נראה באמת סוף הדרך, וה-zune pass די מדהים.
אם למישהו יש שאלות, אני אולי אוכל לשחק איתו קצת (כשהמנהלת תישן
amirbd כתב:יש לי (טוב, לאישתי), ZUNE HD (נראה לי הראשון בארץ)
נראה באמת סוף הדרך, וה-zune pass די מדהים.
אם למישהו יש שאלות, אני אולי אוכל לשחק איתו קצת (כשהמנהלת תישן)
...

עד עכשיו לא כ"כ יצא לי לשחק איתו - אבל יש מצב שאני אוכל לקחת אותו מיום רביעי עד שבת לנסיעת עבודה (אנגליה), ואז אוכל גם להשוות אותו ל-iPhone של חברה לעבודה שגם תהייה שם).Shayosef כתב:נו ההייפ עליו מוצדק ?
ספר לנו איך אתה מתרשם...

אף פעם אל תגיד אף פעםoferlaor כתב:אין שום סיכוי שזה יעבוד עם MKV,...

אהבתיoferlaor כתב:Huber,
נגיד ככה. ביום שחזירים יעופו, מיקרוסופט יתנו את התוכנות שלהם בחינם וללא פרסומות ושתהליכים בגוגל ובאפל יהיו שקופים לעולם וטיפה לפני שהמתים יחזרו לתחיה, אז נוכל לראות MKV נתמך במדיה סנטר וב-ZUNE....
הנגן עובד פיקס תחת xp, vista, ו-windows 7 (בחיאת רבאק - זה מוצר של מיקרוסופט).Ilyan כתב:עופר, איזה משב של פסימיות-ריאליסטית רהוטה.![]()
יש לי את הנגן, הוא מסורס בכל היבט החנות המקוונת, מושבת לגמרי מחוץ לארה"ב וקנדה וזה מבאס לגמרי כי אי אפשר להתקין אפילו משחק טטריס מסכן.![]()
בכל מקרה, המסך פנטסטי, כמו שכתוב בכל הביקורות הוא ממש זורם וחלק, הסאונד מצויין למרות שבמחינת עוצמה הוא לא משהו, לא מגיע לרמת וויליום מחריש אוזניים עם הKOSS KSC75 (לא ניסיתי את האוזניות כפתור). אני אעשה ההשואה עם הX5 ואעדכן.
ויש לי בעייה בהתקנה של התוכנה על ויסטה, אני מקבל הודעת שגיאה של can't find media for installation packge 'Watson'. למישהו יש מושג על מה מדובר?...
amirbd כתב:מפתיע, יש לך גישה חופשית לכל הmarketplace?Ilyan כתב:לגבי החנות (zune pass) אכן זה חסום לכל המקומות מחוץ לארה"ב, אבל זה פשוט מאד ל"תיקון" - תגדיר את ה-location שלך במחשב כ-USA, ואז הכל עובד......
אני כבר בחרתי בישראל כשהתקנתי וכשאני הולך להגדרות חשבון בתוכנה אני צריך לעשות sign in ומקבל הודעה this functionality is not available in your region. מה לעשות?
הנגן לא מקבל MKV לאלו שתהו, התוכנה אפילו לא רואה קבצים כאלה. הפורמטים היחידים שנתמכים הם wmv, m4v, ,mp4. פשוט עלבון לחומרה של הנגן. כנ"ל באודיו לגבי FLAC....
Ilyan כתב:כן, יש לי גישה ל-marketplace.amirbd כתב:מפתיע, יש לך גישה חופשית לכל הmarketplace?Ilyan כתב:לגבי החנות (zune pass) אכן זה חסום לכל המקומות מחוץ לארה"ב, אבל זה פשוט מאד ל"תיקון" - תגדיר את ה-location שלך במחשב כ-USA, ואז הכל עובד......
אני כבר בחרתי בישראל כשהתקנתי וכשאני הולך להגדרות חשבון בתוכנה אני צריך לעשות sign in ומקבל הודעה this functionality is not available in your region. מה לעשות?
הנגן לא מקבל MKV לאלו שתהו, התוכנה אפילו לא רואה קבצים כאלה. הפורמטים היחידים שנתמכים הם wmv, m4v, ,mp4. פשוט עלבון לחומרה של הנגן. כנ"ל באודיו לגבי FLAC....
את ה-location שלך (בעולם) אתה מגדיר במערכת ההפעלה במחשב (לא ב-zune) - ולפי זה ה-zune pass יודע האם להתחבר או לא.
לך ל-control panel, תבחר regional and Language Options, ושם תחת לשונית Location תשים United states...