בעיית השמעת Audio מסוג DTS עם powerDVD

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
lz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
אני מנסה לנגן קבצי m2ts (מ blu ray rip של Kuro Experience) אשר ה audio שלהם הוא בתקן DTS.
הנגן לא משמיע את ה Audio של קבצים אלו. בניגון ב windows media player זה כן משמיע את ה Audio דרך AC3 decoder שהותקן מ Vista-codec-pack, אך אין האצת חומרה (שכרטיס ה NVIdia שלי תומך בה).
ראיתי שה PowerDVD כן תומך ב DTS לכן לא ברור לי למה יש את הבעיה...
שאלה נוספת - האם צפויה בעייה בהעברת ה DTS Audio המפוענח על גבי יציאת ה HDMI למסך פלזמה שלי ?אודה מאד על כל עזרה בנושא !

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #2 

כנראה ש PDVD לא מפענח לך את האודיו, אלא מעביר אותו כביטסטרים לטלויזיה , שכנראה לא יודעת לפענח פורמטים כאלה. בשביל זה צריך רסיבר.
בכל מקרה, אני ממליץ לך לנסות את ARCSOFT TOTALMEDIA THAETER 3 , תוכנה מעולה שגם יודעת לפענח יותר פורמטים וגם נוחה יותר לעבודה.

lz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

staticx תודה. הכוונה שלי היתה שיש לי בעיות בניגון ה audio כבר במחשב הנייד, עוד לפני שבכלל ניסיתי לראות את זה בטלויזיה.
ברור לי שכל עוד במחשב לא שומעים אז גם בטלויזיה לא ישמעו. אני מקווה שלאחר שאצליח לפתור את הבעייה במחשב אז לא תהיה לי בעייה להעביר את הקול ב HDMI למסך.
האם תוכנת ARCSOFT TOTALMEDIA THAETER 3 תומכת בהאצת חומרה ?

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #4 

lz כתב:הכוונה שלי היתה שיש לי בעיות בניגון ה audio כבר במחשב הנייד, עוד לפני שבכלל ניסיתי לראות את זה בטלויזיה.
ברור לי שכל עוד במחשב לא שומעים אז גם בטלויזיה לא ישמעו. אני מקווה שלאחר שאצליח לפתור את הבעייה במחשב אז לא תהיה לי בעייה להעביר את הקול ב HDMI למסך.
...
אני מבולבל...רשמת למעלה שדרך מדיה פלייר אתה כן שומע... אז זה בעייה בתוכנה ולא בעייה אחרת...
TMT3 תומך האצת חומרה כמובן

lz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

אני יודע - זו אכן בעיית תוכנה עם ה powerDVD - השאלה שלי אם מישהו יודע ממה נובעת הבעייה וכיצד ניתן לפתור אותה. אני לא מבין למה ה powerDVD לא מצליח לפענח את ה DTS כי כאמור יש לו decoder פנימי לזה (וכפי שכתבת לי - אכן לא ניתן להגדיר לו להשתמש ב AC3 filter החיצוני שעובד...).

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”