HD20?
לפני מס ימים מכרתי את האופטומה HD70. אני רוצה לקנות 1080 ואני כמובן אייבא מחול (איביי כנראה) . אני מחפש 2 מקרנים כאלה ואלא אם כן תשכנעו אותי שלא- אני אלך על הHD20. מצד שני יש לאופטומה עוד מס מקרנים 1080 כמו ה800, האם כדאי לחשוב לכיוון של דגם אחר?
עוד דבר זה ההתקנה(מרחק של 3.2מ ). הכל מן הסתם כבר מותקן והשאלה האם יש שינוי בthrow angle של ה20 לעומת ה 70 והאם יהיו הבדלי איכות גם כשמדובר לבFHD ?
שאלה נוספת - האם ה20 הוא מולטי וולטז כמו ה70?
תודה.
עוד דבר זה ההתקנה(מרחק של 3.2מ ). הכל מן הסתם כבר מותקן והשאלה האם יש שינוי בthrow angle של ה20 לעומת ה 70 והאם יהיו הבדלי איכות גם כשמדובר לבFHD ?
שאלה נוספת - האם ה20 הוא מולטי וולטז כמו ה70?
תודה.
שלום HMIKO
כבר תקופה ארוכה שגם אני שוקל לייבא את המקרן הספציפי הזה מחו"ל.
יש באינטרנט המון פורומים וכתבות סיקור על המקרן הנ"ל.
לא יצא לי לראות בפועל את המקרן אך ממה שקראתי עד עכשין מדובר במקרן ENTRY LEVEL בעולם ה-1080P.
המקרן הנ"ל הוא הראשון "ששבר" את רף ה-1000$ למקרן FHD.
המקרן זכה לביקורות די טובות מבחינת חדות,צבעים וכו',המינוס העיקרי שלו הוא רמת "השחורים"בהשוואה למקרנים שעלותם כפולה משלו.
במידה ואין לך חדר קולנוע ייעודי בבית וחשוך במיוחד אזי ברמת התקציב הנ"ל הבחירה במקרן זה מוצלחת ביותר ונותנת תמורה מצוינת למחיר.
למקרן יכולת לעבוד ב-220V יש רק להתאים את כבל החשמל לשקעים שלנו.
לגבי זויות פתיחה וגודל הקרנה של המסך ממרחקים שונים אתה יכול להשתמש במחשבונים שנמצאים באתר היצרן עצמו. (בצע חיפוש בגוגל - בטוח תגיע לנתונים)
בזאפ מתפרסם מחיר למקרן זה בסביבות 9500-10000 ש"ח (למרות שזאפ מזמן הוא לא פרמטר אמיתי במיוחד בעיקר בתחום הזה).
בדוק כמה יוצא לייבא מקרן כזה מחו"ל ,אחרי מיסים וכו' כמו כן שם לב שכנראה אחריות בינלאומית לא תקבל על המוצר וזה עוד נושא שצריך לקחת בחשבון.
בהצלחה.
המקרן קל מאוד בהשוואה לכל מקרני ה-1080P שיצאו עד היום.
כבר תקופה ארוכה שגם אני שוקל לייבא את המקרן הספציפי הזה מחו"ל.
יש באינטרנט המון פורומים וכתבות סיקור על המקרן הנ"ל.
לא יצא לי לראות בפועל את המקרן אך ממה שקראתי עד עכשין מדובר במקרן ENTRY LEVEL בעולם ה-1080P.
המקרן הנ"ל הוא הראשון "ששבר" את רף ה-1000$ למקרן FHD.
המקרן זכה לביקורות די טובות מבחינת חדות,צבעים וכו',המינוס העיקרי שלו הוא רמת "השחורים"בהשוואה למקרנים שעלותם כפולה משלו.
במידה ואין לך חדר קולנוע ייעודי בבית וחשוך במיוחד אזי ברמת התקציב הנ"ל הבחירה במקרן זה מוצלחת ביותר ונותנת תמורה מצוינת למחיר.
