מזרימדיה NC 3500 ומיצוי יכולותיו....
אני מקווה שיש כאן עוד בעלי המכשיר הזה, מלבדי. כעת אני מבקש ללמוד עוד על יכולותיו, למשל - פתיחת הורדות דרך BitTorrent, איני יודע איך לכתוב או למלא שם כותר או קובץ אותו יש לחפש ולהוריד...
או דיפדוף לדף הבא בעת כניסה ליו-טיוב. המכשיר "נותן" עד 25 קישורים ראשונים, אין אפשרות להמשך דיפדוף לדף הבא, ל-25 הקטעים הבאים וכדומה, כפי שמתקבל בכניסה לרדיו אינטרנטי.
או דיפדוף לדף הבא בעת כניסה ליו-טיוב. המכשיר "נותן" עד 25 קישורים ראשונים, אין אפשרות להמשך דיפדוף לדף הבא, ל-25 הקטעים הבאים וכדומה, כפי שמתקבל בכניסה לרדיו אינטרנטי.
כנס לאתר שלהם יש שם מדריך שלם להורדה עם
כל ההסברים שאתה צריך.
http://www.nowcomholdings.com/
יש לי את המכשיר כמעט חצי שנה ,ואני יכול להגיד לך שאחרי שאני עוקב באתר אחרי ביקורות של מכשירים אחרים, הוא אחד הטובים שבהם.
http://www.nowcomholdings.com/
יש לי את המכשיר כמעט חצי שנה ,ואני יכול להגיד לך שאחרי שאני עוקב באתר אחרי ביקורות של מכשירים אחרים, הוא אחד הטובים שבהם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78844
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
השאלה שמעניינת אותי היא למה בכלל שתרצה שלא המחשב יהיה אחראי על ההורדות.
זה יפה בתאוריה שמכשיר כזה יהיה אחראי על זה, אבל אם אתה רואה סרט, הרי המעבד שלו גם ככה עמוס, אז לא עדיף שמחשב יעשה את העבודה?
זה יפה בתאוריה שמכשיר כזה יהיה אחראי על זה, אבל אם אתה רואה סרט, הרי המעבד שלו גם ככה עמוס, אז לא עדיף שמחשב יעשה את העבודה?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78844
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
mr_dish,
אכן. לא שאני משתמש בשירותי TORRENT בכלל, אבל במכשיר הזה בפרט לא ניסיתי את זה כי אני פשוט חושב שאם אתה קונה טוסטוס בשביל לא להתקע בפקקים, עדיף לא לשים מאחורה גרר ענקי כמו TORRENT.
אכן. לא שאני משתמש בשירותי TORRENT בכלל, אבל במכשיר הזה בפרט לא ניסיתי את זה כי אני פשוט חושב שאם אתה קונה טוסטוס בשביל לא להתקע בפקקים, עדיף לא לשים מאחורה גרר ענקי כמו TORRENT.