Harmony one Or 990?

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10076
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 594 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים....
אחרי שהשלט (של הרסיבר) שלי לא עובד בצורה תקינה, ושלט חדש עולה סביבות ה450 שקל, אני חושב שעדיף להזמין מ-EBAY, השאלה שלי היא מה ההבדל בניהם...?
למה יש הבדלי מחירים כל כך גבוהים?
תודה מראש.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

ההבדל העיקרי ביניהם הוא ש 900 הוא למעשה ה 1100 בעיצוב של ה Harmony One. כלומר שלט כפתורים עם יכולת להתקשר ב RF ל RF Extender כמו שיש ל 1100. בעצם זה המחליף של ה 890/895.

אין לי מושג מדוע הפרש המחירים כל כך גדול. ה Harmony One מתומחר בארץ פחות או יותר כמו מחירו בחנויות בחו"ל. לדעתי הוא גם הקניה המשתלמת ביותר היום בארץ. ה 900 לעומת זאת מתומחר בפער ניכר למחירו בחו"ל ואין לי לזה הסבר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #3 

אז בLEVEL של עד 1K הוא ה-שלט?
השאלה מה הוא מציע לי ששלט של הרסיבר שלי לא מציע לי?
כרגע יש לי שלט לומד של הרסיבר.
ההפרש מחירים בין הOne לשלי הוא בדיוק חצי.
האם כדאי לקנות את הOne?
אני שואל לא מבחינה כלכלית כרגע..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

מה שה One מציע ניתן לסכם במילה אנגלית אחת: Integration

אתה רוצה לקבוע כפתור אחד לצפיה בטלביזיה שבלחיצה אחת יאפשר לך להדליק את הממיר ולהעביר אותו לערוץ המועדף שלך, להדליק את המסך ואת הרסיבר ולהעביר את הרסיבר והמסך לכניסות ה AV המתאימות? אתה רוצה שבצפיה בטלביזיה הוא יוכל להציג לך רק את הכפתורים הרלבנטים ולשלוט בכל המכשירים שפעילים באותו הרגע? אתה רוצה שבתום הצפיה הוא יכבה את כל המכשירים או שיהיה מספיק חכם כדי לדעת שאם אתה עובר לצפות ב DVD הוא צריך לכבות את הממיר, להדליק את ה DVD, להשאיר את יתר המכשירים פעילים ולהעביר את המיתוג ברסיבר לכניסת ה AV הנכונה?

אם זה לא מעניין אותך ואתה לא רוצה את זה, תישאר עם השלט של הרסיבר.

דרך אגב, ה One מאוד דומה בתיכנות שלו ל 1100 ולכן 98% ממה שכתבתי עליו במאמר מתאים גם לו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Nba פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #5 

אני פחות צריך את הפונקציות האלה, יש לי יס אבל אני בקושי רואה TV, מה שאני רואה זה רק סרטים דרך הסטרימר אז ככה שהמיתוג היחידי שאני עושה זה בין הסטרימר למחשב.
וגם זה דרך הרסיבר.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”