שאלה:כיבוי פופקורן A110
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 250
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום,
הבנתי שכאשר לוחצים על כפתור כיבוי בשלט, הוא מכבה רק את התצוגה ולא באמת מבצע כיבוי, ובאמת המכשיר ממשיך להיות חם גם הרבה לאחר כיבוי.
בהוראות כתוב שאם לוחצים כיבוי + Delete אז הוא באמת מבצע כיבוי.
השאלה:
לא תמיד זה מצליח לי כאשר אני לוחץ על כיבוי + Delete, האם יש סדר כל שהוא או זמן שיש ללחוץ על הכפתורים ?
ואיך אחרי כיבוי כזה מדליקים אותו שוב?
תודה.
הבנתי שכאשר לוחצים על כפתור כיבוי בשלט, הוא מכבה רק את התצוגה ולא באמת מבצע כיבוי, ובאמת המכשיר ממשיך להיות חם גם הרבה לאחר כיבוי.
בהוראות כתוב שאם לוחצים כיבוי + Delete אז הוא באמת מבצע כיבוי.
השאלה:
לא תמיד זה מצליח לי כאשר אני לוחץ על כיבוי + Delete, האם יש סדר כל שהוא או זמן שיש ללחוץ על הכפתורים ?
ואיך אחרי כיבוי כזה מדליקים אותו שוב?
תודה.
- shlomki
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 341
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אתה אמור ללחוץ על כיבוי, לחכות כשניה עד שתי שניות ואז ללחוץ על Delete. אני אפילו לוחץ על Delete כמה פעמים כדי להיות בטוח שזה נקלט, זה לא מזיק.
תהליך הכיבוי לוקח זמן (כחצי דקה עד דקה), ובסופו כל הנורות נכבות (כולל הנורה האדומה).
לא נראה לי שאפשר להדליק אותו מחדש דרך השלט, אבל אתה יכול לנסות ללחוץ על כפתור הריסט בחזית המכשיר, או לחילופין לכבות ולהדליק עם המתג האחורי שנמצא ליד החיבור לחשמל.
קח בחשבון שכשאתה מכבה אותו בצורה כזו, תצטרך להמתין כדקה נוספת עד שיתאתחל בפעם הבאה שתרצה להדליק אותו.
תהליך הכיבוי לוקח זמן (כחצי דקה עד דקה), ובסופו כל הנורות נכבות (כולל הנורה האדומה).
לא נראה לי שאפשר להדליק אותו מחדש דרך השלט, אבל אתה יכול לנסות ללחוץ על כפתור הריסט בחזית המכשיר, או לחילופין לכבות ולהדליק עם המתג האחורי שנמצא ליד החיבור לחשמל.
קח בחשבון שכשאתה מכבה אותו בצורה כזו, תצטרך להמתין כדקה נוספת עד שיתאתחל בפעם הבאה שתרצה להדליק אותו.
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש ב DEALXTREME שקע נשלט IR - חברו אותו ותוכלו לכבות את המכשיר בקלות - עולה משהו כמו 5-10 דולר.
-
eitangabay
-
- חבר פעיל מאוד

תודה
מה זאת אומרת? מה צריך לקנות ?Itay_Pollak כתב:יש ב DEALXTREME שקע נשלט IR - חברו אותו ותוכלו לכבות את המכשיר בקלות - עולה משהו כמו 5-10 דולר....
למיטב ידיעתי, ה power+delete הוא למעשה ביצוע תהליך shutdown מסודר שאחריו אפשר לכבות ידנית עם המתג בלי לגרום נזק. אם לא מכבים עם המתג, אז זה חסר משמעות ללחוץ על power+delete.ewolf כתב:לדעתי גם ה-power+delete זה לא כיבוי אמיתי ועובדה שהמכשיר ממשיך לפלוט חום במצב הזה (גם אחרי ימים).
הפתרון - כפתור ה-on/off מאחור. או שקע IR שנאמר פה, זה בעצם שקע שמופעל ע"י שלט במקום להוציא/להכניס מהשקע בקיר....
zackie,
נשמע הגיוני מה שכתבת.
אני זוכר שקראתי על זה מזמן שרכשתי את המכשיר ומצאתי שהבעיה היא בצ'יפ של sigma שנמצא ב-a110. אין לו את התכונה wake on IR כלומר לא ניתן "להעיר" אותו ממצב standby ע"י השלט ולכן הוא פועל רצוף מהפעלת המכשיר ועד לניתוק הזרם. סטרימרים שיצאו אחרי ה-a110 הוסיפו מעגל חיצוני שמנתק את הזרם ונשלט ע"י השלט. לדעתי ב-C200 יש צ'יפ חדש של sigma שתומך ב-wake on IR. השאלה רק אם מפתחי ה-NMT הטמיעו את השימוש בזה.
נשמע הגיוני מה שכתבת.
אני זוכר שקראתי על זה מזמן שרכשתי את המכשיר ומצאתי שהבעיה היא בצ'יפ של sigma שנמצא ב-a110. אין לו את התכונה wake on IR כלומר לא ניתן "להעיר" אותו ממצב standby ע"י השלט ולכן הוא פועל רצוף מהפעלת המכשיר ועד לניתוק הזרם. סטרימרים שיצאו אחרי ה-a110 הוסיפו מעגל חיצוני שמנתק את הזרם ונשלט ע"י השלט. לדעתי ב-C200 יש צ'יפ חדש של sigma שתומך ב-wake on IR. השאלה רק אם מפתחי ה-NMT הטמיעו את השימוש בזה.
קח בחשבון שהשקע IR הזה צורך 12 וואט .. ואילו הA110 במצב שינה צורך רק 5 וואט ... אז אין טעם ממש לכבות אותוItay_Pollak כתב:יש ב DEALXTREME שקע נשלט IR - חברו אותו ותוכלו לכבות את המכשיר בקלות - עולה משהו כמו 5-10 דולר....
אני הייתי קצת מפחד להשאיר בחשמל כל היום איזה מכשיר סיני שכזה שעולה 5$.dizingof כתב:קח בחשבון שהשקע IR הזה צורך 12 וואט .. ואילו הA110 במצב שינה צורך רק 5 וואט ... אז אין טעם ממש לכבות אותוItay_Pollak כתב:יש ב DEALXTREME שקע נשלט IR - חברו אותו ותוכלו לכבות את המכשיר בקלות - עולה משהו כמו 5-10 דולר.......