Heores - עונה 4
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הסדרה Heroes חוזרת לעונה רביעית.
עונה זו תחל ב 21.9.09 עם פרק כפול באורך שעתיים. העונה תקרא בשם: Redemption
עונה זו תחל ב 21.9.09 עם פרק כפול באורך שעתיים. העונה תקרא בשם: Redemption
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
העונה הקודמת איבדה לגמרה כיוון בסוף.
מקווה שהם יצליחו לתקן את הנזק!
מקווה שהם יצליחו לתקן את הנזק!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
ההדרדרות של הסדרה הזו היא עקבית מהעונה הראשונה. הם לא פותרים שאלות (כמו לופים של היסטוריה) ובכל פעם משנים כיוון בלי באמת לפתור את הבעיה הקודמת.
נקווה שהם יתאפסו על עצמם או שזו תהיה העונה האחרונה שאני צופה בסדרה הזו.
חבל, צוות מנצח של שחקנים.
נקווה שהם יתאפסו על עצמם או שזו תהיה העונה האחרונה שאני צופה בסדרה הזו.
חבל, צוות מנצח של שחקנים.
- UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הסדרה הזאת תמיד הייתה אוברייטד.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
מסכים, גם בעיניי העונה הראשונה הייתה מוצלחת ומשם רק הלכה והתדרדרה (סיילר מת... לא רגע - הוא חי! לא, בעצם הוא מת?! הוא חי? מת? חי?).
- juv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: יובל אינדיצקי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מקווה שאני לא פוגע כאן באף אחד, אבל בשבילי מדובר בעוד אחת מסדרות הבייגלה (יותר חורים מעלילה). האחרות? נמלטים, 24, אבודים. המקורית והטובה מכולן היתה כמובן X-files.
כל אלה התחילו כאשר הן נדחפות ע"י רעיונות מבריקים שמספיקים לעונה,שתיים אבל אף אחד לא עוצר אותן בזמן ע"מ שימותו בכבוד. לאחר מכן - מעגלים על מעגלים של שאלות לא פתורות, אנשים שחוזרים מהקבר, טיפוסים שמופיעים בכמה מקומות באותו הזמן וכו'. נמאס.
דוגמה לסדרה שנמלטה מלהיות בייגלה ברגע האחרון - גלאקטיקה. למרות שחלק מתפירות העלילה היו די גסות, לפחות היוצרים החליטו לסגור את הסיפור ואת הבאסטה בדקה ה-91....
כל אלה התחילו כאשר הן נדחפות ע"י רעיונות מבריקים שמספיקים לעונה,שתיים אבל אף אחד לא עוצר אותן בזמן ע"מ שימותו בכבוד. לאחר מכן - מעגלים על מעגלים של שאלות לא פתורות, אנשים שחוזרים מהקבר, טיפוסים שמופיעים בכמה מקומות באותו הזמן וכו'. נמאס.
דוגמה לסדרה שנמלטה מלהיות בייגלה ברגע האחרון - גלאקטיקה. למרות שחלק מתפירות העלילה היו די גסות, לפחות היוצרים החליטו לסגור את הסיפור ואת הבאסטה בדקה ה-91....
- oferlaor
- מנהל

juv,
בניגוד לסדרות כמו X-FILES או HEROES לגלקטיקה היה אורך חיים מוקצב מראש (בדיוק כמו LOST).
גם ב-HEROES אמור להיות ARC משמעותי, רק שבגלל תגובות הקהל הפושרות הם משנים את זה כל שני וחמישי ובכך הורסים את הסדרה עוד יותר.
בניגוד לסדרות כמו X-FILES או HEROES לגלקטיקה היה אורך חיים מוקצב מראש (בדיוק כמו LOST).
גם ב-HEROES אמור להיות ARC משמעותי, רק שבגלל תגובות הקהל הפושרות הם משנים את זה כל שני וחמישי ובכך הורסים את הסדרה עוד יותר.
- oferlaor
- מנהל

