ps3: קריאת ריפ BR מלא, האם אפשרי?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אם הכונן מפורמט ככונן FAT32 והקבצים מחולקים לעד 4GB כל קובץ והפורמט של הקבצים הוא כזה שה- PS3 קורא (לדוגמא: M2TS) אז אני לא רואה סיבה שלא. לא יודע לגבי תפריטים.
לא עדיף להזרים את זה דרך PMS ? לא צריך להתעסק עם כל החיבורים האלה והחלוקות של הקבצים.
לא עדיף להזרים את זה דרך PMS ? לא צריך להתעסק עם כל החיבורים האלה והחלוקות של הקבצים.
בדקתי: PMS מזרים בלי התפריטים, וחוץ מזה הוא ממיר ל MPEG2
איך אני יכול להזרים בכל זאת עם התפריטים או לכל הפחות ללא המרה?
(אין טעם לפרמט לFAT32 בלאו הכי מדובר בקבצים שגדולים מ 4GB)
דרך הפופקורןHDX לא נוח להזרים, כי לא קורא תפריטים...האם יש משהו נוח שעושה זאת?
איך אני יכול להזרים בכל זאת עם התפריטים או לכל הפחות ללא המרה?
(אין טעם לפרמט לFAT32 בלאו הכי מדובר בקבצים שגדולים מ 4GB)
דרך הפופקורןHDX לא נוח להזרים, כי לא קורא תפריטים...האם יש משהו נוח שעושה זאת?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
יש טעם לפרמט ל FAT32, כי ה PS3 לא יודע לקרוא פורמט אחר בחיבור USB.
זאת גם הסיבה שזה בעצם לא יעבוד, כי מדובר בקבצים של עשרות גיגה. אם יש לך איזו תוכנה שתפצל את הקובץ הגדול לקבצים של פחות מ4 גיגה כל אחד, תצטרך לשים את כל הקבצים בכונן הנייד, ואז להריץ עליהם תוכנה בשם AVCHDme (אני לא זוכר איפה בדיוק אפשר למצוא אותה, אבל אני בטוח שגוגל יעזור), וזה יאפשר ל PS3 לקרוא את הקבצים ולהתייחס אליהם כאל בלוריי מלא.
זאת גם הסיבה שזה בעצם לא יעבוד, כי מדובר בקבצים של עשרות גיגה. אם יש לך איזו תוכנה שתפצל את הקובץ הגדול לקבצים של פחות מ4 גיגה כל אחד, תצטרך לשים את כל הקבצים בכונן הנייד, ואז להריץ עליהם תוכנה בשם AVCHDme (אני לא זוכר איפה בדיוק אפשר למצוא אותה, אבל אני בטוח שגוגל יעזור), וזה יאפשר ל PS3 לקרוא את הקבצים ולהתייחס אליהם כאל בלוריי מלא.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
האם ניסית פשוט לנסות לצרוב את כל הסרט כפי שהוא על גבי בלוריי ולקרוא אותו?
למיטב ידיעתי זה אפשרי, בניגוד למשחקים.
למיטב ידיעתי זה אפשרי, בניגוד למשחקים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
חוץ מלצרוב את זה על דיסק בלוריי (או להמיר בעזרת PMS מה שלא בא בחשבון מבחינתך) איך דרך שפויה אחרת למיטב ידיעתי. סוני לא רוצים לעשות חיים קלים לפיראטים כמונו ושימוש בקבצים הללו הוא בעיקר למטרות פיראטיות. אם תשאל נציג של סוני הוא יגיד לך בפשטות שאם אתה רוצה סרט HD, תשכיר או תרכוש אותו על בלוריי