך ללמוד אנגלית...
5) הממשק דומה מאוד לממשק של הפופקורן A110 ואינו ב Flash כמובטח.
6) המכשיר מציג את ה MovieJukebox בצורה מהירה פי כמה מב A110.
7) פקודות ה IR זהות ל A110 ואין צורך לתכנת שוב את השלט האוניברסלי.
9) המכשיר מגיע עם WIFI למרות שזה אינו מופיע במפרט של המכשיר.
לסיכום:
מכשיר מרשים ביותר.
הבעיה שכרגע לא ממש ניתן להשתמש בו. בניגון קבצים בודדים עם תרגום, יש גימגומים ואין סאונד מתקדם.
בניגון בלוריי מלא, אין תרגום.
- jpost
- חבר מביא חבר

צודק....ashk כתב:WIFI ?! איפה? האנטנה היא לRF....
עוד מספר דברים:
1) הפונט העברי בתרגום מפוקסל ונראה ממש רע. מדוע שינו את הפונט מה A110 ?
2) לא הצלחתי להוסיף תרגום חיצוני לקבצי M2TS גם בניגון דרך myihome. לכן כרגע באף דרך לא ניתן לראות קבצי בלוריי עם תרגום.
3) ניגון MKV דרך myihome גרם לי ל BOOT מספר פעמים. ב NFS מנגן תקין.
4) בניגון בלוריי מלאים עם תפריטים ראיתי מספר סרטים שמנוגנים ללא סאונד.
5) בניגון בלוריי מלאים עם תפריטים לא תמיד ה PLAY MOVIE עובד. בסרטים הבעייתיים רק בחירת CHAPTER גורמת להתחלת הניגון
6) לא ניתן לנגן חלק מסרטי הבלוריי המלאים ללא כונן קשיח עם mntapps.
7) בנגיון בלוריי מלא, לא ניתן להשתמש במספרים לקפיצה באחוזים בסרט, או במקשים ימין ושמאל לדילוג מספר דקות.
8. חלק מהריפים לא מנגנים וטוענים שהנגן אינו מאזור B. כיצד מחליפים את הגדרת האזור ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שינוי Region עבור Blu-ray:
[left]
BD Region Setting:
1.) go into Setup (no need to put an BluRay into the drive)
2.) press now "Slow, 1, 6, 6, 3" on your remote
3.) an popup shows up, on the remote use the number keys to select the region you need.
1 = Region A
2 = Region B
3 = Region C
[/left]
השינוי ניתן לביצוע רק 5 פעמים.
שינוי Region עבור DVD:
[left]
DVD Region Setting:
1.) in-sert an DVD Disc which has the Region you wanna setup, if the Region is not the same as the Disc has, it wont work!
2.) Please go into the Setup Page
3.) press now "Slow, 1, 6, 8, 3" on your remote
4.) now an popup shows up, on the remote use the number for the region you wanna set.
DVD Regions
0 Informal term meaning "worldwide". Region 0 is not an official setting; discs that bear the region 0 symbol either have no
flag set or have region 1–6 flags set.
1 Canada, United States; U.S. territories; Bermuda
2 Western Europe, incl. United Kingdom, and Central Europe; Western Asia; including Iran, Israel and Turkey, Egypt; Japan,
South Africa, Swaziland, Lesotho; French overseas territories
3 Southeast Asia; South Korea; Taiwan; Hong Kong; Macau
4 Mexico, Central and South America; Caribbean; Australia; New Zealand; Oceania;
5 Ukraine, Belarus, Russia, Continent of Africa, excluding Egypt, South Africa, Swaziland, and Lesotho; Central and South Asia,
Mongolia, North Korea.
6 People's Republic of China, Hong Kong
[/left]
לגבי מצב שינה, ה C-200 בעל MCU אשר מאפשר לו לבצע Deep Sleep. מצב זה מנתק את הזרם לכל המכשיר (כולל USB) ורק משאיר זרם מינימלי עבור התעוררות מהשלט.
מצב ה Standby ב A-110 שווה למצב Standby ב C-200.
שימו לב כי כיום ה C-200 תומך ב Deep Green, כלומר שימוש של פחות מ 1W במצב Deep Sleep. אם נדייק, ה C-200 צורך רק 100mW. מצב Playback רגיל דורש 5.5W (ללא HDD).
לגבי הנקודות ש jpost העלה (ולא לפי הסדר):
1. ניתן לשנות את ה Contrast של הצג החזיתי על ידי פתיחת המארז וסיבוב עדין של כפתור מתאים בלוח. זה משפר במעט את המצב. בעתיד הפונטים יהיו גדולים ועבים יותר ואז המצב יהיה טוב יותר.
