שלום ידידיי , התחדשתי בפופקורן a110 כמה שאלות ענייניות
יש לי סרט mkv עם תרגום פנימי כנראה הכנסתי אותו לכונן קשיח שנמצא בתוך ה a110 , והתרגום יש מופיע אני יכל לשנות בין צרפתית לבין אנגלית , תקובץ srt שצירפתי בעל אותו שם הוא לא מזהה , למה זה ?
הכתוביות בהגדרות מסומנות על עיברית , אולי אני עושה משהו לא נכון ?
השאלה הבאה שלי אני רוצה רשת אלחוטית בשביל להוריד תקצירים של סרטים ותמונות עם אני יקנה את הדונגל הנל זה יעבוד ? על פי מיטב ידעתי ומה שכותב ברשת כן .
http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... CatCode=60
הכתוביות בהגדרות מסומנות על עיברית , אולי אני עושה משהו לא נכון ?
השאלה הבאה שלי אני רוצה רשת אלחוטית בשביל להוריד תקצירים של סרטים ותמונות עם אני יקנה את הדונגל הנל זה יעבוד ? על פי מיטב ידעתי ומה שכותב ברשת כן .
http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... CatCode=60
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אז ככה:
1. הנגנים ממשפחת NMT לא יודעים להציג כתוביות חיצוניות עם MKV במידה וקיימות כתוביות מוטבעות בקובץ. יש בפורום מדריך להורדת הכתוביות (לא זוכר איזו תוכנה זה, עשה חיפוש), ורק אז תוכל להשתמש בקובץ ה srt.
2. יש לדונגל הזה שתי גרסאות, שרק אחת מהן מתאימה לנגן. שוב, עשה חיפוש בפורום לזיהוי הגרסה הנכונה, והאם היא זו שנמכרת באייבורי.
1. הנגנים ממשפחת NMT לא יודעים להציג כתוביות חיצוניות עם MKV במידה וקיימות כתוביות מוטבעות בקובץ. יש בפורום מדריך להורדת הכתוביות (לא זוכר איזו תוכנה זה, עשה חיפוש), ורק אז תוכל להשתמש בקובץ ה srt.
2. יש לדונגל הזה שתי גרסאות, שרק אחת מהן מתאימה לנגן. שוב, עשה חיפוש בפורום לזיהוי הגרסה הנכונה, והאם היא זו שנמכרת באייבורי.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
1. תודה.shlomki כתב:1. MKVMerge
2. אני דיי בטוח ששתי הגרסאות מתאימות. TP-821N ו- WN-100...
2. אני מדבר על ה TPlink - יש לו שתי גרסאות, שרק אחת מהן עובדת למיטב זכרוני עם ה NMT.
אני חושב שאני פשוט ימצא גירסא אחרת להורדה של הסרט או משהו , כי התוכנה פוגעת באיכות של הסרט על פי מה שקראתי
זה ממש מבאס , מה הבעיה יש אפשרות בשלט לבחור , אז למה לא לעשות אפשרות של בחירה בקובץ כתוביות שנמצא בתיקיה טוב השאלה לא תעזור בכלום .
בכל אופן , הזמנתי הרגע מהאתר של פופקורן
Popcorn Hour WN-100
זה אמור להגיע בדואר רשום ? נכון.
תוך כמה זמן אתם מאמינים שזה יגיע ? תודה רבה רבה על התייחסות של כולכם
זה ממש מבאס , מה הבעיה יש אפשרות בשלט לבחור , אז למה לא לעשות אפשרות של בחירה בקובץ כתוביות שנמצא בתיקיה טוב השאלה לא תעזור בכלום .
בכל אופן , הזמנתי הרגע מהאתר של פופקורן
Popcorn Hour WN-100
זה אמור להגיע בדואר רשום ? נכון.
תוך כמה זמן אתם מאמינים שזה יגיע ? תודה רבה רבה על התייחסות של כולכם
תודה על ההסברים המפורטים האלה שלך (: , בכל זו דרך השלט אפשר לבחור בין הצרפתית לבין האנגלית או מבלי הצגת כתוביות ... צריך פשוט שתהיה אפשרות לבחור גם בקובץ srt שנמצא , בידיוק כמו שעושים במחשב למעשה .
