צריך עזרה! פטיפון radiotechnica שמפסיק לעבוד לאחר דקת עבודה
שלום.
לפני מספר שנים, אבא של אישתי קנה 2 פטיפונים. אחד בשביל עצמו, והשני בשביל שאם יתקלקל לו, יהיה לו לעתודה אחד נוסף.
הפטיפון השני ישב בארגז בניילונים עדיין, במשך כמה שנים טובות. ולא נעשה בו שימוש מעולם.
אתמול לקחתי אלי את הפטיפון מהבוידעם. והוא נראה במצב מצויין. חדש לגמרי. הוא עובד. אבל לאחר דקה של עבודה, הוא כבה אוטומטית, כאילו שיש לו מנגנון אוטומטי שמכבה אותו.
אציין שכשהוא עובד, אז שומעים בסדר גמור. כמו כן יש לו מערכת כיבוי כאשר הוא מגיע לסוף התקליט. אבל בדקתי אותו גם כאשר הזרוע במקומה, ולא על התקליט- הוא עדיין כבה לאחר דקת עבודה.
הפטיפון הוא מדגם radiotechnica, semi auotomatic, direct drive
העניין מאוד מתסכל. לעזרתכם אודה!
לפני מספר שנים, אבא של אישתי קנה 2 פטיפונים. אחד בשביל עצמו, והשני בשביל שאם יתקלקל לו, יהיה לו לעתודה אחד נוסף.
הפטיפון השני ישב בארגז בניילונים עדיין, במשך כמה שנים טובות. ולא נעשה בו שימוש מעולם.
אתמול לקחתי אלי את הפטיפון מהבוידעם. והוא נראה במצב מצויין. חדש לגמרי. הוא עובד. אבל לאחר דקה של עבודה, הוא כבה אוטומטית, כאילו שיש לו מנגנון אוטומטי שמכבה אותו.
אציין שכשהוא עובד, אז שומעים בסדר גמור. כמו כן יש לו מערכת כיבוי כאשר הוא מגיע לסוף התקליט. אבל בדקתי אותו גם כאשר הזרוע במקומה, ולא על התקליט- הוא עדיין כבה לאחר דקת עבודה.
הפטיפון הוא מדגם radiotechnica, semi auotomatic, direct drive
העניין מאוד מתסכל. לעזרתכם אודה!
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
radiotechnica זה פטיפון-מדבקה (כלומר, כזה שלא מיוצר ע"י חברה אמיתית ומתמחה) שיובא בזמנו ע"י רדיו הכוכב בת"א, או לפחות נמכר על ידם. השם כמובן נועד לתפוס טרמפ על audio technica שהוא יצרן מכובד, אם כי לאו דוקא של פטיפונים. המכשיר הזה הוא תת רמה, זיפת מוחלט שלא היה שווה גם רבע מה-700 שקל (לערך) שדרשו עבורו. לעצם שאלתך, אין לי ניחוש למה זה קורה אבל יש להניח שהמשפט הקודם קשור לסיבה שזה קורה. אני מניח שזה קשור למנגנון הכיבוי האוטומטי שכנראה נדפק ולכן מכבה על דעת עצמו את הפטיפון. אני יכול להציע לך לגשת לרדיו הכוכב לראות אם שם יוכלו לפתור את הבעיה, אם אתה מתעקש להחזיק בג'אנק הזה.
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
כנראה האיחסון הארוך טווח חנק לו את האויר הצח והיום הוא היתייאש מהחום שבחוץ....
לכן אני מציע לך ידידי יותר טוב תקנה לך משהו קצת יותר איכותי.
אם אתה מתעקש לשפץ אותו ולתקן כתוצאה מצרכים סנטימנטאלים אם יש.... תשקיע,
אך אם אין לך סנטימנטים פשוט תעשה לך צעד אחד קדימה ונבון ותרכוש משהו יותר איכותי קצת.
לדעתי משהו בסביבות ה- 900 ש"ח אתה קונה אחלה פטיפון טוב וסביר בהחלט אומנם לא היי אנד, אבל דיי סבבה.
לכיסך ולשיקולך הרב...
לכן אני מציע לך ידידי יותר טוב תקנה לך משהו קצת יותר איכותי.
אם אתה מתעקש לשפץ אותו ולתקן כתוצאה מצרכים סנטימנטאלים אם יש.... תשקיע,
אך אם אין לך סנטימנטים פשוט תעשה לך צעד אחד קדימה ונבון ותרכוש משהו יותר איכותי קצת.
לדעתי משהו בסביבות ה- 900 ש"ח אתה קונה אחלה פטיפון טוב וסביר בהחלט אומנם לא היי אנד, אבל דיי סבבה.
לכיסך ולשיקולך הרב...
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
תודה על העזרה
אני לא מבין גדול בלשון המעטה, אבל יש לי אוריינטציה תחביבית לאלקטרוניקה, לכן פתחתי אותו כדי לראות (מה שאני תמיד עושה כשמשהו לא עובד), ובאמת הוא לא נראה ברמה..לא מבפנים ולא מבחוץ.
לקחתי את המלצותיכם לתשומת ליבי, ואראה איך אמשיך מכאן.
תודה על העזרה.
ניר.
לקחתי את המלצותיכם לתשומת ליבי, ואראה איך אמשיך מכאן.
תודה על העזרה.
ניר.