הם צריכים לבנות ARC חדש בסגנון הלחימה בזמן של HIRO, או הבחור שחי המון שנים, או הסבר מאיפה בכלל הכוחות הגיעו בעבר הרחוק, או משהו בסגנון הזה.
העתקות מעלילות X MEN כבר לא מתקבלות יפה אצלי.
רק חסר שיכניסו לנו רובוטי ענק לשמירה על הקומפלקס שבו מאוחסנים כל המיוטנטס ואיזה פרופסור אחד על כיסא גלגלים, ואנחנו כבר מסודרים.
העתקות מעלילות X MEN כבר לא מתקבלות יפה אצלי.
רק חסר שיכניסו לנו רובוטי ענק לשמירה על הקומפלקס שבו מאוחסנים כל המיוטנטס ואיזה פרופסור אחד על כיסא גלגלים, ואנחנו כבר מסודרים.
איזה שאלות הם השאירו פתוחות?
אני מסכים שסוף העונה השלישית ולמעשה לא רק הסוף, היו פספוס. אבל לא זכורות לי שאלות פתוחות למעט על ההיסטוריה של ההורים של כולם.
אני מסכים שסוף העונה השלישית ולמעשה לא רק הסוף, היו פספוס. אבל לא זכורות לי שאלות פתוחות למעט על ההיסטוריה של ההורים של כולם.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

טוב, ראיתי את הפרק הכפול, אין יותר מידי רשמים.
ההוספה החדשה ל Cast של T-Bag (מ Prison Break) מצויינת!
אגב, שמתי לב ל Goof. כאשר אנדו עולה להציל את החתול, הוא מטפס על צינור שחור עבה, כאשר המצלמה עולה למעלה - הצינור לבן ודקיק.
ההוספה החדשה ל Cast של T-Bag (מ Prison Break) מצויינת!
אגב, שמתי לב ל Goof. כאשר אנדו עולה להציל את החתול, הוא מטפס על צינור שחור עבה, כאשר המצלמה עולה למעלה - הצינור לבן ודקיק.
- Huber
- חבר במועדון HT

באמת פרק ראשון לא רע, נקווה שהעונה תהיה מוצלחת.
התוספת של השחקן מהסידרה נמלטים - לא ממש אהבתי, הוא יותר מידיי טרי לי בזיכרון מהדמות ההיא וכל פעם אני מחכה שהוא יעשה משהו נכלולי ומרושע
התוספת של השחקן מהסידרה נמלטים - לא ממש אהבתי, הוא יותר מידיי טרי לי בזיכרון מהדמות ההיא וכל פעם אני מחכה שהוא יעשה משהו נכלולי ומרושע
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שמתם לב לגרטשן (השותפה לדירה של קלייר)? היא ממש מוכרת ורק עכשיו הבנתי מאיפה - The Nanny.
אני לא אתפלא אם נגלה כי גם לה יש איזה שהוא כח מיוחד - והיא גם זאת שדחפה את הבחורה מהחלון.
אני לא אתפלא אם נגלה כי גם לה יש איזה שהוא כח מיוחד - והיא גם זאת שדחפה את הבחורה מהחלון.
- Huber
- חבר במועדון HT

אויש - הילדה הקטנה, כמה שהיא גדלה
ידעתי שהיא מוכרת לי מאפשהו - תודה
ידעתי שהיא מוכרת לי מאפשהו - תודה
ראיתי את הפרק והחלטתי - סיימתי סופית עם הסדרה הזו, די נמאס 
- Huber
- חבר במועדון HT

HazooM - יישר כח על ההחלטיות,אני אישית הצלחתי להתנתק מנמלטים בעונה השנייה, מהסידרה הזו לצערי אני עדיין לא יכול למרות שגם אני יודע שהיא כבר לא אוהת סידרה שקיבלנו בעונה הראשונה.