פופקורן 110 או 200

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
mayeast פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #1 

הי,

אני חדש מאוד בתחום.
אפילו עדיין אין לי טלויזיית HD.
כרגע יש לי ps3 וטלוויזיית rear projection של סוני 43 אינטש.

אני אתחיל בזמן הקרוב בתהליך שדרוג הטלויזיה וגם הרסיבר למשהוא יותר מודרני.

אז מה השאלה ?
אני נוסע לארהב בחודש הבא, וחשבתי לרכוש את הפופקורן מהאתר הרשמי ישר לארה"ב ולהביא לארץ.

השאלה העקרית - האם אפשר להסתפק בדגם ה 110 + החיבור האלחוטי (רק לצרכי העתקת חומר, לא להזרמה), או כדאי כבר ללכת על ה 200 (שהבנתי שהוא רק בהתחלת הדרך ולא יציב) ?
כמו כן הבנתי שכרגע אין פתרון אלחוטי ל 200 ?!

הדרישות שלי מהמזרימדיה לא רבות: סרטים וסדרות ב 720 כנראה. גם כיום לא רואים יותר מידי טלויזיה, אז אם כבר רואים - שיהיה איכותי.

ועוד שאלה למי שמבין: בגלל שהבאטצ' של ה 200 עוד לא נסגר, באם מזמינים עכשיו זה בטוח יוצא בבאטצ' הקרוב ?

רוב תודות

Falcon1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 527
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

רק לתקן אותך תיש פתרון אלחוטי ל C200, וצריך לקנות כרטיב PCI תומך רשת N ולחבר. (אם אני לא טועה, זהו כרטיס כמו של מחשבים ניידים).

לגבי ההתלבטות, אני אלך על ה C200 אחרי שאקרא כאן רשמים של "שפני נסיונות" אחרים, אני סתם שפן כרגע.

mayeast פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

תודה על התגובה.

השאלה המכרזית היא: בעבור הדרישות הצנועות שלי האם בכלל לשקול את ה 200 או שמספיק לי בהחלט 110.
תמיד מעדיפים ללכת על החדש ביותר, אבל לעיתים זה סתם מיותר.

ה ps3 יכול להקרין blue ray וגם אין לו בעיה עם הזרמה של divx וכו.

אולי אינני מכיר את כל תכונות המכשיר.

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

mayeast כתב:תודה על התגובה.

השאלה המכרזית היא: בעבור הדרישות הצנועות שלי האם בכלל לשקול את ה 200 או שמספיק לי בהחלט 110.
תמיד מעדיפים ללכת על החדש ביותר, אבל לעיתים זה סתם מיותר.

ה ps3 יכול להקרין blue ray וגם אין לו בעיה עם הזרמה של divx וכו.

אולי אינני מכיר את כל תכונות המכשיר.
...
לצרכים שלך בהחלט מספיק A110.

כמה יעלה לך A110 בחול ? לא שווה להשקיע עוד 200 שקל ולקבל גם אחריות של שנה בארץ ? יחסוך לך כאבי ראש במידה והמכשיר תקול וצריך לשלוח אותו ליצרן בעצמך - תוסיף על זה גם את עלויות המשלוח אם המכשיר דורש תיקון פיזי.

חן

mayeast פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

המחיר של ה 110 - פשוט מאוד.
זה 215$ + משלוח לארה"ב שזה 17$. זה הכל. עפי דולר 3.75 זה יוצא 870 ש"ח. לעומת הכי זול שראיתי 1300 ש"ח, זה עדיין 430 ש"ח. לא חבל ?
אני אהיה חודש הבא שם ואאסוף אותו מקרובי משפחה.

