http://www.bug.co.il/dutyfree/
Sony PS3 Slim עם דיסק בנפח 120GB ב 1,645.68
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אז מה הפטנט לקנות שם ב-440$ ארה"ב?שי- כתב:כתוב שם שלא ניתן להשאיר בפטור ושמור...
ב-30 לחודש אחותי טסה לטורקיה, אבל מה זאת אומרת? שאסור להשאיר את זה שם?
זאת אומרת שהיא חייבת לקנות ולטוס עם זה לטורקיה? לא יעשו לה בעיות עם זהבטורקיה?...
- lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ראיתי את זה לפני שבוע בערך.היה רשום שאי אפשר להשאיר את המוצר בארץ בשימור כמו שעושים עם שאר הדברים שקונים ומשאירים בשדה לנחיתה בחזרה.אז מה? קונים את הPS3 וצריך להסתובב איתו לכל מקום? 
If u cant beat'em,Join'em...then beat'em..
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לא ניתן להשאיר מאחר וזה לא פטור ממכס (מעל 200$).שי- כתב:כתוב שם שלא ניתן להשאיר בפטור ושמור...
ב-30 לחודש אחותי טסה לטורקיה, אבל מה זאת אומרת? שאסור להשאיר את זה שם?
זאת אומרת שהיא חייבת לקנות ולטוס עם זה לטורקיה? לא יעשו לה בעיות עם זהבטורקיה?...
צריל להסחב עם זה לחו"ל ולקוות לא להתפס (בכניסה למדינות השונות בחו"ל) ואז בארץ.
בארץ צריך להצהיא במסלול האדום - כשאתה שואל על זה את המוכרים בבאג בשדה, הם מגלגלים עיניים (ומציעים לך לקנות תיק בשביל ה-PS)...
אין מה לעשות - אמנם זול יותר, ויש אחריות (בניגוד למכשיר אחר שייקנה בחו"ל), אבל אם תתפס, זה יעלה לך...בעצמי מתלבט
בארץ צריך להצהיא במסלול האדום - כשאתה שואל על זה את המוכרים בבאג בשדה, הם מגלגלים עיניים (ומציעים לך לקנות תיק בשביל ה-PS)...
אין מה לעשות - אמנם זול יותר, ויש אחריות (בניגוד למכשיר אחר שייקנה בחו"ל), אבל אם תתפס, זה יעלה לך...בעצמי מתלבט
אני חושב שזה סיכון שכדאי לקחת, 1. אפשר להוציא את המכשיר מהאריה ולטעון שהוא שלכם מהבית
2. היום חזרתי בטיסה שנחתה ב-5 בבוקר היה שם בחור אחד בדיוק במכס שחצי ישן בכיסא לשו בעוד שמאות אנשים עוברים את החדר,
אם הטיסה חוזרת בשעה כזו אני מניח שממש משלתם לקחת את הסיכון, שיתפסו אותך זה כמו לזכות בלוטו
2. היום חזרתי בטיסה שנחתה ב-5 בבוקר היה שם בחור אחד בדיוק במכס שחצי ישן בכיסא לשו בעוד שמאות אנשים עוברים את החדר,
אם הטיסה חוזרת בשעה כזו אני מניח שממש משלתם לקחת את הסיכון, שיתפסו אותך זה כמו לזכות בלוטו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
ninja28 כתב:תתקשר לבאג תשאל אותם לגבי זה הכי טוב...