כבל scart to 3 rca
לפני שבוע קניתי טלויזיה של סמסונג דגם b350 וברשותי ממיר יס 3100 (לוגו כחול). כרגע אני מחובר בכבל פשוט שהגיע עם הממיר (scart to 3 rca), ואני רואה תמונה לא משהו. לאחר חיפוש קצר ראיתי כבל scart to 3 rca באתר פומפה של monster cable שנראה די איכותי (מחברים מוזהבים) : http://www.pompa.co.il/pl_product~THXV1 ... 01~505.htm
השאלה היא האם יהיה שיפור גדול בתמונה ובסאונד שאני יחבר לטלוויזיה והוא שווה את הקנייה ?
בתודה מראש
משה
השאלה היא האם יהיה שיפור גדול בתמונה ובסאונד שאני יחבר לטלוויזיה והוא שווה את הקנייה ?
בתודה מראש
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם כבר, אז כניסת S-Video.
אני מוכן להמר שלא תראה שום שיפור או הבדל, מלבד הירדה בכמות המזומנים בכיס. זה לא העובי או המוזהבות של הכבל שתהפוך לך תמונה גרועה לטובה. אם אתה כבר בקטע של חוסר שביעות רצון מהתמונה ונכונות לשלם כסף כדי לשפר אותה אז כדאי אולי שתשקול פתרון של transcoder.
אני מוכן להמר שלא תראה שום שיפור או הבדל, מלבד הירדה בכמות המזומנים בכיס. זה לא העובי או המוזהבות של הכבל שתהפוך לך תמונה גרועה לטובה. אם אתה כבר בקטע של חוסר שביעות רצון מהתמונה ונכונות לשלם כסף כדי לשפר אותה אז כדאי אולי שתשקול פתרון של transcoder.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
חבל"ז, הדגמים החדשים מגיעים עם חיבורים מינמליסטים ומציגים תוכן HD בצורה טובה מאוד.אך
לתכני SD אין טעם להשקיע ,הם פשוט נראים רע מאוד בלשון המעטה.ריצוד בבאנר וכתוביות,הילה והשתקפות בתנועה מהירה ושאר ארטיפיקטים שהמסך לא מתמודד עם איכות השידור הנמוכה בSD.
עדיף לשדרג לחבילת HD , על מנת לפחות להנות מממיר עם קומפוננט וHDMI
לתכני SD אין טעם להשקיע ,הם פשוט נראים רע מאוד בלשון המעטה.ריצוד בבאנר וכתוביות,הילה והשתקפות בתנועה מהירה ושאר ארטיפיקטים שהמסך לא מתמודד עם איכות השידור הנמוכה בSD.
עדיף לשדרג לחבילת HD , על מנת לפחות להנות מממיר עם קומפוננט וHDMI
- Catskinner
- חבר במועדון HT

על הספקנות שלי לגבי הכבל או על transcoder?mosh_p כתב:תוכל לפרט יותר ?...
לגבי ה transcoderCatskinner כתב:על הספקנות שלי לגבי הכבל או על transcoder?mosh_p כתב:תוכל לפרט יותר ?......
ד"א ראיתי ב Scart to RGB Component Adapter באתר ebay : http://cgi.ebay.com/hama-Scart-to-RGB-C ... .m63.l1177
מה אתם אומרים עליו ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מה שאני אומר זה שהמתאם הנ"ל יעזור לך כמו כוסות רוח למת.
זה בסך הכל מתאם וכמו כבלי SCART to Component הוא מיועד רק לחיבור של מכשירים שיודעים להוציא Component דרך ה SCART - מה שהממירים של הוט ויס לא יודעים לעשות.
לגבי Transcoder רגיל, זה ממיר אקטיבי שמאפשר לך לקבל RGBcvs בצד אחד ולהוציא Component בצד שני ללא שינוי או ירידה באיכות התמונה.זה בעצם יביא אותך הכי קרוב שאפשר לאיכות השידור המקורית של הממיר. עולה בערך 400 שקל חדש, הרבה פחות ביד שניה. חנות העולם הדיגיטלי ברמה"ש מוכרת אותם.
זה בסך הכל מתאם וכמו כבלי SCART to Component הוא מיועד רק לחיבור של מכשירים שיודעים להוציא Component דרך ה SCART - מה שהממירים של הוט ויס לא יודעים לעשות.
לגבי Transcoder רגיל, זה ממיר אקטיבי שמאפשר לך לקבל RGBcvs בצד אחד ולהוציא Component בצד שני ללא שינוי או ירידה באיכות התמונה.זה בעצם יביא אותך הכי קרוב שאפשר לאיכות השידור המקורית של הממיר. עולה בערך 400 שקל חדש, הרבה פחות ביד שניה. חנות העולם הדיגיטלי ברמה"ש מוכרת אותם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.