התלבטות לגבי הסדרה של טושיבה......:-(
ע-ז-ר-ה!!!!!!!!!!
השבוע זה סוף סוף קרה ושכנעתי את עצמי שאני קונה לי טלוויזיה חדשה (LCD) אני מציין מראש - אני לא מבין בזה כלום!
יום שני בערב הלכתי לחנות אל"מ שם היה מבצע על הטלוויזיות (החנות היחידה עם מחירים ממש טובים) וראיתי את הקיר עם כל הטלוויזיות ..אבל! כששאלתי את המוכר על המלצה ואמרתי לו שאני מחפש טלוויזיה הוא ישר המליץ על הסמסונג (מדגם 550) -שאני לא התלהבתי מתמונת הSD שלו הוא היה מחובר לאנטנה ולא ראו טוב לאומת הטושיבה מדגם 42RV635 שראו בה מצויין.
ראיתי שהמוכר ב-א.ל.מ מושך דווקא לסמסונג אבל משום מה לא סמכתי עליו למרות שכמעט לקחתי את ה42RV635
עצרתי את עצמי ועזבתי את החנות!
(היה מסך אחד של סמסונג מדגם 610 בסוף שהוא היה עם תמונה טובה אבל אהבתי יותר את הטושיבה אולי בגלל שזה שם מאוד מוכר ואתה יודע זו סטיגמה כזאת שטושיבה היא לידרית בתחום!)
למחרת אחרי הביקור בא.ל.מ סיפרתי לחברים והם אמרו לי איזה מזל שלא קנית הרי יש להם אינטרס בא.ל.מ הם יבואני סמסונג,(ואותו סיפור היה עם פיליפס ברשת שקם אלקטריק).
התברר לי שחבר טוב שלי עובד בניופאן וגם לו אין מושג בטלוויזיות ואני לא סומך יותר מידי עליהם אז לכן אני פונה פה באתר/
יש לי סוני 3 וWII ומקס HD ואנחנו בבית רואים המון טלוויזיה ופחות משחקים במשחקים וחשוב לנו איכות וצבע אמיתי!
3 הדגמים העומדים לרשותנו הינם 42RV635
או 42XV635
או 42ZV635
אני בדילמה ענקית כי ההבדל בין המסך הזול להכי יקר הוא 2000 ש"ח ולא קונים כל יום אבל אני רואה שעל המסך הזול יש המלצות והוא הינו רע,מה יתן לי מסך 200HZ? לעומת ? 60HZ
האם טושיבה זו הבחירה הנכונה?
בבקשה תעזור לי ,
אמיר.
השבוע זה סוף סוף קרה ושכנעתי את עצמי שאני קונה לי טלוויזיה חדשה (LCD) אני מציין מראש - אני לא מבין בזה כלום!
יום שני בערב הלכתי לחנות אל"מ שם היה מבצע על הטלוויזיות (החנות היחידה עם מחירים ממש טובים) וראיתי את הקיר עם כל הטלוויזיות ..אבל! כששאלתי את המוכר על המלצה ואמרתי לו שאני מחפש טלוויזיה הוא ישר המליץ על הסמסונג (מדגם 550) -שאני לא התלהבתי מתמונת הSD שלו הוא היה מחובר לאנטנה ולא ראו טוב לאומת הטושיבה מדגם 42RV635 שראו בה מצויין.
ראיתי שהמוכר ב-א.ל.מ מושך דווקא לסמסונג אבל משום מה לא סמכתי עליו למרות שכמעט לקחתי את ה42RV635
עצרתי את עצמי ועזבתי את החנות!
(היה מסך אחד של סמסונג מדגם 610 בסוף שהוא היה עם תמונה טובה אבל אהבתי יותר את הטושיבה אולי בגלל שזה שם מאוד מוכר ואתה יודע זו סטיגמה כזאת שטושיבה היא לידרית בתחום!)
למחרת אחרי הביקור בא.ל.מ סיפרתי לחברים והם אמרו לי איזה מזל שלא קנית הרי יש להם אינטרס בא.ל.מ הם יבואני סמסונג,(ואותו סיפור היה עם פיליפס ברשת שקם אלקטריק).
