בעיית השמעת Audio מסוג DTS עם powerDVD
שלום,
אני מנסה לנגן קבצי m2ts (מ blu ray rip של Kuro Experience) אשר ה audio שלהם הוא בתקן DTS.
הנגן לא משמיע את ה Audio של קבצים אלו. בניגון ב windows media player זה כן משמיע את ה Audio דרך AC3 decoder שהותקן מ Vista-codec-pack, אך אין האצת חומרה (שכרטיס ה NVIdia שלי תומך בה).
ראיתי שה PowerDVD כן תומך ב DTS לכן לא ברור לי למה יש את הבעיה...
שאלה נוספת - האם צפויה בעייה בהעברת ה DTS Audio המפוענח על גבי יציאת ה HDMI למסך פלזמה שלי ?אודה מאד על כל עזרה בנושא !
אני מנסה לנגן קבצי m2ts (מ blu ray rip של Kuro Experience) אשר ה audio שלהם הוא בתקן DTS.
הנגן לא משמיע את ה Audio של קבצים אלו. בניגון ב windows media player זה כן משמיע את ה Audio דרך AC3 decoder שהותקן מ Vista-codec-pack, אך אין האצת חומרה (שכרטיס ה NVIdia שלי תומך בה).
ראיתי שה PowerDVD כן תומך ב DTS לכן לא ברור לי למה יש את הבעיה...
שאלה נוספת - האם צפויה בעייה בהעברת ה DTS Audio המפוענח על גבי יציאת ה HDMI למסך פלזמה שלי ?אודה מאד על כל עזרה בנושא !
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
כנראה ש PDVD לא מפענח לך את האודיו, אלא מעביר אותו כביטסטרים לטלויזיה , שכנראה לא יודעת לפענח פורמטים כאלה. בשביל זה צריך רסיבר.
בכל מקרה, אני ממליץ לך לנסות את ARCSOFT TOTALMEDIA THAETER 3 , תוכנה מעולה שגם יודעת לפענח יותר פורמטים וגם נוחה יותר לעבודה.
בכל מקרה, אני ממליץ לך לנסות את ARCSOFT TOTALMEDIA THAETER 3 , תוכנה מעולה שגם יודעת לפענח יותר פורמטים וגם נוחה יותר לעבודה.
staticx תודה. הכוונה שלי היתה שיש לי בעיות בניגון ה audio כבר במחשב הנייד, עוד לפני שבכלל ניסיתי לראות את זה בטלויזיה.
ברור לי שכל עוד במחשב לא שומעים אז גם בטלויזיה לא ישמעו. אני מקווה שלאחר שאצליח לפתור את הבעייה במחשב אז לא תהיה לי בעייה להעביר את הקול ב HDMI למסך.
האם תוכנת ARCSOFT TOTALMEDIA THAETER 3 תומכת בהאצת חומרה ?
ברור לי שכל עוד במחשב לא שומעים אז גם בטלויזיה לא ישמעו. אני מקווה שלאחר שאצליח לפתור את הבעייה במחשב אז לא תהיה לי בעייה להעביר את הקול ב HDMI למסך.
האם תוכנת ARCSOFT TOTALMEDIA THAETER 3 תומכת בהאצת חומרה ?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אני מבולבל...רשמת למעלה שדרך מדיה פלייר אתה כן שומע... אז זה בעייה בתוכנה ולא בעייה אחרת...lz כתב:הכוונה שלי היתה שיש לי בעיות בניגון ה audio כבר במחשב הנייד, עוד לפני שבכלל ניסיתי לראות את זה בטלויזיה.
ברור לי שכל עוד במחשב לא שומעים אז גם בטלויזיה לא ישמעו. אני מקווה שלאחר שאצליח לפתור את הבעייה במחשב אז לא תהיה לי בעייה להעביר את הקול ב HDMI למסך....
TMT3 תומך האצת חומרה כמובן
אני יודע - זו אכן בעיית תוכנה עם ה powerDVD - השאלה שלי אם מישהו יודע ממה נובעת הבעייה וכיצד ניתן לפתור אותה. אני לא מבין למה ה powerDVD לא מצליח לפענח את ה DTS כי כאמור יש לו decoder פנימי לזה (וכפי שכתבת לי - אכן לא ניתן להגדיר לו להשתמש ב AC3 filter החיצוני שעובד...).