שאלה לפני רכישה של extender ל- Sage
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני מתכנן לרכוש את ה- SageTV HD Theater. אבל לפני כן, אני רוצה לשאול את החברה שיש להם כבר:
1. האם הוא תומך ב- עברית. זאת אומרת ב- EPG, שמות קבצים וגם תרגומים.
2. האם הוא תומך בכתוביות ושפות מובנות בתוך קבצי MKV ?
3. האם יש מגבלות שלא חשבתי עליהם ? מדובר על אקסטנדר לשימוש בחדר השינה - צפייה בטלוויזיה ובסרטים. בסלון יש HTPC שאיתו אפשר לעשות מן הסתם יותר דברים
תודה
1. האם הוא תומך ב- עברית. זאת אומרת ב- EPG, שמות קבצים וגם תרגומים.
2. האם הוא תומך בכתוביות ושפות מובנות בתוך קבצי MKV ?
3. האם יש מגבלות שלא חשבתי עליהם ? מדובר על אקסטנדר לשימוש בחדר השינה - צפייה בטלוויזיה ובסרטים. בסלון יש HTPC שאיתו אפשר לעשות מן הסתם יותר דברים
תודה
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

מה הרעיון ? זה מריץ XP ברקע או משהו ? איך יכול להיות שניתן להתקין עליו את אותם תוכנות שבקלייט של מחשב ?oshapir כתב:1. כן. ניתן להתקין בדיוק את אותם STV ופלאגאינים ולקבל את אותו ממשק בדיוק שניתן לקבל בקליינט מחשב רגיל.
2. כן.
3. אני אישית לא נתקלתי במגבלות כלשהם. בחדר שינה יש לי את ה-HD100 ובסלון את ה-HD200.
אורן....
הכל מותקן בעצם על השרת - כל ה-STV למיניהם והפלאגאינים. לכל אקסטנדר יש את קובץ הקונפיגורציה שלו ונגישות לתוספים שמותקנים על השרת.
לכן גם אם יש מספר אקסטנדרים בבית, אחרי שמתקינים פעם אחת ניתן להשתמש בכל האקסטנדרים (לא חייבים...). כך גם חוסכים זמן כאשר משדרגים תוספים - צריך לעשות זאת רק פעם אחת בשרת ואז ניתן לעדכן את כל האקסטנדרים - ולא להתקין בנפרד כמו שצריך לעשות במקרה של קליינט מחשב.
אורן.
לכן גם אם יש מספר אקסטנדרים בבית, אחרי שמתקינים פעם אחת ניתן להשתמש בכל האקסטנדרים (לא חייבים...). כך גם חוסכים זמן כאשר משדרגים תוספים - צריך לעשות זאת רק פעם אחת בשרת ואז ניתן לעדכן את כל האקסטנדרים - ולא להתקין בנפרד כמו שצריך לעשות במקרה של קליינט מחשב.
אורן.
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

אבל כל הפיענוחים למיניהם מבוצעים על האקסטנדר עצמו ובעצם תלויים בקודקים שהוא תומך בהם ?
זה מכונת לינוקס שיודעת לפענח הרבה בעצמה.
אין פענוח DTS ואין כמובן DTS DOWNMIX ל2 ערוצים.
לע אישית יש מגבר (פשוט) גם בחדר שינה.
אני ברגע זה משתמש בHD100 בחדר שינה ועוד חודש יהיה שם HD200 והHD100 יעבור לסלון.
אין בעיות עם הצפייה למעט בHD100 שהוא לא מנגן WMV-HD הכי טוב (לפעמים נתקע - ראה ALPHA DOG לדוגמה). נראה אם זה יפתר עם הHD200 אבל לא חיייבים להוריד סרטים עם זה, יש מספיק MKV.
אני ד"א יוצא ממחשב בלון, זה מרעיש יותר, אוכל יותר חשמל (לא ION כי לא היה בשקניתי) ויש את כל העדכונים המציקים של WINDOWS.
כמו כן מסתבר שעם ילד אחד ועוד אחד בדרך, אין לך הרבה זמן למשהו אחר, ומשחקים לא ירוצו שם אףףףף פעם....
אין פענוח DTS ואין כמובן DTS DOWNMIX ל2 ערוצים.
לע אישית יש מגבר (פשוט) גם בחדר שינה.
אני ברגע זה משתמש בHD100 בחדר שינה ועוד חודש יהיה שם HD200 והHD100 יעבור לסלון.
אין בעיות עם הצפייה למעט בHD100 שהוא לא מנגן WMV-HD הכי טוב (לפעמים נתקע - ראה ALPHA DOG לדוגמה). נראה אם זה יפתר עם הHD200 אבל לא חיייבים להוריד סרטים עם זה, יש מספיק MKV.
אני ד"א יוצא ממחשב בלון, זה מרעיש יותר, אוכל יותר חשמל (לא ION כי לא היה בשקניתי) ויש את כל העדכונים המציקים של WINDOWS.
כמו כן מסתבר שעם ילד אחד ועוד אחד בדרך, אין לך הרבה זמן למשהו אחר, ומשחקים לא ירוצו שם אףףףף פעם....
אני משתמש ב 3 HD200 ומאד מאד מרוצה !!
אני מאד מקווה שנושא ה DVB4SAGE יפתור את בעיית כרטיס ה YESMAXHD ואז בעצם אל עמדת קצה תוכלה להקרין תכני HD שמגיעים מ YES.
איכות התמונה טובה מאד איכות הסאונד גם כן, כרגע אין תמיכה ב AC3 אבל מקווה שבקרוב גם לזה יבוא פתרון שמיש.
בכל מקרה היציבות של HD200 ו SAGE היא מעולה !
תודה
אני מאד מקווה שנושא ה DVB4SAGE יפתור את בעיית כרטיס ה YESMAXHD ואז בעצם אל עמדת קצה תוכלה להקרין תכני HD שמגיעים מ YES.
איכות התמונה טובה מאד איכות הסאונד גם כן, כרגע אין תמיכה ב AC3 אבל מקווה שבקרוב גם לזה יבוא פתרון שמיש.
בכל מקרה היציבות של HD200 ו SAGE היא מעולה !
תודה
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