למקרן יכולת לעבוד ב-220V יש רק להתאים את כבל החשמל לשקעים שלנו.
לגבי זויות פתיחה וגודל הקרנה של המסך ממרחקים שונים אתה יכול להשתמש במחשבונים שנמצאים באתר היצרן עצמו. (בצע חיפוש בגוגל - בטוח תגיע לנתונים)
בזאפ מתפרסם מחיר למקרן זה בסביבות 9500-10000 ש"ח (למרות שזאפ מזמן הוא לא פרמטר אמיתי במיוחד בעיקר בתחום הזה).
בדוק כמה יוצא לייבא מקרן כזה מחו"ל ,אחרי מיסים וכו' כמו כן שם לב שכנראה אחריות בינלאומית לא תקבל על המוצר וזה עוד נושא שצריך לקחת בחשבון.
בהצלחה.
המקרן קל מאוד בהשוואה לכל מקרני ה-1080P שיצאו עד היום.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
backordered by mfr?
ראיתי שבB&H את ההודעה הזאת. יכול להיות שאופטומה מחזירים את המוצר מהמדפים אולי בעיה כלשהי?
http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... _16_9.html
http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... _16_9.html
- שושו-השואל
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איך ה-HD20 לעומת InFocus X10?
שאלת המיליון דולר בכל פורום שנתקלתי באינטרנט למקרנים בסדר הגודל הזה.
ראשית האופטומה קטן יותר פיזית,זול יותר וניתן לפתוח גודל מסך גדול יותר ממרחק יחסית קצר בהשוואה ל-INFOCUS.
ה-INFOCUS דורש חלל ומרחק גדול יחסית מהמרקע על מנת לקבל תמונה בסדר גודל של 100 אינץ,כך שאם מרחק ההקרנה שלך קצר זה עלול להיות בעייתי.
לגבי שרות ויבוא מסודר הבנתי שלאופטומה אין בעייה פה בארץ ,מקרני ה-INFOCUS יותר נדירים בארץ כך שצריך לברר מראש אם יש יבוא ושרות מסודר למוצרים הללו.
ממה שקראתי בפורומים שונים בחו"ל בסה"כ ה-INFOCUS מקבל בקורות טובות יותר אך צריך לציין שכבר הX10 אינו מקרן חדש וכרגע כל הזרקורים ברשת מופנים לעבר מקרני FHD בעלות של $1000.
שיצאו או עומדים לצאת בקרוב.
רוב ההשוואות לגבי המקרנים יבוצעו בגזרת המקרנים החדשים ולא בהשוואה ישירה ל-X10,כך שתשובה לשאלתך קשה לתת אלא רק בהשוואה ישירה בין המוצרים שציינת.
אם זה היה תלוי בי הייתי ממתין למקרן החדש של מיצובישי שאמור לצאת לשוק בחודש הבא דגם HC3800.
מדובר במקרן DLP חדש בטווח מחירים של 1300-1500 דולר בחו"ל ובביקורת מקדימות שקראתי עליו מדובר במקרן מדהים באיכותו יחסית לעלותו ושווה לחכות...
ראשית האופטומה קטן יותר פיזית,זול יותר וניתן לפתוח גודל מסך גדול יותר ממרחק יחסית קצר בהשוואה ל-INFOCUS.
ה-INFOCUS דורש חלל ומרחק גדול יחסית מהמרקע על מנת לקבל תמונה בסדר גודל של 100 אינץ,כך שאם מרחק ההקרנה שלך קצר זה עלול להיות בעייתי.
לגבי שרות ויבוא מסודר הבנתי שלאופטומה אין בעייה פה בארץ ,מקרני ה-INFOCUS יותר נדירים בארץ כך שצריך לברר מראש אם יש יבוא ושרות מסודר למוצרים הללו.