2. הפונט הינו ברירת המחדל עבור עברית אשר מגיע מ Sigma Designs. הוא כבר הוחלף לקריא יותר בגרסת קושחה מאוחרת יותר (090904). בעתיד הקרוב גודלו יגדל גם ב 20%.
3. תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים שופרה גם כן בקושחה שהזכרתי.
4. אין חובה בכונן קשיח פנימי עבור BD-J & BD-Live, ניתן לשים DOK בגודל של 2GB לפחות עם 2 ספריות עליו:
bdj/ada & bdj/buda
5. הממשק יוחלף לגמרי בעתיד.
6. בעת הזמנה של גרסת ה IR, מתקבלים 2 השלטים, זוהי לא טעות.
7. שיפורים רבים לפנינו, המכשיר כרגע לא בשל וברור כי יש לו הרבה בעיות כיום.
[left]
BD Region Setting:
1.) go into Setup (no need to put an BluRay into the drive)
2.) press now "Slow, 1, 6, 6, 3" on your remote
3.) an popup shows up, on the remote use the number keys to select the region you need.
1 = Region A
2 = Region B
3 = Region C
[/left]
שינוי Region עבור DVD:
[left]
DVD Region Setting:
1.) in-sert an DVD Disc which has the Region you wanna setup, if the Region is not the same as the Disc has, it wont work!
2.) Please go into the Setup Page
3.) press now "Slow, 1, 6, 8, 3" on your remote
4.) now an popup shows up, on the remote use the number for the region you wanna set.
DVD Regions
0 Informal term meaning "worldwide". Region 0 is not an official setting; discs that bear the region 0 symbol either have no
flag set or have region 1–6 flags set.
1 Canada, United States; U.S. territories; Bermuda
2 Western Europe, incl. United Kingdom, and Central Europe; Western Asia; including Iran, Israel and Turkey, Egypt; Japan,
South Africa, Swaziland, Lesotho; French overseas territories
3 Southeast Asia; South Korea; Taiwan; Hong Kong; Macau
4 Mexico, Central and South America; Caribbean; Australia; New Zealand; Oceania;
5 Ukraine, Belarus, Russia, Continent of Africa, excluding Egypt, South Africa, Swaziland, and Lesotho; Central and South Asia,
Mongolia, North Korea.
6 People's Republic of China, Hong Kong
[/left]
לגבי מצב שינה, ה C-200 בעל MCU אשר מאפשר לו לבצע Deep Sleep. מצב זה מנתק את הזרם לכל המכשיר (כולל USB) ורק משאיר זרם מינימלי עבור התעוררות מהשלט.
מצב ה Standby ב A-110 שווה למצב Standby ב C-200.
שימו לב כי כיום ה C-200 תומך ב Deep Green, כלומר שימוש של פחות מ 1W במצב Deep Sleep. אם נדייק, ה C-200 צורך רק 100mW. מצב Playback רגיל דורש 5.5W (ללא HDD).
לגבי הנקודות ש jpost העלה (ולא לפי הסדר):
1. ניתן לשנות את ה Contrast של הצג החזיתי על ידי פתיחת המארז וסיבוב עדין של כפתור מתאים בלוח. זה משפר במעט את המצב. בעתיד הפונטים יהיו גדולים ועבים יותר ואז המצב יהיה טוב יותר.
2. הפונט הינו ברירת המחדל עבור עברית אשר מגיע מ Sigma Designs. הוא כבר הוחלף לקריא יותר בגרסת קושחה מאוחרת יותר (090904). בעתיד הקרוב גודלו יגדל גם ב 20%.
3. תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים שופרה גם כן בקושחה שהזכרתי.
4. אין חובה בכונן קשיח פנימי עבור BD-J & BD-Live, ניתן לשים DOK בגודל של 2GB לפחות עם 2 ספריות עליו:
bdj/ada & bdj/buda
5. הממשק יוחלף לגמרי בעתיד.
6. בעת הזמנה של גרסת ה IR, מתקבלים 2 השלטים, זוהי לא טעות.
7. שיפורים רבים לפנינו, המכשיר כרגע לא בשל וברור כי יש לו הרבה בעיות כיום.
זיו, תודה על ההבהרות. 
1. הגופן בעברית נראה באמת נורא.
אני עדכנתי ישר ל-90904, כך שאני לא רוצה לחשוב מה היה לפני.
2. בנוגע לרשת, אני כלל לא יכול להשתמש במכשיר כמזרים מדיה, שכן ה-SMB קורס לאחר מספר שניות,
לפחות אצלי בשימוש עם נתב Gigabit.
* כרגע אני מעביר סרט ל-DOK ומחבר אותו ל-C-200 כדי לצפות בסרטים.