אם אני מחבר את המכשיר ישירות למסך עם חיבור HDMI, האם ניתן לעשות passthrough של ה- audio דרך ה- HDMI ואז לא תהייה בעיה עם ה- AC3 ?
אצלי בחדר העבודה יש פלסמה 50'' עם HDMI מחוברת ל-HD200 כשהיציאה שלו מוגדרת bitstream עבור האודיו, ועד כה לא נתקלתי בתוכן שאי אפשר לנגן כולל מיני bluray audio . במקביל ה-HD200 מוציא את ה-audio stream דרך spdif שהוא מחובר למגבר די ישן שאני מדליק אם אני רוצה איכות סאונד טובה יותר ממה שאני מקבל מהרמקולים של הטלוויזיה. כל זה במצב של extender ולא standalone. אין לי נסיון עם הHD200 כמכשיר standalone כמו ה-popcorn
יוסי
יוסי
-
IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

אולי עדיף את זה http://nettopreviews.com/acer-aspire-revo-r3600 במקום ? קצת יותר יקר אבל פחות מוגבלים לא ? מה אתם אומרים ? מצד שני, צריך לרכוש עוד client.. שזה עוד יותר מייקר...
נראה מאד נחמד. לא כ"כ יותר יקר אם מחשיבים את עלות המשלוח של ה-HD200, מה עןד שאולי תשלם פחות מיסים (אולי בכלל לא) כי ראיתי שהם מצהירים על ערך נמוך.
היתרון הגדול של PC הוא בענין הכיתוביות. אפשר להגדיר שה-SageTVClient מפעיל תכנה חיצונית לצפיה בתוכניות מוקלטות. אני משתמש ב- DVBViewer שזו תכנה קלה ומציגה כיתוביות בסדר גמור, וגם משתמשת בהאצת חומרה שזה חשוב ל-HD במחשבים חלשים. כמו כן אפשר לגלוש וכו'. אהה.. ויש לו 802.11n שזה שימושי מאד אם אין לך חיווט ליד הטלוויזיה.
גם לHD200 יתרונות. הוא ממש קטן, מתעורר תוך שניות, צורך 7W בלבד, איכות הצפיה טובה ממש, נוח לתפעול עם השלט המצורף, ומה שלי חשוב גם, מנגן ripped bluray ו-DVD רגילים טוב מאד (עם כיתוביות). אני מניח שמתישהו יתמכו גם בכיתוביות DVB אבל לך תדע מתי.
הייתי נוטה ל-ACER קלות.
בהצלחה, יוסי
היתרון הגדול של PC הוא בענין הכיתוביות. אפשר להגדיר שה-SageTVClient מפעיל תכנה חיצונית לצפיה בתוכניות מוקלטות. אני משתמש ב- DVBViewer שזו תכנה קלה ומציגה כיתוביות בסדר גמור, וגם משתמשת בהאצת חומרה שזה חשוב ל-HD במחשבים חלשים. כמו כן אפשר לגלוש וכו'. אהה.. ויש לו 802.11n שזה שימושי מאד אם אין לך חיווט ליד הטלוויזיה.
גם לHD200 יתרונות. הוא ממש קטן, מתעורר תוך שניות, צורך 7W בלבד, איכות הצפיה טובה ממש, נוח לתפעול עם השלט המצורף, ומה שלי חשוב גם, מנגן ripped bluray ו-DVD רגילים טוב מאד (עם כיתוביות). אני מניח שמתישהו יתמכו גם בכיתוביות DVB אבל לך תדע מתי.
הייתי נוטה ל-ACER קלות.
בהצלחה, יוסי