השדרוג המיוחל הגיע, אבל איזה רסיבר? תקציב עד 5K
שלום רב,
יש לנו טלויזיה SONY 100HZ שעשתה שירות מצוין, 20 שנה ללא שום תקלות (לא ראתה מעבדה פעם אחת!) איכות תמונה מעולה לשידורי טלויזיה רגילים. היא אפילו שוקלת 90 קילו אז פעם שפרצו לבית לקחו הכל חוץ ממנה.
בנוסף יש לנו מערכת BOSE Lifestyle 8 גם בת 10 שנים בערך שגם הייתה מעולה, סאונד מעולה ונקי ושלט RF מדהים! ה-RF הזה זה המצאה מעולה... הביע היא שהיא לא תומכת בשום פורמט 5.1 והגיע זמן להשתדרג.
לכן, הגיע השדרוג המיוחל:
טלויזיה נבחרה - פיוניר LX5090
סטירמר נבחר - HDX1000
רמקולים - רוצה להשאיר את ה-BOSE (אני לא אודיופיל והרמקולים נשמעים לי מעולה)
ופה השאלה הגדולה איזה רסיבר? טווח המחיר הוא עד 5000 שקלים.
המליצו לי על ה-ONKYO 607, ועל ה-DENON AVR308 חיפוש בפורום הראה שקיים גם ה-Harman Kardon 255 אבל שגם יש לו מלא בעיות.
חיפשתי בפורום להשוואות אבל מה שמצאתי זה שכולם די זהים וההבדל הוא במספר כניסות הוידאו בעיקר.
אני אשמח להמלצה בעיקר בהתבסס שאני משאיר את הרמקולי סטלייט של BOSE מהמערכת הישנה שלי ואז הבנתי שלא צריך רסיבר עוצמתי לרמקולים קטנים כאלה.
בנוסף, השאלה היא האם הסאב וופר של BOSE מתאים או שצריך חדש? הבעיה העיקרית איתו היא שכל האלקטרוניקה נמצאת בו, יש רק יחידת בקרה נפרדת אבל כל ההגברה של המערכת נמצאת בתוכו.
בנוסף חשוב לי פורמטי האודיו החדשים - HD וגם שיהיו כניסות HDMI מינימום 3.
חשוב לי לציין שעשיתי חיפוש באתר, עברתי על כל המאמרים ולא מצאתי תשובה שיכולה לעזור לי, לרוב ההתייחסויות לרסיברים יש רמקולים עם שמות שלא שמעתי בחיים וכיוון שאני לא מהתחום היה לי קשה להשוות.
מודה מראש לכל העוזרים.
שתהיה שנה טובה ומתוקה לכולם!
אורן.
יש לנו טלויזיה SONY 100HZ שעשתה שירות מצוין, 20 שנה ללא שום תקלות (לא ראתה מעבדה פעם אחת!) איכות תמונה מעולה לשידורי טלויזיה רגילים. היא אפילו שוקלת 90 קילו אז פעם שפרצו לבית לקחו הכל חוץ ממנה.
בנוסף יש לנו מערכת BOSE Lifestyle 8 גם בת 10 שנים בערך שגם הייתה מעולה, סאונד מעולה ונקי ושלט RF מדהים! ה-RF הזה זה המצאה מעולה... הביע היא שהיא לא תומכת בשום פורמט 5.1 והגיע זמן להשתדרג.
לכן, הגיע השדרוג המיוחל:
טלויזיה נבחרה - פיוניר LX5090
סטירמר נבחר - HDX1000
רמקולים - רוצה להשאיר את ה-BOSE (אני לא אודיופיל והרמקולים נשמעים לי מעולה)
ופה השאלה הגדולה איזה רסיבר? טווח המחיר הוא עד 5000 שקלים.
המליצו לי על ה-ONKYO 607, ועל ה-DENON AVR308 חיפוש בפורום הראה שקיים גם ה-Harman Kardon 255 אבל שגם יש לו מלא בעיות.