אני מוכרח לומר, שאיכות התמונה הרבה יותר טובה, חדה וחיה מבחינת צבעים מאשר ב-A-110,
כנ"ל לגבי DVD, שנראים על המסך הרבה יותר טוב.
3. ניגון DVD / BD - אני מקווה ש-Syabas או משתמשים אחרים יתכנתו אפשרות להורדת מהירות הקריאה של הכונן,
שכן כרגע הכונן שלי, לפחות, מרעיש מאוד בזמן קריאת המדיות הללו.
1. הגופן בעברית נראה באמת נורא.
2. בנוגע לרשת, אני כלל לא יכול להשתמש במכשיר כמזרים מדיה, שכן ה-SMB קורס לאחר מספר שניות,
לפחות אצלי בשימוש עם נתב Gigabit.
* כרגע אני מעביר סרט ל-DOK ומחבר אותו ל-C-200 כדי לצפות בסרטים.
אני מוכרח לומר, שאיכות התמונה הרבה יותר טובה, חדה וחיה מבחינת צבעים מאשר ב-A-110,
כנ"ל לגבי DVD, שנראים על המסך הרבה יותר טוב.
3. ניגון DVD / BD - אני מקווה ש-Syabas או משתמשים אחרים יתכנתו אפשרות להורדת מהירות הקריאה של הכונן,
שכן כרגע הכונן שלי, לפחות, מרעיש מאוד בזמן קריאת המדיות הללו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- jpost
- חבר מביא חבר

זיו, תודה על הטיפים. אני אבדוק את נושא אזור הבלוריי וצג ה LCD בערב.
המכשיר שלי הגיע כבר עם גרסא 90904. כל הבעיות שתיארתי קורות שם.
לגבי התרגום, והתרגום החיצוני בבלוריי מלא בפרט, פופקורן מתכננים לתקן את זה ?
המכשיר שלי הגיע כבר עם גרסא 90904. כל הבעיות שתיארתי קורות שם.
לגבי התרגום, והתרגום החיצוני בבלוריי מלא בפרט, פופקורן מתכננים לתקן את זה ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

רשמתי באמת שהמצב שופר בקושחה 90904, עדיין לא תוקן כמו שצריך.
אם היית רואה מה המצב היה קודם...
לגבי תרגום חיצוני ל Blu-ray, בכל פעם ששאלתי אותם, קיבלתי תשובה אחרת.
כשתהיה לי תשובה יותר מהימנה מהם, אני אדווח.
אם היית רואה מה המצב היה קודם...
לגבי תרגום חיצוני ל Blu-ray, בכל פעם ששאלתי אותם, קיבלתי תשובה אחרת.
כשתהיה לי תשובה יותר מהימנה מהם, אני אדווח.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חברים, הרי ברור שזה לא גירסא רשמית בכלל של התוכנה. זו גם הסיבה שלמרות שהמכשיר ברשותינו אנחנו עדיין לא כותבים עליו סקירה -זה הרי בקושי BETA...
הדבר שהכי הפריע לי בעיצוב של המכשיר זה העובדה שכונן הבלוריי הוא נפרד ולא מגיע עם פאנל תואם לשאר העיצוב של המכשיר. האם זה רק לי מפריע חיצונית?
אני ממש מודאג מהמגבלה הזו של 5 שינויי ZONES. אני לא חושב (סייג: לא ניסיתי!) שהמגבלה הזו קיימת בנגני בלוריי אוניברסליים אחרים (OPPO ו-DUNE שיש לי את שניהם). אני מאוד מקווה שלא כי כבר העברתי ZONES כמה פעמים.
הדבר שהכי הפריע לי בעיצוב של המכשיר זה העובדה שכונן הבלוריי הוא נפרד ולא מגיע עם פאנל תואם לשאר העיצוב של המכשיר. האם זה רק לי מפריע חיצונית?
אני ממש מודאג מהמגבלה הזו של 5 שינויי ZONES. אני לא חושב (סייג: לא ניסיתי!) שהמגבלה הזו קיימת בנגני בלוריי אוניברסליים אחרים (OPPO ו-DUNE שיש לי את שניהם). אני מאוד מקווה שלא כי כבר העברתי ZONES כמה פעמים.
- jpost
- חבר מביא חבר

מה זאת אומרת לא גיראסא רישמית ? אני רכשתי את המכשיר מחנות וקיבלתי אותו עם הגרסא הזו.oferlaor כתב:חברים, הרי ברור שזה לא גירסא רשמית בכלל של התוכנה....
לדעתי אפשר בקלות לכתוב סקריפט שמעדכן את הערך ב Flash מממשק המשתמש ללא עדכון כמות העדכונים.oferlaor כתב: אני ממש מודאג מהמגבלה הזו של 5 שינויי ZONES....