ממה שקראתי בפורומים שונים בחו"ל בסה"כ ה-INFOCUS מקבל בקורות טובות יותר אך צריך לציין שכבר הX10 אינו מקרן חדש וכרגע כל הזרקורים ברשת מופנים לעבר מקרני FHD בעלות של $1000.
שיצאו או עומדים לצאת בקרוב.
רוב ההשוואות לגבי המקרנים יבוצעו בגזרת המקרנים החדשים ולא בהשוואה ישירה ל-X10,כך שתשובה לשאלתך קשה לתת אלא רק בהשוואה ישירה בין המוצרים שציינת.
אם זה היה תלוי בי הייתי ממתין למקרן החדש של מיצובישי שאמור לצאת לשוק בחודש הבא דגם HC3800.
מדובר במקרן DLP חדש בטווח מחירים של 1300-1500 דולר בחו"ל ובביקורת מקדימות שקראתי עליו מדובר במקרן מדהים באיכותו יחסית לעלותו ושווה לחכות...
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
האמת שאני כבר די החלטתי ללכת עליו.
את הHD70 גם ייבאתי מחול ומכרתי אותו לקונה הראשון ב500 שח פחות ממה שקניתי אחרי שנה וחצי. (זה היה מחיר טוב בשבילו).
אני למעשה מחפש 2 מקרנים הבעיה היא שהרוב לא שולחים לארץ.
אני למעשה מחפש 2 מקרנים הבעיה היא שהרוב לא שולחים לארץ.
אחלה מקרן
יצא לי להביא אחד כזה מניו יורק שבוע שעבר. אחרי יום שלם של חיפושים הבנתי שבכל חנות שמכבדת את עצמה נגמר המלאי (ע"ע B&H, Adorama, J&R).
לשמחתי מצאתי את המקרן ב- BestBuy, רק זה היה קצת מבאס כי הם רצו עליו $100 נוספים, שזה פשוט לשרוף כסף.
בתור הישראלי הנחמד שאני ניגשתי למוכר ושאלתי אותו למה לעזאזל בעוד שכל חנות בעולם מוכרת את המקרן ב- $1000 הם חייבים למכור ב- $1100.. אחרי כמה שיחות עם מנהלת הסניף הם החליטו להשוות לי את המחיר באופן חד פעמי למכיר שהחבר'ה נותנים ב- B&H.
קיצר, קניתי אותו ב- $1000 (לא כולל מיסים).
הוא עבר בשלמותו בתיק היד שלי דרך המסלול הירוק של המכס.
אתמול הגיעו אלי כמה ליצנים כדי לראות את המקרן, מכיוון שהם שקלו לקנות אותו באיביי.
קצת חופרים. אבל מה לא עושים בשביל חברים של חברים מהמשרד D:
לצערי, הסרט 1080p ששכרתי באוזן השלישית לא רץ על ה- Playstation מחוסר התאמה של Regionים.
באסה.
לשמחתי מצאתי את המקרן ב- BestBuy, רק זה היה קצת מבאס כי הם רצו עליו $100 נוספים, שזה פשוט לשרוף כסף.
בתור הישראלי הנחמד שאני ניגשתי למוכר ושאלתי אותו למה לעזאזל בעוד שכל חנות בעולם מוכרת את המקרן ב- $1000 הם חייבים למכור ב- $1100.. אחרי כמה שיחות עם מנהלת הסניף הם החליטו להשוות לי את המחיר באופן חד פעמי למכיר שהחבר'ה נותנים ב- B&H.
קיצר, קניתי אותו ב- $1000 (לא כולל מיסים).
הוא עבר בשלמותו בתיק היד שלי דרך המסלול הירוק של המכס.
אתמול הגיעו אלי כמה ליצנים כדי לראות את המקרן, מכיוון שהם שקלו לקנות אותו באיביי.
קצת חופרים. אבל מה לא עושים בשביל חברים של חברים מהמשרד D:
לצערי, הסרט 1080p ששכרתי באוזן השלישית לא רץ על ה- Playstation מחוסר התאמה של Regionים.
באסה.