חיפשתי בפורום להשוואות אבל מה שמצאתי זה שכולם די זהים וההבדל הוא במספר כניסות הוידאו בעיקר.
אני אשמח להמלצה בעיקר בהתבסס שאני משאיר את הרמקולי סטלייט של BOSE מהמערכת הישנה שלי ואז הבנתי שלא צריך רסיבר עוצמתי לרמקולים קטנים כאלה.
בנוסף, השאלה היא האם הסאב וופר של BOSE מתאים או שצריך חדש? הבעיה העיקרית איתו היא שכל האלקטרוניקה נמצאת בו, יש רק יחידת בקרה נפרדת אבל כל ההגברה של המערכת נמצאת בתוכו.
בנוסף חשוב לי פורמטי האודיו החדשים - HD וגם שיהיו כניסות HDMI מינימום 3.
חשוב לי לציין שעשיתי חיפוש באתר, עברתי על כל המאמרים ולא מצאתי תשובה שיכולה לעזור לי, לרוב ההתייחסויות לרסיברים יש רמקולים עם שמות שלא שמעתי בחיים וכיוון שאני לא מהתחום היה לי קשה להשוות.
מודה מראש לכל העוזרים.
שתהיה שנה טובה ומתוקה לכולם!
אורן.
רסיבר ב-5000 ש"ח לסאטאליטים ? בזבוז כסף.
אם הכיוון הוא סאונד טוב לקולנוע בייתי + פורמטים חדשים הייתי ממליץ על ההרמן 255. למרות התקלות.
אני חובב הרמן מושבע ולמרות זאת אומר כי במקרה שלך ימהה 465, או אם בא לך להתפנק ימהה 565 יענו לך על כל הדרישות ברמה טובה, אולי אף טובה מאוד וישאירו לך עודף לצימר בצפון.
אונקיו 607 רסיבר מצויין, אין בו שום צורך אם אינך הולך על החלפת רמקולים.
גם ההרמן 255 הוא Overkill לדרישות שלך - אלא שהמחיר שלו ירד מאוד לאחרונה ועל כן אני מציע אותו.
שנה טובה
גל
אם הכיוון הוא סאונד טוב לקולנוע בייתי + פורמטים חדשים הייתי ממליץ על ההרמן 255. למרות התקלות.
אני חובב הרמן מושבע ולמרות זאת אומר כי במקרה שלך ימהה 465, או אם בא לך להתפנק ימהה 565 יענו לך על כל הדרישות ברמה טובה, אולי אף טובה מאוד וישאירו לך עודף לצימר בצפון.
אונקיו 607 רסיבר מצויין, אין בו שום צורך אם אינך הולך על החלפת רמקולים.
גם ההרמן 255 הוא Overkill לדרישות שלך - אלא שהמחיר שלו ירד מאוד לאחרונה ועל כן אני מציע אותו.
שנה טובה
גל
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לגבי הסטרימר - הייתי ממליץ לך לחשוב שוב - מסתמן שהחברה לא ממש רצינית - בשירות שלאחר הרכישה - עם כל המזרימדיות הקיימים - הייתי מעדיף משהו שאני יכול לקבל יותר בטחון ממנו.
לגבי הרסיבר - לדעתי אתה עושה טעות בחישוב - כי כשקונים הרבה ציוד ממקום אחד - קשה להגדיר רסיבר עד 5K - הרי אתה קונה בסכום גדול.
ההמלצה החמה - שמומלץ לחשוב עליה - פיוניר LX70
לגבי הרסיבר - לדעתי אתה עושה טעות בחישוב - כי כשקונים הרבה ציוד ממקום אחד - קשה להגדיר רסיבר עד 5K - הרי אתה קונה בסכום גדול.
ההמלצה החמה - שמומלץ לחשוב עליה - פיוניר LX70
חברים תודה רבה.
