בעיית קפיאות בטיונר DVB-T APEX USB
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
שלום אנשים.
חבר שלי רכש דונגל DVB-T של APEX בחיבור USB. התקנתי לו את הדרייברים והתוכנה, ביצענו סריקה לתחנות, נמצאו כל חמשת התחנות עם עוצמת אות גבוהה מאוד (5 פסים מתוך 5, לעיתים יורד לארבע). משום מה כשצופים בתחנות יש קפיאות בתמונה, קריעת תמונה וארטיפקטים מוזרים - יש למישהו רעיון למה?
חבר שלי רכש דונגל DVB-T של APEX בחיבור USB. התקנתי לו את הדרייברים והתוכנה, ביצענו סריקה לתחנות, נמצאו כל חמשת התחנות עם עוצמת אות גבוהה מאוד (5 פסים מתוך 5, לעיתים יורד לארבע). משום מה כשצופים בתחנות יש קפיאות בתמונה, קריעת תמונה וארטיפקטים מוזרים - יש למישהו רעיון למה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יש את עוצמת הקליטה ויש את איכות האות, העובדה שעוצמת הקליטה היא טובה מאד - מצויינת זה טוב, אבל בלי לדעת את איכות האות אי אפשר להגיד שהכל תקין.
זה בהחלט נשמע כמו הפרעות\רעשים באות.
כשאני צופה בTV דרך המדיה סנטר, או שאני מקליט, יש לפעמים פיקסלציה לכמה שניות וזה מסתדר ועובד תקין שוב.
אבל אצלי עוצמת האות לא כ"כ גבוהה, בערך 40%, איכות האות בערך 50%. אבל באופן כללי עובד מצויין.
אני עובד עם מתאם מ-DX עם צ'יפ של EC168 והאנטנה שמגיעה עם הUSB.
כשאני צופה בTV דרך המדיה סנטר, או שאני מקליט, יש לפעמים פיקסלציה לכמה שניות וזה מסתדר ועובד תקין שוב.
אבל אצלי עוצמת האות לא כ"כ גבוהה, בערך 40%, איכות האות בערך 50%. אבל באופן כללי עובד מצויין.
אני עובד עם מתאם מ-DX עם צ'יפ של EC168 והאנטנה שמגיעה עם הUSB.
-
Huber
- חבר במועדון HT

עם התוכנה שמגיעה עם המוצר. ניסיתי להזיז את האנטנה, עלה מ 4 קווים ל 5 קווים מתוך 5 (מקסימום) ככה שאני שולל בעייה של עומת אות.mp3lll כתב:עם איזה תוכנה אתה צופה? ניסיתם להחליף מיקום של אנטנה?...
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני אבדוק VLC ברגע שיצא לי להיות אצלו - תודה.erezr כתב:מומלץ לבדוק עם VLC כדי לשלול בעיית קודקים.
אם זה עובד ב-VLC, ובתוכנות אחרות לא, כנראה יש בעייה קודקים.
אם זה לא עובד ב-VLC כנראה יש בעייה קליטה....
אני לא מאמין שזה בעיית קליטה כי התוכנה מציינת שיש קליטה מושלמת (5 מתוך 5 קווים).
-
Huber
- חבר במועדון HT

עוצמת קליטה מקסימלית לא מבטיחה איכות אות סבירה? באמת?TheCoolest כתב:יש את עוצמת הקליטה ויש את איכות האות, העובדה שעוצמת הקליטה היא טובה מאד - מצויינת זה טוב, אבל בלי לדעת את איכות האות אי אפשר להגיד שהכל תקין.
אני עובד עם מתאם מ-DX עם צ'יפ של EC168 והאנטנה שמגיעה עם הUSB....
מה הפתרון לדעתך?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני רק אומר שעוצמת אות לא בהכרח תבטיח לך צפיה רציפה וללא הפרעות.
עדיין יכולות להיות הפרעות באות למרות שהעוצמה של האות היא מצויינת.
עדיין יכולות להיות הפרעות באות למרות שהעוצמה של האות היא מצויינת.