1080p: קפיצות קטנות כשהתמונה זזה, למה זה?
האמת שיש לי את זה גם ב 7 (8800GTX, ניסיתי חומרה ותכנה, שני סוגי דרייברים - מייקרוסופט ו MPC) וגם ב VISTA 8300 עם MPC).
זה לא ממש פסים, סתם קפיצות קטנות של התמונה כאילו התנועה לא חלקה (בתזוזה לצדדים).
אני לא יודע אם זה ככה הסרטים (כולם) או שפשוט החומרה/תכנה לא יודעת להתמודד.
ב YES HD אין את זה בסרטים.
זה לא ממש פסים, סתם קפיצות קטנות של התמונה כאילו התנועה לא חלקה (בתזוזה לצדדים).
אני לא יודע אם זה ככה הסרטים (כולם) או שפשוט החומרה/תכנה לא יודעת להתמודד.
ב YES HD אין את זה בסרטים.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
תוודא שאפשרת VSYNCE בכרטיס המסך או שתוודא שממשק AERO פועל.
לפעמים זה קורה אבל זה בסרטים מסויימים, אצלי זה קרה בואליקירי, זה משהו עם קצב הרענון והצילום של הסרט, שבסצנות מהירות אתה רואה קפיצות.
בטלויזיות חדישות יש מנגנון 100 הרץ ומעלה שמונע את זה אבל אז התמונה לא טבעית
לפעמים זה קורה אבל זה בסרטים מסויימים, אצלי זה קרה בואליקירי, זה משהו עם קצב הרענון והצילום של הסרט, שבסצנות מהירות אתה רואה קפיצות.
בטלויזיות חדישות יש מנגנון 100 הרץ ומעלה שמונע את זה אבל אז התמונה לא טבעית
או, כמה ששרפתי זמן על התופעה הזאת...
לא יעזור לך כלום, ידידי.
סרט שמצולם ב 24P (כל הסרטים היום) לא ינוגנו חלק במצב PAN (פנורמה) אלא בקפיצות (תשים לב שהדמות במרכז התמונה חלקה לגמרי, ורק הנוף קופץ).
יש לי פלזמה פנסוניק 100HZ, וגם זה לא עוזר.
תמונה חלקה לגמרי רק בפלזמה פנסוניק דגם V10 (יקר מאד) ששם יש מנגנון שנקרא 24P SMOOTH FILM שרק הוא מונע את זה.
בכ. מסך של NVIDIA זה יותר בולט לעין, ולכן עברתי ל ATI סדרה 5XXX (נהיה קצת יותר טוב) אבל עדיין התופעה קיימת.
אני כבר ויתרתי...
לא יעזור לך כלום, ידידי.
סרט שמצולם ב 24P (כל הסרטים היום) לא ינוגנו חלק במצב PAN (פנורמה) אלא בקפיצות (תשים לב שהדמות במרכז התמונה חלקה לגמרי, ורק הנוף קופץ).
יש לי פלזמה פנסוניק 100HZ, וגם זה לא עוזר.
תמונה חלקה לגמרי רק בפלזמה פנסוניק דגם V10 (יקר מאד) ששם יש מנגנון שנקרא 24P SMOOTH FILM שרק הוא מונע את זה.
בכ. מסך של NVIDIA זה יותר בולט לעין, ולכן עברתי ל ATI סדרה 5XXX (נהיה קצת יותר טוב) אבל עדיין התופעה קיימת.
אני כבר ויתרתי...