האם דיסק חיצוני USB2 ייצור צוואר בקבוק בהזרמת תוכן FullHD ?
שלום לכולם,
חידון קצר לשעת בוקר מוקדמת...
קצב העברת המידע ע"ב חיבור USB 2.0 - עד 480bit/s, שזה 22-24 מגה בשניה.
יש לזכור שהקצב הזה הוא תיאורטי בלבד וכולל בתוכו גם Overhead על כל חבילת מידע שמועברת.
קצב העברת מידע ע"ב חיבור SATA2 גבוה משמעותית.
מחיר הדיסקים החיצוניים בחיבור USB2 צנח לאחרונה כך שניתן להשיג דיסק 1TB בפחות מ-500 ש"ח.
השאלה האם יש צורך בדיסק בחיבור SATA2 (שהוא יקר יותר) בכדי להבטיח רצף נקי של תוכן FullHD ?
הכוונה היא לנייד מידע מדיסק חיצוני דרך המחשב לטלויזיה או מדיסק חיצוני לנגן BD או לסטרימר.
חן חן
גל
חידון קצר לשעת בוקר מוקדמת...
קצב העברת המידע ע"ב חיבור USB 2.0 - עד 480bit/s, שזה 22-24 מגה בשניה.
יש לזכור שהקצב הזה הוא תיאורטי בלבד וכולל בתוכו גם Overhead על כל חבילת מידע שמועברת.
קצב העברת מידע ע"ב חיבור SATA2 גבוה משמעותית.
מחיר הדיסקים החיצוניים בחיבור USB2 צנח לאחרונה כך שניתן להשיג דיסק 1TB בפחות מ-500 ש"ח.
השאלה האם יש צורך בדיסק בחיבור SATA2 (שהוא יקר יותר) בכדי להבטיח רצף נקי של תוכן FullHD ?
הכוונה היא לנייד מידע מדיסק חיצוני דרך המחשב לטלויזיה או מדיסק חיצוני לנגן BD או לסטרימר.
חן חן
גל
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
אין צורך.
תכני ה HD התובעניים ביותר לא מגיעים למלוא המהירות המעשית המתקבלת דרך מחבר USB.
תכני ה HD התובעניים ביותר לא מגיעים למלוא המהירות המעשית המתקבלת דרך מחבר USB.
לא בהכרח אין בעיות.
אני נתקלתי בבעיות בחיבור דיסק 2.5 חיצוני דרך USB בניגון 1080P בפופקורן 100 (באותם קבצים לא היתה בעיה ברשת חוטית).
אני נתקלתי בבעיות בחיבור דיסק 2.5 חיצוני דרך USB בניגון 1080P בפופקורן 100 (באותם קבצים לא היתה בעיה ברשת חוטית).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
זה בגלל סיבה אחרת, תכנים תובעניים מכונן חיצוני USB עובדים טוב יותר כאשר ה NMT APPS מותקנים.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ניגנתי אתמול סרט מהדיסק הקשיח החיצוני, בחיבור USB2 למחשב הנייד עם כרטיס מסך לא משהו - ראו FHD (חיווי מסך הוכיח), היו LAG פה ושם (פעמיים) אבל אני לא יודע האם הכרטיס מסך נחנק או החיבור העמיס.
Vocare Ad Regnum