המשחק של ריאל בליגה נראה לכם upscale ?
אין חדש. איכות טובה אבל לצערי לא למתקרבת לאיכות שהייתה בשידורי הליגה הספרדית בשנה שעברה ושידורי הכדורגל ביורוספורט HD (כמו כל השידורים בזמן האחרון).
איך אתה יודע שזה ישודר ב- 5 HD ?hapoelpt כתב:שוב "יס" לא מעדכנים את המדריך תוכניות, למרות שיש היום שידור למשחק של ברצלונה מול סנטאנדר ב-5HD, "יס" עדיין לא טרחו לעדכן את זה במדריך. שיהיו בריאים....
זה באמת לא מופיע במדריך התוכניות.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אתה בטוח ? תסתכל שוב.shaico כתב:איך אתה יודע שזה ישודר ב- 5 HD ?hapoelpt כתב:שוב "יס" לא מעדכנים את המדריך תוכניות, למרות שיש היום שידור למשחק של ברצלונה מול סנטאנדר ב-5HD, "יס" עדיין לא טרחו לעדכן את זה במדריך. שיהיו בריאים....
זה באמת לא מופיע במדריך התוכניות....
בבקשה :smallville4r כתב:אתה בטוח ? תסתכל שוב.shaico כתב:איך אתה יודע שזה ישודר ב- 5 HD ?hapoelpt כתב:שוב "יס" לא מעדכנים את המדריך תוכניות, למרות שיש היום שידור למשחק של ברצלונה מול סנטאנדר ב-5HD, "יס" עדיין לא טרחו לעדכן את זה במדריך. שיהיו בריאים....
זה באמת לא מופיע במדריך התוכניות.......
http://www.yes.co.il/yestvguide/Channel ... 22/09/2009
גם אתמול בחדשות הספורט אמרו שזה ישודר, וגם היום קראתי על זה באתר SPORT5.shaico כתב:איך אתה יודע שזה ישודר ב- 5 HD ?hapoelpt כתב:שוב "יס" לא מעדכנים את המדריך תוכניות, למרות שיש היום שידור למשחק של ברצלונה מול סנטאנדר ב-5HD, "יס" עדיין לא טרחו לעדכן את זה במדריך. שיהיו בריאים....
זה באמת לא מופיע במדריך התוכניות....
התקשרתי ל-YES בצהריים להגיד להם שזו לא הפעם הראשונה שיש משחק והם לא מעדכנים, היא אמרה שהיא רשמה תלונה למחלקת ההנדסה או משהו כזה, ועכשיו אני רואה שעידכנו.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
ולהסתכל ב- EPG שבממיר שהוא המעודכן והקובע ? ה- EPG באינטרנט לא מתעדכן לשינויים ברגע האחרון.shaico כתב:בבקשה :smallville4r כתב:אתה בטוח ? תסתכל שוב.shaico כתב:איך אתה יודע שזה ישודר ב- 5 HD ?hapoelpt כתב:שוב "יס" לא מעדכנים את המדריך תוכניות, למרות שיש היום שידור למשחק של ברצלונה מול סנטאנדר ב-5HD, "יס" עדיין לא טרחו לעדכן את זה במדריך. שיהיו בריאים....
זה באמת לא מופיע במדריך התוכניות.......
http://www.yes.co.il/yestvguide/Channel ... 22/09/2009
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
hapoelpt
זה לא בעיה של מחלקת ההנדסה, זה ערוץ 5 לא מעביר ליס (או להוט) את לוח השידורים המעודכן.
פעמים רבות זה נעשה מתוך חוסר מחשבה שמישהו בכלל צופה בערוץ לצערי.
ממה שאני רואה, הם בעצמם לא בטוחים אם הדברים ישודרו (כי הם תלויים בלויינים אחרים ולא מזמינים את הדברים מראש בכדי להוריד עלויות) וכך כל הערוץ הזה נראה.
זה לא בעיה של מחלקת ההנדסה, זה ערוץ 5 לא מעביר ליס (או להוט) את לוח השידורים המעודכן.
פעמים רבות זה נעשה מתוך חוסר מחשבה שמישהו בכלל צופה בערוץ לצערי.
ממה שאני רואה, הם בעצמם לא בטוחים אם הדברים ישודרו (כי הם תלויים בלויינים אחרים ולא מזמינים את הדברים מראש בכדי להוריד עלויות) וכך כל הערוץ הזה נראה.
עפר -
אם זה נכון מה שאתה אומר, אז הגיע הזמן ש-YES יפתרו את הבעיות שלהם עם ערוץ הספורט ולהיפך. מה זה ענייני שהם לא מעבירים להם? בתכלס אני משלם ל-YES ואני מצפה מהם שידאגו לעדכן ולברר מה יש בשידור חי. האיכות לא משהו בזמן האחרון, שידורי ה-UPSCALE חוגגים להם, אבל לפחות שירשמו מה הם משדרים.
אם YES דואגים לפרסם כל הזמן את ה-HD שלהם כ"חווית ספורט" וכל פרסומת שניה זה על שידורי הספורט "הרבים" שיש ב-HD שלהם, אז כדאי שהם יפתרו את הבעיות שלהם עם 5HD. ואם אני יודע כבר יומיים שהמשחק יהיה ב-5HD, אז למה YES לא יודעים? אני פשוט רואה מלא פרומואים בערוצים שלהם ובחדשות הספורט תמיד מעדכנים על השידורים החיים.
אם זה נכון מה שאתה אומר, אז הגיע הזמן ש-YES יפתרו את הבעיות שלהם עם ערוץ הספורט ולהיפך. מה זה ענייני שהם לא מעבירים להם? בתכלס אני משלם ל-YES ואני מצפה מהם שידאגו לעדכן ולברר מה יש בשידור חי. האיכות לא משהו בזמן האחרון, שידורי ה-UPSCALE חוגגים להם, אבל לפחות שירשמו מה הם משדרים.
אם YES דואגים לפרסם כל הזמן את ה-HD שלהם כ"חווית ספורט" וכל פרסומת שניה זה על שידורי הספורט "הרבים" שיש ב-HD שלהם, אז כדאי שהם יפתרו את הבעיות שלהם עם 5HD. ואם אני יודע כבר יומיים שהמשחק יהיה ב-5HD, אז למה YES לא יודעים? אני פשוט רואה מלא פרומואים בערוצים שלהם ובחדשות הספורט תמיד מעדכנים על השידורים החיים.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
גם ב HOT זה לא מעודכן.
ובסופו של דבר זה גם לא שודר...hapoelpt כתב:ויאריאל - ריאל מדריד ישודר היום בספורט 5HD, ונחשו מה?
כן, ניחשתם נכון... זה שוב לא מעודכן במדריך תוכניות של 5HD....
האמת ? אני כבר מעדיף שמשחק לא יהיה מעודכן במדריך, אבל ישודר בסופו של דבר, מאשר לא ישודר בכלל...