עם הזמן אתם משנים את הכיול של המקרן?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
כיול B/C הוא כיול יחסית פשוט. זה דבר שצריך לקחת לא יותר מדקות ספורות וכדאי לעשותו כל כמה מאות שעות.
בד"כ עקומת ההארה של מנורה אופיינית היא יציבה לחלוטין (מה גם שירידה בתאורה לא פוגע בד"כ בכיול). השאלה היא האם יש גם תזוזה בטמפ' הצבע וכו' וזה כבר יותר סבוך לבדיקה.
עקומת הירידה של מרבית המנורות היא די פתאומית (כלומר, יציב ואז ירידה די דרסטית ומורגשת) ובמצב כזה כדאי כבר אפילו לשקול החלפת המנורה במקום לכייל בתור תחליף.
בד"כ עקומת ההארה של מנורה אופיינית היא יציבה לחלוטין (מה גם שירידה בתאורה לא פוגע בד"כ בכיול). השאלה היא האם יש גם תזוזה בטמפ' הצבע וכו' וזה כבר יותר סבוך לבדיקה.
עקומת הירידה של מרבית המנורות היא די פתאומית (כלומר, יציב ואז ירידה די דרסטית ומורגשת) ובמצב כזה כדאי כבר אפילו לשקול החלפת המנורה במקום לכייל בתור תחליף.
עופר
המנורה היא בת 200-300 שעות (כבר החלפתי מנורה).
לצערי המסך שלי הוא מסוג היי קונטארס(HCCV DA LITE) . מסך שמעמיק את השחורים . כיום אני מקרין בחדר יעודי שחור לגמריי. כך שנראה לי שאני צריך להוסיף בהירות ולהוריד קונטראס .
אני צודק?
תודה.
המנורה היא בת 200-300 שעות (כבר החלפתי מנורה).
לצערי המסך שלי הוא מסוג היי קונטארס(HCCV DA LITE) . מסך שמעמיק את השחורים . כיום אני מקרין בחדר יעודי שחור לגמריי. כך שנראה לי שאני צריך להוסיף בהירות ולהוריד קונטראס .
אני צודק?
תודה.
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני שמתי לב שעם הזמן כשהמנורה נחלשת (יש נפילה משמעותית אחרי כ300 שעות) יש צורך לכיול כי התמונה נהיית חשוכה מדי, אבל זאת רק ההרגשה שלי (ושל הפטרנים שהרצתי אחרי כ300 שעות)
רועי
רועי
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה