היי מה אתם אומרים על שילוב של DENON + KEF
-
lironanav1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אני על סף הזמנת רסיבר denon 2310
ורמקולים KEF KHT-3005 SE
מה אתם אומרים על השידוך של שניהם יחד על פניו
שניהם מככבים בביקורות כל הערה תתקבל בברכה עצות לרמקולים
התלבטי בינם לבין Monitor Audio R90 HD10 התקציב בין 10K ל 13K
ורמקולים KEF KHT-3005 SE
מה אתם אומרים על השידוך של שניהם יחד על פניו
שניהם מככבים בביקורות כל הערה תתקבל בברכה עצות לרמקולים
התלבטי בינם לבין Monitor Audio R90 HD10 התקציב בין 10K ל 13K
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
כל מערכת לגופה היא אבל אוכל לאמר שאצלי השילוב בין denon avr-1909 לבין KEF IQ7 הוא לא רע בכלל לקולנוע ביתי...אפשר לאמר טוב.
סטריאו זה כבר משהו אחר...הייתי מחליף את הרסיבר לפני הרמקולים..אני חושב שהוא המקור לבעיתיות. הרמקולים מצוינים.
בכל מקרה הייתי ממליץ לך ללכת ולשמוע את המערכת הרצויה למרות שכמובן נסיונם של אחרים יכול לעזור.
בהצלחה
סטריאו זה כבר משהו אחר...הייתי מחליף את הרסיבר לפני הרמקולים..אני חושב שהוא המקור לבעיתיות. הרמקולים מצוינים.
בכל מקרה הייתי ממליץ לך ללכת ולשמוע את המערכת הרצויה למרות שכמובן נסיונם של אחרים יכול לעזור.
בהצלחה
-
lironanav1
-
- חבר פעיל

אני הולך על ה 2310
לא נראה לי שיש להם בעיה בסטריאו הרסיבר לחוד והרמקולים לחוד שניהם נהדרים השאלה איך הם מתפקדים יחד הדנון דיי רך בצליל וה KEF
דיי אמור להשתלב האם למישהו יצא לשמוע
דיי אמור להשתלב האם למישהו יצא לשמוע
-
lironanav1
-
- חבר פעיל

Re: החלטתי ללכת עליהם
מקווה שאתה קודם שומע את השילוב ואחר כך קונה ולא להיפך....lironanav1 כתב:לאחר בדיקה מעמיקה הגעתי למסקנה שהם יהיו נהדרים יחד
אני הולך יעלה כמה שיעלה...
ארז
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
Re: החלטתי ללכת עליהם
מאוד מקווה...ארז_וחני כתב:מקווה שאתה קודם שומע את השילוב ואחר כך קונה ולא להיפך....lironanav1 כתב:לאחר בדיקה מעמיקה הגעתי למסקנה שהם יהיו נהדרים יחד
אני הולך יעלה כמה שיעלה...
ארז...
-
lironanav1
-
- חבר פעיל

קניתי היום
לא בדיוק את הרמקולים אני מכיר טוב עוד מהדגם הקודם אותו יצא לי רבות לשמוע (בלי הכיולים והסאב החדש ומאוד אהבתי אותו)ע"פ ביקורות ברשת (כולל WHAT HIFI) הרמקולים זוכים לציונים מאוד טובים בביקורות ומשווים אותם למוניטור אודיו 90(למי שמכיר אותם שמעתי והסט מאוד טוב) לגבי הרסיבר לא יצא לי בכלל לשמוע כי פשוט לא מוכרים אותו בשום מקום רק את הדגם שמתחתיו (1910) הלכתי רבות לחנויות על מנת לשמוע אותם עובדים יחד ופשוט אין בשום מקום הסוחרים טוענים שבקושי לניופאן יש מלאי שלהם אני לוקח את הסיכון לאחר התיעצויות אם הרבה חברה בפורומים בUK גם קיבלתי מחיר שלא ניתן להשיג בשום מקום
מאחר שיש לי ניסיון בתחום (בעברי עסקתי בזה היום בגדר תחביב בעיקר מקרנים)אני הולך על פי החושים עד היום DENON ו KEF הלכו נורא יפה יחד למה שמשהו ישתנה וכן אני יודע שזה לא מקצועי לא הייתי מוכר לשום לקוח שלי בלי שישמע את המערכת וגם לחברים לא הייתי מיעץ לקנות בלי לתת להם לשמוע אני דיי בטוח שיהיה בסדר לא לדאוג הרסיבר נבדק ב5 אתרים שאני דיי מעריך ובכולם יצא שידו על העליונה ( נבדק מול סוני 1000 החדש מול אונקיו 807 מול ימאהה 1065
מול פיוניר 52 ELITE בכל הפרמטרים הוא ניצח בסאונד בעיבוד תמונה הדבר היחיד שהוא נפל היה מול הפיוניר באיכות הבניה
מאחר שיש לי ניסיון בתחום (בעברי עסקתי בזה היום בגדר תחביב בעיקר מקרנים)אני הולך על פי החושים עד היום DENON ו KEF הלכו נורא יפה יחד למה שמשהו ישתנה וכן אני יודע שזה לא מקצועי לא הייתי מוכר לשום לקוח שלי בלי שישמע את המערכת וגם לחברים לא הייתי מיעץ לקנות בלי לתת להם לשמוע אני דיי בטוח שיהיה בסדר לא לדאוג הרסיבר נבדק ב5 אתרים שאני דיי מעריך ובכולם יצא שידו על העליונה ( נבדק מול סוני 1000 החדש מול אונקיו 807 מול ימאהה 1065
מול פיוניר 52 ELITE בכל הפרמטרים הוא ניצח בסאונד בעיבוד תמונה הדבר היחיד שהוא נפל היה מול הפיוניר באיכות הבניה
-
lironanav1
-
- חבר פעיל

