זהו אחרי שקניתי את ה8404 אני מחפש פלאזמה לסלון!
זהו סוף סוף קניתי את הפיליפס 8404 ב42" ועכשיו אני מחפש פלאזמה 50" לסלון.
אז ככה ראיתי שלפנסוניק החדשות יש השתקפות חזקה והסלון שלי בצהריים דיי מואר למרות שלא עם אור ישירות על המסך אבל הסלון יהיה מואר זה בטוח, ובערב שרואים טלויזיה רואים עם מנורה שיושבת ממול הטלויזיה וחייבים אותה אז הפנסוניק קצת ירדה מהפרק.
חשבתי על סמסונג B430 שנותנת תמורה/תועלת הכי טובה שיש אבל פתאום אני רואה עוד ועוד אנשים מתלוננים על כל הדגמים החדשים של סמסונג שיש להם בעיות באיזה קו שחותך את המסך כל כמה שניות וזה לא ניתן להסברה, אז ככה ירדה גם הסמסונג מהפרק.
האם יש עוד מסכים ברמה הזאת ב50" שיהיו HDR שיתנו לי תמורה טובה לכסף שאני משלם?
אז ככה ראיתי שלפנסוניק החדשות יש השתקפות חזקה והסלון שלי בצהריים דיי מואר למרות שלא עם אור ישירות על המסך אבל הסלון יהיה מואר זה בטוח, ובערב שרואים טלויזיה רואים עם מנורה שיושבת ממול הטלויזיה וחייבים אותה אז הפנסוניק קצת ירדה מהפרק.
חשבתי על סמסונג B430 שנותנת תמורה/תועלת הכי טובה שיש אבל פתאום אני רואה עוד ועוד אנשים מתלוננים על כל הדגמים החדשים של סמסונג שיש להם בעיות באיזה קו שחותך את המסך כל כמה שניות וזה לא ניתן להסברה, אז ככה ירדה גם הסמסונג מהפרק.
האם יש עוד מסכים ברמה הזאת ב50" שיהיו HDR שיתנו לי תמורה טובה לכסף שאני משלם?
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
uknowmy כתב:זהו סוף סוף קניתי את הפיליפס 8404 ב42" ועכשיו אני מחפש פלאזמה 50" לסלון.
האם יש עוד מסכים ברמה הזאת ב50" שיהיו HDR שיתנו לי תמורה טובה לכסף שאני משלם?...
uknowmy שלום לך .
לא הבנתי למה את הדגם 430 . הוא דגם די נחות .
אם כבר את ה-450 הוא ברמה הרבה יותר טובה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
450 יש מנגנון לשבירת כניסת אור למסך ופחות השתקפות .
uknowmy .uknowmy כתב:ה B430 והB450 זה לא אותו מסך פשוט פחות יציאה או שתיים?...
ל-450 יש מנגנון למניעת חדירת אור למסך . די חשוב השתקפות פחותה .
כניסת צד .
ועוד כמה פיצ'רים קטנים .
ועיצוב יפה יותר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
מה זה אור יום? חלון קטן או מרפסת? זה הבדל גדול ואם זה ממש מואר גם בLCD תהיה השתקפות אין ברירה. מנורה בלילה זה לא מפריע -אפילו אצלי בפלזמה פנסוניק אין כמעט השתקפות רוב הזמן צריך להסתכל טוב כדי לראות כשיש מנורה בלילה.
ההשתקפות זה לא רק בפנסוניק זה בפלזמות בכללי. בקשר למנגנון למניעת השתקפות גם לי בפלזמה יש מנגנון כזה וזה לא כזה עוזר. אני לא יודע להמליץ על דגם מסוים אבל 99% אתה צריך LCD ולא פלזמה. זה אחד היתרונות של LCD מול הפלזמה - ההשתקפות.אולי יש דגמים ממש משוכללים של פלזמות אני לא יודע אבל רוב הדגמים הרגילים גם ה450 או 430 אם אני לא טועה יהיה לך השתקפות לא פחות וכנראה יותר מה8404(אחלה LCD).
ההשתקפות זה לא רק בפנסוניק זה בפלזמות בכללי. בקשר למנגנון למניעת השתקפות גם לי בפלזמה יש מנגנון כזה וזה לא כזה עוזר. אני לא יודע להמליץ על דגם מסוים אבל 99% אתה צריך LCD ולא פלזמה. זה אחד היתרונות של LCD מול הפלזמה - ההשתקפות.אולי יש דגמים ממש משוכללים של פלזמות אני לא יודע אבל רוב הדגמים הרגילים גם ה450 או 430 אם אני לא טועה יהיה לך השתקפות לא פחות וכנראה יותר מה8404(אחלה LCD).