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

mayeast כתב:המחיר של ה 110 - פשוט מאוד.
זה 215$ + משלוח לארה"ב שזה 17$. זה הכל. עפי דולר 3.75 זה יוצא 870 ש"ח. לעומת הכי זול שראיתי 1300 ש"ח, זה עדיין 430 ש"ח. לא חבל ?
אני אהיה חודש הבא שם ואאסוף אותו מקרובי משפחה.
...
אני לא יודע איך אתה מתכוון לקנות בדולרים, אבל קניית דולרים לא מתבצעת בשער יציג, וגם קניה באשראי לא נעשית על פי שער יציג וכרוכה אפילו בעמלות

לפי האתר הזה http://www.israelpost.co.il/postcurrenc ... lay/$First שער הדולר למכירה (שזה השער שמעניין אותך המידה ואתה קונה דולרים) הוא 3.82. זה יוצא קצת יותר :)

בכל אופן, בלי להיות קטנוני, הפרש של 300-400 שקל הוא לא הפרש שבגללו הייתי הולך וקונה מכשיר כזה עדין בחול. המכשיר הזה ידוע בבעית ה DOA (מכשיר מת בקניה). תחשוב על עוגמת הנפש שלך לגלות בארץ שהמכשיר לא עובד.

ואם כן יעבוד, תחשוב על מצב שבו תצטרך לשלוח את המכשיר לתיקון - כאב הראש של המשלוח, והמכס לדעתי לא שווה את ההבדל. מה גם שזמן התיקון ארוך פי כמה.

כמו כן אל תשכח מכס, במידה ויתפסו אותך מעביר את המכשיר הזה. לפחות מעמ, 16.5 אחוז יקפיץ את המחיר מעל 1000 שקלים.

אני מסכים שישנם מקרים שבהם ההפרש מצדיק את הרכישה בארה"ב. אבל היום, כשמחיר הפופקורן עומד על 1290 שקלים, לא שווה להסתכן.

חן

mayeast פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

תודה על התגובה.
יש לי חשבון מט"ח עם דולרים, וכרטיס האשראי מחייב את החשבון הזה. ולכן אין לי עמלות והמחיר בדולרים הוא בדיוק מה שירד לי בדולרים מהחשבון.

אני חושב שלפחד מ DOA זה סיכון שצריך לקחת, כמו כל דבר שאתה קונה בחול ומביא לארץ. ככה קניתי ps3 ועוד מוצרים. כמו כן, אוכל להפעילו בארה"ב ולבדוק. ואם לא עובד, אז שולחים אותו למעשה לכתובת בארה"ב. כמובן שזה טרטור, אבל 400 ש"ח כפרמיית ביטוח ? האם אתה היית משלם 50% פרמיית ביטוח למוצר שרכשת ? (כ 430 ש"ח מתוך עלות של 850)

בקשר לתפיסה במכס - ברגע שהמכשיר עולה 215$, רוב הסיכויים , במידה ויתפסו, שיוותרו על 15$ חריגה (תהיה לי חשבונית) ואפשר גם לאמר שזה משומש.
אני גם מביא איתי guitar hero, אז בכלל יהיה סבבה במכס (עולה סה"כ 99$ בארהב לעומת 1500 ומעלה בארץ).

אני חוזר לשאלה המקורית - לצרכים הדי בסיסיים שלי, האם בפה מלא אפשר לאמר שה 110 מספיק לי ?

ChenGanir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

mayeast כתב:תודה על התגובה.
יש לי חשבון מט"ח עם דולרים, וכרטיס האשראי מחייב את החשבון הזה. ולכן אין לי עמלות והמחיר בדולרים הוא בדיוק מה שירד לי בדולרים מהחשבון.

אני חושב שלפחד מ DOA זה סיכון שצריך לקחת, כמו כל דבר שאתה קונה בחול ומביא לארץ. ככה קניתי ps3 ועוד מוצרים. כמו כן, אוכל להפעילו בארה"ב ולבדוק. ואם לא עובד, אז שולחים אותו למעשה לכתובת בארה"ב. כמובן שזה טרטור, אבל 400 ש"ח כפרמיית ביטוח ? האם אתה היית משלם 50% פרמיית ביטוח למוצר שרכשת ? (כ 430 ש"ח מתוך עלות של 850)

בקשר לתפיסה במכס - ברגע שהמכשיר עולה 215$, רוב הסיכויים , במידה ויתפסו, שיוותרו על 15$ חריגה (תהיה לי חשבונית) ואפשר גם לאמר שזה משומש.
אני גם מביא איתי guitar hero, אז בכלל יהיה סבבה במכס (עולה סה"כ 99$ בארהב לעומת 1500 ומעלה בארץ).

אני חוזר לשאלה המקורית - לצרכים הדי בסיסיים שלי, האם בפה מלא אפשר לאמר שה 110 מספיק לי ?
...
כן

בהחלט

חן

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”