חווית רכישה ואיתור של Pioneer 5090H
חברים,
הייתי רוצה לציין, שירות יוצתא דופן ויוצא מן הכלל ע"י 2 דמויות מרכזיות שעשו לי את החג
לפני כשבועיים התחלתי במסע חיפושים אחר המסך הבא שלי והפור נפל על הPIONEER 5090H
לאחר שיטוט שלא ארך זמן רק והתיעצות עם מספר מחברי הפורום, התברר לי כי אין בנימצא להשיג את ה 5090H אצל היבואן הרשמי.
אני מניח שרובכם יודעים מה זה הג'וק הזה כשניתפסים למשהו ולא חשוב עד כמה הוא מהותי באמת או לא, אבל הוא חלק מרכזי בחווית הקניה והסיפוק העצמי. ומה לעשות אני רציתי את דגם ה H (ממספר סיבות שלא אכנס אליהם כאן)
ובכן בצר לי פניתי ל ט.ר ושם הפנו אותי לבחור בשם אופיר, שם נאמר לי שאם יש משהו שניתן לעשות איפשהו -> אופיר זה הבחור.
לעשות סיפור ארוך קצר, אופיר בחור זהב נעים שיחה, עשה מאמצים עילאיים בכדי למצוא לי מסך שכזה, תוך הדגשת הסיכוי הקטן למצוא מסך שכזה.
אופיר היה איתי בקשר רצוף מספר ימים ועדכן אותי בהשתלשלות האירועים והתרשמתי מאוד מהמאצים האוטנטים שעשה בכדי לאתר את המסך. (העיניין היה דיי אבוד, והטלפון של אופיר הגיע ממש בדקה ה90 מבחינתי , יש מסך !!)
אין לי מילים להודות לאופיר שמבין לנפשם של "המשוגעים" שביננו לעיניין ועל הדרך בא התנהל ובסופו של עיניין הביא לתוצאה הרצויה.
לאחר איתור המסך קושרתי עם בחור בשם רונן מחנות סטיראו שופ בחיפה , שלא חסך גם הוא מאמצים לבוא לקראתי הן במחיר והן בהתחשבות בצרכיי המיוחדים לגבי המסך (ACCESORIES). והתקנה (רונן דאג שמתקין יגיע אליי לפי בקשתי לפני החג (ואני מניח שכולנו יודעים מה זה לחץ של לספק סחורה לפני החג אצל סוחרים)
למרות כל זאת ומהיום למחר, רונן הצליח לעמוד במשימה ומספר שעות לא רב לפני החג עמדה ה KURO אחר כבוד אצלי בסלון.
אינני מכיר לא את אופיר מפיוניר ולא את רונן מסטיראו שופ באופן אישי, ואין לי שום קשר אליהם מלבד חווית הרכישה שהם העניקו לי.
אינני נוהג לכתוב תגובות מאין אלה, אך במקרה הנ"ל אני מרגיש חובה לשבח היכן שצריך. אינני מכיר מקרים רבים שבהם אנשים יוצאים מגדרם, בצורה כזו מתוך הבנה ללבו של לקוח והדגש כאן הוא על ההבנה והמאמץ שנילווה לו מכל הבחינות.
שוב הרבה תודה לאופיר מט.ר
ולרונן מסטריאו שופ בחיפה.
עשיתם לי את החג !
הייתי רוצה לציין, שירות יוצתא דופן ויוצא מן הכלל ע"י 2 דמויות מרכזיות שעשו לי את החג
לפני כשבועיים התחלתי במסע חיפושים אחר המסך הבא שלי והפור נפל על הPIONEER 5090H
לאחר שיטוט שלא ארך זמן רק והתיעצות עם מספר מחברי הפורום, התברר לי כי אין בנימצא להשיג את ה 5090H אצל היבואן הרשמי.
אני מניח שרובכם יודעים מה זה הג'וק הזה כשניתפסים למשהו ולא חשוב עד כמה הוא מהותי באמת או לא, אבל הוא חלק מרכזי בחווית הקניה והסיפוק העצמי. ומה לעשות אני רציתי את דגם ה H (ממספר סיבות שלא אכנס אליהם כאן)
ובכן בצר לי פניתי ל ט.ר ושם הפנו אותי לבחור בשם אופיר, שם נאמר לי שאם יש משהו שניתן לעשות איפשהו -> אופיר זה הבחור.