התברר לי שחבר טוב שלי עובד בניופאן וגם לו אין מושג בטלוויזיות ואני לא סומך יותר מידי עליהם אז לכן אני פונה פה באתר/
יש לי סוני 3 וWII ומקס HD ואנחנו בבית רואים המון טלוויזיה ופחות משחקים במשחקים וחשוב לנו איכות וצבע אמיתי!
3 הדגמים העומדים לרשותנו הינם 42RV635
או 42XV635
או 42ZV635
אני בדילמה ענקית כי ההבדל בין המסך הזול להכי יקר הוא 2000 ש"ח ולא קונים כל יום אבל אני רואה שעל המסך הזול יש המלצות והוא הינו רע,מה יתן לי מסך 200HZ? לעומת ? 60HZ
האם טושיבה זו הבחירה הנכונה?
בבקשה תעזור לי ,
אמיר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
לגבי אלם/סמסמונג ושקם/פיליפס - בכך אתה צודק.
הייתי ממליץ לך כמה דברים:
1. קרא כאן באתר זמן מה לפני שתחליט, יש הרבה עצות טובות לגבי מה בדיוק לחפש ואיזה פיצ'רים חשובים או לא חשובים
2. צא מההייפ של מוצרים שונים - הכי חשוב לאתר את הדברים הכי חשובים לך. אם חיבוריות לרשת או יכולת לנגן סרטים מהמסך עצמו חשוב לך, או HDTV או טלויזיה רגילה או מעבר בין יחסי מסך.
לכל אחד סט הדרישות מעט שונה ולכן זה משנה את התמונה.
דוגמא להבדלים בין פיליפס לטושיבה. בפיליפס למשל יש מנגנון לכיול המסך לטעם שלך (רבים אוהבים את הרעיון הזה) וחיבוריות לרשת. לעומת זאת, בטושיבה התמקדו בעיבוד התמונה.
לפי מה שאני מבין אתה רואה בעיקר SD. אבל זה דרך ממיר יס או הוט או DTT?
הייתי ממליץ לך כמה דברים:
1. קרא כאן באתר זמן מה לפני שתחליט, יש הרבה עצות טובות לגבי מה בדיוק לחפש ואיזה פיצ'רים חשובים או לא חשובים
2. צא מההייפ של מוצרים שונים - הכי חשוב לאתר את הדברים הכי חשובים לך. אם חיבוריות לרשת או יכולת לנגן סרטים מהמסך עצמו חשוב לך, או HDTV או טלויזיה רגילה או מעבר בין יחסי מסך.
לכל אחד סט הדרישות מעט שונה ולכן זה משנה את התמונה.
דוגמא להבדלים בין פיליפס לטושיבה. בפיליפס למשל יש מנגנון לכיול המסך לטעם שלך (רבים אוהבים את הרעיון הזה) וחיבוריות לרשת. לעומת זאת, בטושיבה התמקדו בעיבוד התמונה.
לפי מה שאני מבין אתה רואה בעיקר SD. אבל זה דרך ממיר יס או הוט או DTT?
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הבעייה בחנות הקרויה מתמחה
היא שבדרך כלל(ואולי תמיד) היא מתמחה בדגמים שלאיינשטיין כתב:אין שום קשר בין ה-200HZ ל-60HZ, אלה שני דברים שונים לגמרי.
בדקת סוני ?
ככלל - מציע לך לגשת לחנות מתמחה....
יצרנים מועטים שאתם היא עובדת.בקיצור,בכל מקום שתלך
יש מישהו עם אינטרס כלשהו,אלא אם כן מישהו שאתה סומך עליו יש
לו הכרות עם החנות המוכרת.
באשר ל 50hz(לא ,60 אנחנו לא באמריקה) ו 200hz :
השיפור המשמעותי היה במעבר מ 50 ל 100.במעבר מ 100 ל 200
רוב הסוקרים אומרים שהשיפור הוא שולי וקשה להבחנה וזה בלבד
לא סיבה לשלם עוד 2000 ש"ח.
