מקודקים עבור מערכת הפעלה חלונות 7
שלום לכולם
עברתי בשעה טובה מ וויסטה לחלונות 7 הבעיה היא המקודדים
עבדתי בויסטה ב vista coedc הכול עבד איכות תמונה מעולה
במעבר לחלונות 7 לפי ההמלצות של הפורום התקנתי מקודדים של SHARK 007 (לאחר התקנה חדשה ולא שדרוג)
אבל רוב הסדרות / סרטים לא מתנגנים (פורמט MKV)
א. אשמח לדעת עם יש הגדרות מיוחדות שצריך לבצע ב SHARK 007
ב. האם יש חבילה של מקודדים יותר מוצלחת.
תודה
לחברי הפורום
עברתי בשעה טובה מ וויסטה לחלונות 7 הבעיה היא המקודדים
עבדתי בויסטה ב vista coedc הכול עבד איכות תמונה מעולה
במעבר לחלונות 7 לפי ההמלצות של הפורום התקנתי מקודדים של SHARK 007 (לאחר התקנה חדשה ולא שדרוג)
אבל רוב הסדרות / סרטים לא מתנגנים (פורמט MKV)
א. אשמח לדעת עם יש הגדרות מיוחדות שצריך לבצע ב SHARK 007
ב. האם יש חבילה של מקודדים יותר מוצלחת.
תודה
לחברי הפורום
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אתה אמור להצליח לנגן MKV גם בלי הקודקים... ב WIN7 יש קודק של MS שאמור להפעיל את זה.
נקרא MICROSOFT DTV VIDEO DECODER
drpc, נסה להתקין את זה שוב , אולי זה לא "נתפס"
אם המערכת שלך 64 ביט תתקין את הערכה של 64 ביט.
נקרא MICROSOFT DTV VIDEO DECODER
drpc, נסה להתקין את זה שוב , אולי זה לא "נתפס"
אם המערכת שלך 64 ביט תתקין את הערכה של 64 ביט.
staticx -
גם לי יש בעיות עם W7 בעיקר עם 7MC (אני בודק אופציות - לאחר ש VMC לא עובד עם DTT),
אפשר לקבל המלצה למה להתקין כדי שהכול יעבוד - avi mkv ... עם תרגום, כי זה לא ממש הולך.
תודה
גם לי יש בעיות עם W7 בעיקר עם 7MC (אני בודק אופציות - לאחר ש VMC לא עובד עם DTT),
אפשר לקבל המלצה למה להתקין כדי שהכול יעבוד - avi mkv ... עם תרגום, כי זה לא ממש הולך.
תודה
נערך לאחרונה על ידי benzizbit ב 21/09/2009 15:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
טוב יש פתרון ל SHARK007!!
אני חרשתי על הבעיה הזו שבועות, ומצאתי!!
לא להאמין אבל הגורם לזה זה הבחירה של מאיפה לטעון את הכתוביות. אם אתם בוחרים FFDSHOW/embeded אז המחשב לא יטען לכם את ה FFDSHOW.
צריך לבחור את FFDSHOW/external ולבטל מתוך הקודקים של HAALI ו DIRECTVOBSUB שלא יעלו. לא להאמין זה הכל, הכל מנגן ועובד חלק!! החבילת קודקים הכי טובה שנתקלתי בה!!!
http://shark007.net/forum/Thread-FFDsho ... -subtitles ראה הוראות בלינק הזה.
אני חרשתי על הבעיה הזו שבועות, ומצאתי!!
לא להאמין אבל הגורם לזה זה הבחירה של מאיפה לטעון את הכתוביות. אם אתם בוחרים FFDSHOW/embeded אז המחשב לא יטען לכם את ה FFDSHOW.
צריך לבחור את FFDSHOW/external ולבטל מתוך הקודקים של HAALI ו DIRECTVOBSUB שלא יעלו. לא להאמין זה הכל, הכל מנגן ועובד חלק!! החבילת קודקים הכי טובה שנתקלתי בה!!!
http://shark007.net/forum/Thread-FFDsho ... -subtitles ראה הוראות בלינק הזה.
.First of all, for all the formats you are going to watch with ffdshow subtitling,
remember to unlock the decoders and set them to ffdshow in the H264 and SWAP tabs.
Afterwards try the following:
1. Open the Settings App, and go to the config tab. In the subtitle control field set it to FFDshow /external.
2. Use the configuration dropdown list to open the DirectVobSub config, go to the general tab, and set the "Loading" option to "Do not load".
3. Again use the configuration dropdown list, this time open the Haali config.
Click the options tab, and expand the "Compatibility" menu, set the "Auto-load VSfilter" value to "No"
You should now be able to see both external and internal subtitles in both WMP and 7MC, using ffdshow to render them...