לעשות סיפור ארוך קצר, אופיר בחור זהב נעים שיחה, עשה מאמצים עילאיים בכדי למצוא לי מסך שכזה, תוך הדגשת הסיכוי הקטן למצוא מסך שכזה.
אופיר היה איתי בקשר רצוף מספר ימים ועדכן אותי בהשתלשלות האירועים והתרשמתי מאוד מהמאצים האוטנטים שעשה בכדי לאתר את המסך. (העיניין היה דיי אבוד, והטלפון של אופיר הגיע ממש בדקה ה90 מבחינתי , יש מסך !!)
אין לי מילים להודות לאופיר שמבין לנפשם של "המשוגעים" שביננו לעיניין ועל הדרך בא התנהל ובסופו של עיניין הביא לתוצאה הרצויה.
לאחר איתור המסך קושרתי עם בחור בשם רונן מחנות סטיראו שופ בחיפה , שלא חסך גם הוא מאמצים לבוא לקראתי הן במחיר והן בהתחשבות בצרכיי המיוחדים לגבי המסך (ACCESORIES). והתקנה (רונן דאג שמתקין יגיע אליי לפי בקשתי לפני החג (ואני מניח שכולנו יודעים מה זה לחץ של לספק סחורה לפני החג אצל סוחרים)
למרות כל זאת ומהיום למחר, רונן הצליח לעמוד במשימה ומספר שעות לא רב לפני החג עמדה ה KURO אחר כבוד אצלי בסלון.
אינני מכיר לא את אופיר מפיוניר ולא את רונן מסטיראו שופ באופן אישי, ואין לי שום קשר אליהם מלבד חווית הרכישה שהם העניקו לי.
אינני נוהג לכתוב תגובות מאין אלה, אך במקרה הנ"ל אני מרגיש חובה לשבח היכן שצריך. אינני מכיר מקרים רבים שבהם אנשים יוצאים מגדרם, בצורה כזו מתוך הבנה ללבו של לקוח והדגש כאן הוא על ההבנה והמאמץ שנילווה לו מכל הבחינות.
שוב הרבה תודה לאופיר מט.ר
ולרונן מסטריאו שופ בחיפה.
עשיתם לי את החג !
נערך לאחרונה על ידי Ofer01 ב 19/09/2009 17:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תתחדש ותהנה !
נ.ב.
מדוע לא ניתן להשיג את המסך ? הרי הפסקת ייצורו תהיה רק אחרי תחילת 2010 ?
נ.ב.
מדוע לא ניתן להשיג את המסך ? הרי הפסקת ייצורו תהיה רק אחרי תחילת 2010 ?
כניראה ביקוש יתר
המסך אזל מכל המלאים ואין צפי להחזרתו למלאי בכלל. כלומר לא מתכוונים להביא אותו נכון לרגע זה (כפי שנאמר לי).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בסה״כ אני לא יודע אם יש הצדקה להביא אותו בשלב הזה. ה 5090 הרגיל מצויין בפני עצמו.
סטריאו שופ יש את דביר לא..?
בכל מקרה רק לקנות במסך כזה
תתחדש ותהנה
כמה עלה התענוג ?
שנדע למה הם יצאו מגדרם....
אגב מה עם
בכל מקרה רק לקנות במסך כזה
תתחדש ותהנה
כמה עלה התענוג ?
שנדע למה הם יצאו מגדרם....
אגב מה עם
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תמונות מקווה שבהמשך, ההתקנה כרגע ארעית לחלוטין על רגליות ולא בתליה על הקיר, מכיוון שאנו (הבוס כמובן) לא סגורים על תכנון הקיר והמזנון עדיין, (אבל ביננו מה זה חשוב, העיקר המסך בבית Mission Accomplished) 
http://yfrog.com/0tpict0007clj
http://yfrog.com/0tpict0007clj
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
שוב אני.
יופי של מסך, כמובן שקל לזהות את ה-901.
מעניין איך הם נשמעים כיום..

אוהב ונהנה מהם מאוד במוסיקה, לסרטים הם פחות מתאימים בגלל אופיים שהוא ברובו Reflecting sound ולכן הIMAGE שאליו התכוון המשורר להגיע מתפספסת. אבל גם כך לדעתי הם עדיין מצויינים.רונן כתב:שוב אני.
...
תודה לכולם על הברכות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: