מעוניין לחבר ממיר + טלוויזיה + דיוידי לרסיבר
שלום רב,
לא מזמן רכשתי טלוויזית LCD 37" מבית toshiba, דגם: x3300c.
ובנוסף דיוידי תוצרת LG BD370 קורא blu-ray.
כעת אני עומד לרכוש מערכת קולנוע ביתית הכוללת 4 רמקולים + סנטר וופרדייל, ובנוסף רסיבר מבית ימאהה.
הבנתי כי חיבור הטלוויזיה והדיודי לרסיבר יוכל להעשות ע"י כבל HDMI בלבד, לתמונה וקול, האם זה נכון?
עוד דבר, באמתחתי ממיר YES בעל חיבור S/PDIF דיגיטלי וקואקסי, בנוסף לחיבורי RCA רגילים וסקארט.
אני מעוניין לחבר את הממיר לרסיבר כך שאקבל איכות תמונה/קול טובה יותר. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת?
תודה מראש,
גיא נחום.
לא מזמן רכשתי טלוויזית LCD 37" מבית toshiba, דגם: x3300c.
ובנוסף דיוידי תוצרת LG BD370 קורא blu-ray.
כעת אני עומד לרכוש מערכת קולנוע ביתית הכוללת 4 רמקולים + סנטר וופרדייל, ובנוסף רסיבר מבית ימאהה.
הבנתי כי חיבור הטלוויזיה והדיודי לרסיבר יוכל להעשות ע"י כבל HDMI בלבד, לתמונה וקול, האם זה נכון?
עוד דבר, באמתחתי ממיר YES בעל חיבור S/PDIF דיגיטלי וקואקסי, בנוסף לחיבורי RCA רגילים וסקארט.
אני מעוניין לחבר את הממיר לרסיבר כך שאקבל איכות תמונה/קול טובה יותר. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת?
תודה מראש,
גיא נחום.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בכל חוברת של רסיבר יש איור ברור של תצורת החיבורים בהתאם לרסיבר.
הכי פשוט בHDMI מעביר וממתג גם סאונד דולבי.
לגבי ממיר בSPDIF אפשרי באופטי או קואקס,הצרה שלא משדרים תוכן בDD
בערוצים בממיר , למעט DVDBOX לעיתים נדירות.
הכי פשוט בHDMI מעביר וממתג גם סאונד דולבי.
לגבי ממיר בSPDIF אפשרי באופטי או קואקס,הצרה שלא משדרים תוכן בDD
בערוצים בממיר , למעט DVDBOX לעיתים נדירות.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חיבור S/PDIF יעביר לך רק אודיו. החיבור היחיד שיעביר לך גם אודיו וגם תמונה זה ה HDMI. לא ממליץ לך להשתמש בכלל בחיבור ה Composite (מה שאתה קורא לו ה RCA הצהוב) והעברת הממיר דרך הרסיבר לא תשפר לך את התמונה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אז איזו אופציות עוד נותרו לי?
להשתמש בחיבור קומפוסיט להעברת תמונה? כיוון שאין לממיר חיבור HDMI לצערי. אי אפשר להשתמש בחיבור הדיגיטלי לצורך העניין לסאונד, ובקואקסי לתמונה? רק לצורך העניין..
מצטער על הבורות.
ולגבי הדגם, אני לא יודע את הדגם המדויק, אבל אני כן יודע שאני אקנה דגם שיתמוך בדרישות שלי.
חג שמח חברים.. ותודה רבה על העזרה בנתיים!
להשתמש בחיבור קומפוסיט להעברת תמונה? כיוון שאין לממיר חיבור HDMI לצערי. אי אפשר להשתמש בחיבור הדיגיטלי לצורך העניין לסאונד, ובקואקסי לתמונה? רק לצורך העניין..
מצטער על הבורות.
ולגבי הדגם, אני לא יודע את הדגם המדויק, אבל אני כן יודע שאני אקנה דגם שיתמוך בדרישות שלי.
חג שמח חברים.. ותודה רבה על העזרה בנתיים!