חנות אינטרנט מומלצת והתאמה לאזורים
אני רוצה לרכוש NBA LIVE10 ל PS3
1. מבקש המלצה על חנות אינטרנט בטוחה וזולה
2. ראיתי ב PLAYASIA מחירים שונים לאותו משחק עבור אזורים שונים (75$ יפן, 50$ אסיה, 65$ ארה"ב). אם אין בעיית הפעלה באזורים השונים, מדוע יש פערי מחיר? האם באמת אין בעיה לרכוש גרסה לאזור אסיה, שהיא הזולה ביותר במקרה זה?
תודה ושנה טובה.
1. מבקש המלצה על חנות אינטרנט בטוחה וזולה
2. ראיתי ב PLAYASIA מחירים שונים לאותו משחק עבור אזורים שונים (75$ יפן, 50$ אסיה, 65$ ארה"ב). אם אין בעיית הפעלה באזורים השונים, מדוע יש פערי מחיר? האם באמת אין בעיה לרכוש גרסה לאזור אסיה, שהיא הזולה ביותר במקרה זה?
תודה ושנה טובה.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אם הוא ירכוש את הגרסא האסייתית רוב הסיכויים שהוא יראה יפנית/סינית/מנדריניתUriDrori כתב:העניין היחיד עם הגרסאות הוא שבמידה ותרכוש את הגרסה האסייתית לא תהיה לך אפשרות לרכוש תוכן נוסף להורדה, אם ישוחרר כזה בעתיד. פרט לכך אין הבדל....
ב-PLAYASIA מוכרים בעיקר משחקים אמריקאים בלאו הכי וניתן בפירוש לבחור בין הגרסאות.
אז באילו אזורים הגרסה היא באנגלית?
אז באילו אזורים הגרסה היא באנגלית? ניתן כמובן לבחור ב PLAYASIA בין הגרסאות, אבל יש פערי מחיר משמעותיים בין הגרסאות עבור האזורים השונים (50$ אסיה, 65$ ארה"ב, 75$ יפן)
הזמנתי מPlay Asia גרסא אסייתית של FIFA 09 והתפריטים היו באנגלית. בדף המוצר של המשחקים בחנות כתוב לכל משחק באילו שפות הוא תומך.9xcalibur9 כתב:אם הוא ירכוש את הגרסא האסייתית רוב הסיכויים שהוא יראה יפנית/סינית/מנדריניתUriDrori כתב:העניין היחיד עם הגרסאות הוא שבמידה ותרכוש את הגרסה האסייתית לא תהיה לך אפשרות לרכוש תוכן נוסף להורדה, אם ישוחרר כזה בעתיד. פרט לכך אין הבדל....![]()
ב-PLAYASIA מוכרים בעיקר משחקים אמריקאים בלאו הכי וניתן בפירוש לבחור בין הגרסאות....
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי VGP הכי מומלץ - המחיר בדולר קנדי - ככה שהם נמוכים - הם קשורים לחנות האמריקאית ככה שלא צריכה להיות בעייה להוריד תכנים בתשלום
העניין הוא שבVGP עלות המשלוח יקרה יותר ואז הרבה פעמים ההבדל מPA הוא שולי, אם בכלל קיים. ישנם משחקים שהמלאי שלהם מוגבל (זמן משלוח 5-15 ימים), הזמנתי כך את RB2. זמן ההמתנה די ארוך, אבל המחיר זול יותר מאשר כמה שהיה עולה לי להזמין מVGP.Itay_Pollak כתב:לדעתי VGP הכי מומלץ - המחיר בדולר קנדי - ככה שהם נמוכים - הם קשורים לחנות האמריקאית ככה שלא צריכה להיות בעייה להוריד תכנים בתשלום...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני אישית מזמין מ PLAYASIA ומ VGP - עד היום לא התאכזבתי.
שים לנושא התוכן להורדה (DLC) בתשלום שקשור לגירסאות המשחק.
שים לנושא התוכן להורדה (DLC) בתשלום שקשור לגירסאות המשחק.
כבר אמרתי: פשוט תסתכל בדף המוצר מתחת לסעיף further information. כתוב שם אילו שפות יש. במקרה הספציפי של NBA LIVE עכשיו בדקתי ויש אנגלית.אורעדי כתב:אם כך, האם בגרסה של אסיה התפריטים, הכיתוב והקריינות יהיו באנגלית או לא? אני מתעניין בכך כי גרסת ארה"ב פשוט יקרה יותר ב PLAYASIA ב 25%. תודה....
אני נוהג לקנות גרסאות אסיותיות שיותר זולות ולא נתקלתי פה בבעיה מסויימת. אבל כמו שאמרו פה יש לקחת בחשבון את עניין התוספות שבמידה ותרצה להוריד בהמשך למשחק בגרסה אסייתית. בוא נגיד ככה: Call of Duty החדש מומלץ לקחת גרסה אירופאית או אמריקאית (מפות שיפתחו בהמשך).