אחרי שבועיים עם הסט שנראה מדהים לכל הדעות
אני דיי מרוצה למרות שהסט דיי גדול על החדר שאני משמיע בו
לא מגיע לחצי מניצולו. דיי התאכזבתי מהסקלר ציפיתי לעבודה טובה יותר .
הסאונד עשיר ורך דיי מדויק הסאב באמת נפלא יורד ממש נמוך למי שמתעניין במוזיקה יותר
מאשר סרטים אני יכול להגיד שהסט פחות אהוב עליי במוזיקה נשמע דיי אנמי אני שומע מוזיקה
משני רמקולים ריצפתיים והרסיבר עושה עבודה ממש טובה צליל חם מפורט
כמו שדנון יודעים. הסט של KEF לא נשמע טוב בסטריאו (גם 5 ערוצים סטריאו). הופעות חיות הוא משמיע נהדר
פה הוא ממש פורץ החוצה עם צליל דינמי מדוייק להפליא מפורט מאוד כל פריטה נשמעת במדוייק
הבס מרעיד ועוטף את החדר בניחוחות(מדובר על הופעות שהוקלטו בDTS או DD) פשוט תענוג לגבי סרטים טוב זה הלחם והחמאה של הסט בשביל זה הוא
נקנה אני יכול להגיד שממש לא התאכזבתי נשמעים כמו סט 5.1 ריצפתיים פשוט לא להאמין צליל חד מפורט
מדוייק להפליא גם בעוצמה ממש גבוהה הסנטר והסאב באמת עושים עבודה ממש טובה פשוט לא להאמין איך מסאב כזה קטן מתוחכם כמה שיהיה לקבל כזה בס שלא נגמר פשוט נפלא שווה כל שקל לצערי עדיין לא יצא לי לנגן סרט בלו ריי ולבחון אותו אולי בהמשך
לא מגיע לחצי מניצולו. דיי התאכזבתי מהסקלר ציפיתי לעבודה טובה יותר .
הסאונד עשיר ורך דיי מדויק הסאב באמת נפלא יורד ממש נמוך למי שמתעניין במוזיקה יותר
מאשר סרטים אני יכול להגיד שהסט פחות אהוב עליי במוזיקה נשמע דיי אנמי אני שומע מוזיקה
משני רמקולים ריצפתיים והרסיבר עושה עבודה ממש טובה צליל חם מפורט
כמו שדנון יודעים. הסט של KEF לא נשמע טוב בסטריאו (גם 5 ערוצים סטריאו). הופעות חיות הוא משמיע נהדר
פה הוא ממש פורץ החוצה עם צליל דינמי מדוייק להפליא מפורט מאוד כל פריטה נשמעת במדוייק
הבס מרעיד ועוטף את החדר בניחוחות(מדובר על הופעות שהוקלטו בDTS או DD) פשוט תענוג לגבי סרטים טוב זה הלחם והחמאה של הסט בשביל זה הוא
נקנה אני יכול להגיד שממש לא התאכזבתי נשמעים כמו סט 5.1 ריצפתיים פשוט לא להאמין צליל חד מפורט
מדוייק להפליא גם בעוצמה ממש גבוהה הסנטר והסאב באמת עושים עבודה ממש טובה פשוט לא להאמין איך מסאב כזה קטן מתוחכם כמה שיהיה לקבל כזה בס שלא נגמר פשוט נפלא שווה כל שקל לצערי עדיין לא יצא לי לנגן סרט בלו ריי ולבחון אותו אולי בהמשך
נשמע כמו אחלה סט, אני התעניינתי גם ברמקולים הנ"ל, אבל לצערי , הם היו יקרים מדי, שמעתי אותם אצל חבר עם מגבר של פיוניר (לא זוכר את הדגם) והם נשמעו ונראו מעולה, אם יש לך איזשהו קשר למחירים מוזלים , אשמח להודעה פרטית
, בכל מקרה תתחדש ותהנה , נשמע שילוב טוב .