מבלי לקדד תסרט מחדש .
מבלי לקדד תסרט מחדש .
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני לא בטוח שאתה צודק. עד כמה שאני זוכר, אין לי בעיה לצפות בסרטים המכילים כתוביות בתוך ה MKV, כשאני מצרף קובץ כתוביות חיצוני. מה שכן, אי אפשר לדפדף בין כל הכתוביות, הוא מציג רק את מה שיש בקובץ המצורף.uriler כתב: 1. הנגנים ממשפחת NMT לא יודעים להציג כתוביות חיצוניות עם MKV במידה וקיימות כתוביות מוטבעות בקובץ. יש בפורום מדריך להורדת הכתוביות (לא זוכר איזו תוכנה זה, עשה חיפוש), ורק אז תוכל להשתמש בקובץ ה...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
יוני_א,
קרא פה לקצת הסברים נוספים (מדויקים יותר).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=901225
אין לי נגן מבוסס NMT ולכן ההערה שלי הייתה מהפורום / מעט ניסיון עם HDX של חבר.
קרא פה לקצת הסברים נוספים (מדויקים יותר).
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=901225
אין לי נגן מבוסס NMT ולכן ההערה שלי הייתה מהפורום / מעט ניסיון עם HDX של חבר.
יוני לשבריר של שניה נתתה לי תיקווה שזה כן אפשרי יש לי כל כך הרבה סרטים עם איכות מדהימה , והם עם כתוביות מובנות אוף אני כל כך מצוברח מכל הקטע הזה .
לדעתי זה לא צריך להווה בעיה , הטכנולוגיה כל כך מתקדמת זה מכשול מטופש ומרגיז .
אז יש בסרט כבר כתוביות אני יכל להפסיק אותם , למה לא לעשות אפשרות שיקרא מקובץ חיצוני שצירפתי .
ההמרה מחדש פוגעת באיכות אני לא יודע מה לעשות מכאן אוף אוף
לדעתי זה לא צריך להווה בעיה , הטכנולוגיה כל כך מתקדמת זה מכשול מטופש ומרגיז .
אז יש בסרט כבר כתוביות אני יכל להפסיק אותם , למה לא לעשות אפשרות שיקרא מקובץ חיצוני שצירפתי .
ההמרה מחדש פוגעת באיכות אני לא יודע מה לעשות מכאן אוף אוף
רק רגע אז זה בעצם משנה את מה שנאמר לי מעליך , אין צורך להשתמש בתוכנה MKV Merge לפי דברייך הכתוביות החיצוניות צריכות להופיע .
ולהשתלט על המובנות לא משנה כמה כתוביות מובנות יש לי על הסרט , מה שאני שם חיצוני אני יראה , לא הצלחתי לראות .
אני לא בבית כרגע , אבל זה מקל עליי כל כך לדעת את זה שאיפה שהוא אני טעיתי ושזה יסתדר , ולא להתחיל להתעסק עם תוכנות והמרות הרי אי התעסקות בכל הדברים האלה גרם לי לקנות מזרים מדיה השבוע .
אני מקווה שזה מה שיהיה.
תודה איש לילה טוב .
ולהשתלט על המובנות לא משנה כמה כתוביות מובנות יש לי על הסרט , מה שאני שם חיצוני אני יראה , לא הצלחתי לראות .
אני לא בבית כרגע , אבל זה מקל עליי כל כך לדעת את זה שאיפה שהוא אני טעיתי ושזה יסתדר , ולא להתחיל להתעסק עם תוכנות והמרות הרי אי התעסקות בכל הדברים האלה גרם לי לקנות מזרים מדיה השבוע .
אני מקווה שזה מה שיהיה.
תודה איש לילה טוב .
בדיוק לא צריך שום התעסקות ברגע ששמת כתוביות חיצוניות הן יפעלו.
ממה שידוע לי זה לא כל כך הצליח בבית והשם של הסרט והכתוביות היה זהה , והכתוביות המובנות כן הופיעו והחיצוניות לא , אני מקווה שאיפה שהוא פספסתי משהו ואכן זה יקרה .
תודה רבה אני יעדכן כאן .
לילה טוב פוו לרגע חשבתי שהינה מתחיל שוב ההתעסקות בכל השטיות מסביב .
