Popcorn A-110 Vs PS3 slim
אני כרגע בהתלבטות לפני קנייה.
ברור לי שאני לא רוצה HTPC.
המטרה בעיקר צפייה בתכני HD וצפייה בתמונות סטילס מהאוסף הביתי.
בהנחה שאני משיג את פלייסטיישן 3 החדש ואת הסטרימר A-110 באותו מחיר, אשמח אם מי מביניכם שמכיר את שני המכשירים שתוכלו לעמוד על ההבדלים לעומק.
כמובן שבפלייסטיישן ניתן גם לשחק אך נעזוב את זה בצד כבונוס, ואני מעוניין להתמקד בתאימות לקבצים קיימים,מהירות הפעלה של המכשירים,ניווט בתפריטים,עמידות לאורך זמן,חימום,וכו'.
תודה.
בהנחה שאני משיג את פלייסטיישן 3 החדש ואת הסטרימר A-110 באותו מחיר, אשמח אם מי מביניכם שמכיר את שני המכשירים שתוכלו לעמוד על ההבדלים לעומק.
כמובן שבפלייסטיישן ניתן גם לשחק אך נעזוב את זה בצד כבונוס, ואני מעוניין להתמקד בתאימות לקבצים קיימים,מהירות הפעלה של המכשירים,ניווט בתפריטים,עמידות לאורך זמן,חימום,וכו'.
תודה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
ה PS3 לא תומך ב MKV בצורה מלאה, אם תרצה להשתמש בו כמזרימדיה תצטרך להתשמש בתוכנה כגון PMS שתבצע עבורו את ההמרה, מה שאומר שתצטרך מחשב סביר ומעלה.
יש בעיה - ה PS3 לא מריץ קבצי mkv כידוע לי. יש שרשור בנושא בפורום של קונסולות משחק.liorl כתב:אני כרגע בהתלבטות לפני קנייה.
תודה....
יש לי את שניהם ואין מה להשוות. כל אחד מיועד למשהו אחר.
המזרימדיה מצוין להזרמת תוכן HD
ה PS3 מעולה למשחקים ולקריאת דיסקי BR מקוריים
(תוכל להזרים עליו תוכן HD רק אם יומר ל MPEG2, בין על ידי שימוש בTVERSITY (ללא כתוביות בעברית) או שימוש ב PMS. חסרון נוסף שלו הוא שאינו קורא כוננים חיצוניים שתחבר אליו ב USB אם הם פורמטו ל NTFS אלא ל FAT32 בלבד, מה שאומר שמקסימום גודל קובץ יהיה 4GB).
(תוכל להזרים עליו תוכן HD רק אם יומר ל MPEG2, בין על ידי שימוש בTVERSITY (ללא כתוביות בעברית) או שימוש ב PMS. חסרון נוסף שלו הוא שאינו קורא כוננים חיצוניים שתחבר אליו ב USB אם הם פורמטו ל NTFS אלא ל FAT32 בלבד, מה שאומר שמקסימום גודל קובץ יהיה 4GB).
מה לגבי נוחות עבודה עם תפריטים, מהירות תגובה מרגע הדלקה עד להקרנת סרט?Newboy כתב:יש לי את שניהם ואין מה להשוות. כל אחד מיועד למשהו אחר.
(תוכל להזרים עליו תוכן HD רק אם יומר ל MPEG2, בין על ידי שימוש בTVERSITY (ללא כתוביות בעברית) או שימוש ב PMS. חסרון נוסף שלו הוא שאינו קורא כוננים חיצוניים שתחבר אליו ב USB אם הם פורמטו ל NTFS אלא ל FAT32 בלבד, מה שאומר שמקסימום גודל קובץ יהיה 4GB)....
האם ניתן להבחין באיכות תמונה\שמע בין המכשירים אם מנגנים אותו קובץ?
וסליחה על הבורות,תפרט קצת על תהליך שימוש ב-PMS