ההבדל המהותי יותר בין XV ל ZV הוא העיצוב של המסכים,כאשר
ZV הוא בעיצוב מיוחד זהה לסידרת האיכות הגבוהה של טושיבה,SV,אבל
עם רפלקציה חזקה יותר ממסך מט.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

מה הקשר בין השירשור
uknowmy כתב:עופר אתה יכול להסביר מה המנגנון של פיליפס לכיול המסך עושה בדיוק ומה מיוחד בו מכיוונים של כל טלויזיה אחרת כמו בGA8 שיש לי בחדר ואני מתכוון להחליף אותה ל8404....
שמבקש להחליט בין 3 דגמים של טושיבה למנגנון כיול התמונה של פיליפס ?
מה פיליפס קשורים לטלויזיות ? קיבינימט!!
מה פיליפס קשורים לטלביזיות! המאס לי אני רוצה תשובה אם עדיף את ה42XV635 או את 42? ZV635.
למישהו יש את הטלביזיה הזו?
למישהו יש את הטלביזיה הזו?
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

אל תתלהם,אני מבין אותך אבל
אפשר להתבטא בצורה תרבותית.amirs3 כתב:מה פיליפס קשורים לטלביזיות! המאס לי אני רוצה תשובה אם עדיף את ה42XV635 או את 42? ZV635.
למישהו יש את הטלביזיה הזו?...
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לא רוצים לעזור לך
תקנה האייר חח
עוד צרכן ממוצע שחושב שטושיבה זה הכי טוב בעולם.כי ''שלמור'' עושה להם יופי קמפיינים.
איזה כיף שאני כבר לא מוכר מסכים.
עוד צרכן ממוצע שחושב שטושיבה זה הכי טוב בעולם.כי ''שלמור'' עושה להם יופי קמפיינים.
איזה כיף שאני כבר לא מוכר מסכים.
אז יש לי דיווח מהשטח!
נסעתי את בית ניופאן בראשון וראיתי את כל הסדרה SV
XV
RV
ושמתי לב שככל שהדגם מתקדם יותר כך רואים גרוע יותר!
אני חושב שאני יתחדש לי עם 8404
קניתי אותה ב7349 כולל התקנה ו36 תשלומים,איך המחיר?
סליחה מראש לחברת פיליפס!
XV
RV
סליחה מראש לחברת פיליפס!
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
קנית ? תתחדש.amirs3 כתב:אז יש לי דיווח מהשטח!
XV
RV
סליחה מראש לחברת פיליפס!...
אני לא מורשה להעיר לגבי מה שכתבת לשום כיוון (חיובי או שלילי) ולכן אסתפק ב - קנית ? מה אכפת לך לגבי המחיר, כנראה שהוא טוב. אני מאחל לך שתהנה מהמסך ושתרגיש שהקנייה שעשית היא קניה טובה, כי זה מה שחשוב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
unknowmy,
יש הסבר של זה במאמרים על מסכים של פיליפס. קרא את המאמר על ה-8404 למשל.
זה לדעתי אחד היתרונות הבולטים שמייחדים את פיליפס בזירה הביתית. לדעתי בדורות הקרובים לכל המסכים יהיה את זה.
amirs3,
צריך להבין, כשמדובר במודלים מתקדמים יותר, לרוב הם עם רזולוציה גבוהה ובכלל לא בטוח שהמסכים בבית ניופאן מכויילים או עם מקורות כראוי. היית מצפה שהם כן יהיו, אבל כמו כל חנות, סביר להניח שהם מציגים את המסכים עם הפרמטרים שהמסך מגיע איתו מהמפעל.
כך שזה לאו דווקא מייצג את היכולות האמיתיות של המסך!
יש הסבר של זה במאמרים על מסכים של פיליפס. קרא את המאמר על ה-8404 למשל.
זה לדעתי אחד היתרונות הבולטים שמייחדים את פיליפס בזירה הביתית. לדעתי בדורות הקרובים לכל המסכים יהיה את זה.
amirs3,
צריך להבין, כשמדובר במודלים מתקדמים יותר, לרוב הם עם רזולוציה גבוהה ובכלל לא בטוח שהמסכים בבית ניופאן מכויילים או עם מקורות כראוי. היית מצפה שהם כן יהיו, אבל כמו כל חנות, סביר להניח שהם מציגים את המסכים עם הפרמטרים שהמסך מגיע איתו מהמפעל.
כך שזה לאו דווקא מייצג את היכולות האמיתיות של המסך!