תודה תודה .
תודה רבה אני יעדכן כאן .
לילה טוב פוו לרגע חשבתי שהינה מתחיל שוב ההתעסקות בכל השטיות מסביב .
תודה תודה .
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אכן - קובץ חיצוני יגבר על כתוביות פנימיות - אין צורך בתוכנות וכד'.
מה שכן - חשוב לדעת - שהשם קובץ צריך להיות זהה. מה שמסתבר זה - שבניגוד למחשב שם אפשר לשים מספר סיומות - בNMT ברגע שיש סיומת נפרדת הוא לא רואה זאת כשם זהה.
כלומר אם שם הסרט: hometheater.mkv
אז במחשב הוא היה מנגן את הכתוביות גם אם היו נקראות hometheater.heb.srt
אבל במכשיר - זה חייב להיות hometheater.srt
בלי עוד תוספות
הייתה תוכנה באתר שמישהו הכין - נדמה לי SUBMATCH או SUBSMATCH - תריץ חיפוש.
מה שכן - חשוב לדעת - שהשם קובץ צריך להיות זהה. מה שמסתבר זה - שבניגוד למחשב שם אפשר לשים מספר סיומות - בNMT ברגע שיש סיומת נפרדת הוא לא רואה זאת כשם זהה.
כלומר אם שם הסרט: hometheater.mkv
אז במחשב הוא היה מנגן את הכתוביות גם אם היו נקראות hometheater.heb.srt
אבל במכשיר - זה חייב להיות hometheater.srt
בלי עוד תוספות
הייתה תוכנה באתר שמישהו הכין - נדמה לי SUBMATCH או SUBSMATCH - תריץ חיפוש.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4879
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
[/quote]
1. תודה.
2. אני מדבר על ה TPlink - יש לו שתי גרסאות, שרק אחת מהן עובדת למיטב זכרוני עם ה NMT.[/quote]
לגבי 2 - שתי הגירסאות עובדות, עידכון שיצא די מזמן סידר את זה.
שידרוג קושחה יסיר דאגות מליבו.
לגבי ה- MKV,
זהו רק container, ישנן תוכנות שפותחות אותו ומפרידות לקובץ וידאו, אודיו ותירגום.
הפתיחה והסגירה שלו לא פוגעות באיכות שכן זוהי רק חבילה,
לא נעשה ריפ מחדש או כיווץ לקבצים, אלא רק קיבוץ תחת מארז אחד.
תוכל לקרוא על זה כאן:http://www.hometheater.co.il/article013 ... 7%9E%D7%94
כולל התוכנות שמשמשות לפעולה הזו.
על כל פנים, אם תדאג שהשם של הקבצים (תרגום ו MKV) יהיו ממש זהים (תשתמש בהעתק הדבק, זה פותר את רוב הבעיות בנושא), ודואג שתיהיה סיומת srt לתירגום, הוא אכן יגבר על הפנימים שב- MKV.
אם לא, תמיד יש את הכלים שהזכרתי.
1. תודה.
2. אני מדבר על ה TPlink - יש לו שתי גרסאות, שרק אחת מהן עובדת למיטב זכרוני עם ה NMT.[/quote]
לגבי 2 - שתי הגירסאות עובדות, עידכון שיצא די מזמן סידר את זה.
שידרוג קושחה יסיר דאגות מליבו.
לגבי ה- MKV,
זהו רק container, ישנן תוכנות שפותחות אותו ומפרידות לקובץ וידאו, אודיו ותירגום.
הפתיחה והסגירה שלו לא פוגעות באיכות שכן זוהי רק חבילה,
לא נעשה ריפ מחדש או כיווץ לקבצים, אלא רק קיבוץ תחת מארז אחד.
תוכל לקרוא על זה כאן:http://www.hometheater.co.il/article013 ... 7%9E%D7%94
כולל התוכנות שמשמשות לפעולה הזו.
על כל פנים, אם תדאג שהשם של הקבצים (תרגום ו MKV) יהיו ממש זהים (תשתמש בהעתק הדבק, זה פותר את רוב הבעיות בנושא), ודואג שתיהיה סיומת srt לתירגום, הוא אכן יגבר על הפנימים שב- MKV.
אם לא, תמיד יש את הכלים שהזכרתי.