אשפר לנקות פלזמה כמו חלון רגיל?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אפשר גם עם נייר זכוכית...
רק מטלית מיקרו פייבר ומים מזוקקים או נוזל ניקוי מיוחד למסכים (כמו של מונסטר). לרוב עדיף רק מים מזוקקים (לא מינרלים!!!)
רק מטלית מיקרו פייבר ומים מזוקקים או נוזל ניקוי מיוחד למסכים (כמו של מונסטר). לרוב עדיף רק מים מזוקקים (לא מינרלים!!!)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
lalzar, בטח שזה רק זכוכית. לך על זה ואחר כך פתח שרשור חדש שבו תשאל מה קרה לציפוי האופטי של המסך שלך.
תשתמש לניקוי המסך רק בשיטות ובחומרים שמפורטים בהוראות התחזוקה הנמצאות בחוברת המשתמש שהיית צריך לקרוא. לחלופין אפשר גם עם ערכת ניקוי למסכי LCD כמו שמוכרים באופיס דיפו.
תשתמש לניקוי המסך רק בשיטות ובחומרים שמפורטים בהוראות התחזוקה הנמצאות בחוברת המשתמש שהיית צריך לקרוא. לחלופין אפשר גם עם ערכת ניקוי למסכי LCD כמו שמוכרים באופיס דיפו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

דווקא אני שמעתי על טכניקה אחרת לניקוי מסכי פלזמה - משפשפים חזק עם מסך LCD וזה יוצא מה זה מבריק!
Catskinner,
קרעת אותי
אגב מטלית למשקפיים זה גם טוב אבל תוודא שזה לא מהחומר שמתפורר כי יש מטליות כאלה מעפנות שמשאירות אחריהן קצת סיבים..
יש לסנו מטלית מיוחדת מיקרופייבר לניקוי מסכים דקים זה מוצר שמיועד לזה במיוחד.
מים מזוקקים זה מספיק, אם בא לך להשקיע בחומר מיוחד רק שתדע שזה מים מזוקקים עם צבע יפה וקצת סבון.
קרעת אותי
אגב מטלית למשקפיים זה גם טוב אבל תוודא שזה לא מהחומר שמתפורר כי יש מטליות כאלה מעפנות שמשאירות אחריהן קצת סיבים..
יש לסנו מטלית מיוחדת מיקרופייבר לניקוי מסכים דקים זה מוצר שמיועד לזה במיוחד.
מים מזוקקים זה מספיק, אם בא לך להשקיע בחומר מיוחד רק שתדע שזה מים מזוקקים עם צבע יפה וקצת סבון.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כן. חומרי ניקוי לחלונות מכילים חומרים פעילי שטח מאוד אגרסיביים. Windex למשל מכיל אמוניה שמסוגלת לאכל את הציפוי האופטי של מסך פלזמה או LCD תוך ניגוב אחד בודד. אתה פשוט לא תאמין איך במחי יד אחת הורדת לטימיון כמה אלפי שקלים.
תמיסות ניקוי מיוחדות למסכי LCD ופלזמה לעומת זאת מכילים בדרך כלל בעיקר מים מזוקקים עם קצת אלכוהול להמסת שומנים של האצבעות.
תמיסות ניקוי מיוחדות למסכי LCD ופלזמה לעומת זאת מכילים בדרך כלל בעיקר מים מזוקקים עם קצת אלכוהול להמסת שומנים של האצבעות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
כמו שנאמר, אני ראיתי כמה מקרים כאלה. יש מסכים שהציפויים שלהם נגד החזרי אור מאוד עדינים (מנסיון...)
אם ציפוי כזה נהרס רואים את זה מיד, הצבע באיזור שונה ורואים שהברק שונה משאר האיזורים.
אם נעשה שימוש בחומר כזה, רצוי לנקות שוב עם חומרי ניקיון טובים (מים מזוקקים - בשום אופן לא מינרליים, במינרלים יש אבנית שיכולה לשרוט את המסך!).
מנסיוני, נדיר שצריך בכלל לנקות את המסך עם חומר אקטיבי. עדיף בכלל ללא חומרים בכלל אלא אם כן נמרח עליו משהו. לטביעות אצבעות אפשר להשתמש רק במטלית מיקרופייבר בלי שום חומר נוסף וזה יורד.
אם ציפוי כזה נהרס רואים את זה מיד, הצבע באיזור שונה ורואים שהברק שונה משאר האיזורים.
אם נעשה שימוש בחומר כזה, רצוי לנקות שוב עם חומרי ניקיון טובים (מים מזוקקים - בשום אופן לא מינרליים, במינרלים יש אבנית שיכולה לשרוט את המסך!).
מנסיוני, נדיר שצריך בכלל לנקות את המסך עם חומר אקטיבי. עדיף בכלל ללא חומרים בכלל אלא אם כן נמרח עליו משהו. לטביעות אצבעות אפשר להשתמש רק במטלית מיקרופייבר בלי שום חומר נוסף וזה יורד.