לגבי הסטירמר בחרתי בו כיוון שהביקורות שקראתי עליו טובות (כולל זאת שבאתר) ויש לו יבואן רשמי - ארמגדון. בעקבות המלצתך איתי, עשיתי חיפוש וראיתי שכמה חבר'ה שהתקשו בהפעלה שלו פנו אל ארמגדדון והם עזרו להם והלקוחות עכשיו מרוצים מהסטרימר. האם אתה יכול לחדד קצת יותר את נושא הבעיה עם היבואן כי לא ממש מצאתי עדות לאנשים שמתלוננים שאין שירות יבואן.
לגבי הרסיבר,
אני כנראה אלך אם כך על הימאהה 465 או 565 נראה מה ההבדל ביניהם.
אני לא מתכוון להחליף רמקולים ולכן אם האופציות שהיו לי הן Overkill אני לא אבזבז סתם כסף.
לגבי ההרמן קארדון, גל תודה רבה אבל כמות הבעיות שאנשים מתלוננים עליו ממש מרחיקה אותו, כמו שאמרתי גם אם יהיה שירות ויחליפו לי אותו כל פעם שיש תקלה, עברתי 10 שנים ללא שום תקלות במערכת "הקולנוע הביתי" שהייתה לי, עצם ההתעסקות של טכנאי ושיחליפו כן או לא וכל הבלאגן אני לא רוצה להתעסק עם זה.
מה שכן בדיסקברי 3 יש מערכת של הרמן קארדון והיא אכן נשמעת פיצוץ
ולגבי הפיוניר LX70, הוא עולה 7K ממה שראיתי בזאפ, יקר לי מדי לתקציב...
לסיכום,
ככל הנראה אלך על אחת מהימאהות. אם למישהו יש עוד איזה רסיבר להוסיף שלא עלה כאן אני אשמח מאוד אבל בעיקרון מבחינתי הנושא סגור וקיבלתי את התשובה שחיפשתי.
תודה רבה לכם, בתור חדש בפורום שמח מאוד על ההעינות והעזרה כאן.
שנה טובה.
אורן.
לגבי הסטירמר בחרתי בו כיוון שהביקורות שקראתי עליו טובות (כולל זאת שבאתר) ויש לו יבואן רשמי - ארמגדון. בעקבות המלצתך איתי, עשיתי חיפוש וראיתי שכמה חבר'ה שהתקשו בהפעלה שלו פנו אל ארמגדדון והם עזרו להם והלקוחות עכשיו מרוצים מהסטרימר. האם אתה יכול לחדד קצת יותר את נושא הבעיה עם היבואן כי לא ממש מצאתי עדות לאנשים שמתלוננים שאין שירות יבואן.
לגבי הרסיבר,
אני כנראה אלך אם כך על הימאהה 465 או 565 נראה מה ההבדל ביניהם.
אני לא מתכוון להחליף רמקולים ולכן אם האופציות שהיו לי הן Overkill אני לא אבזבז סתם כסף.
לגבי ההרמן קארדון, גל תודה רבה אבל כמות הבעיות שאנשים מתלוננים עליו ממש מרחיקה אותו, כמו שאמרתי גם אם יהיה שירות ויחליפו לי אותו כל פעם שיש תקלה, עברתי 10 שנים ללא שום תקלות במערכת "הקולנוע הביתי" שהייתה לי, עצם ההתעסקות של טכנאי ושיחליפו כן או לא וכל הבלאגן אני לא רוצה להתעסק עם זה.
מה שכן בדיסקברי 3 יש מערכת של הרמן קארדון והיא אכן נשמעת פיצוץ
ולגבי הפיוניר LX70, הוא עולה 7K ממה שראיתי בזאפ, יקר לי מדי לתקציב...
לסיכום,
ככל הנראה אלך על אחת מהימאהות. אם למישהו יש עוד איזה רסיבר להוסיף שלא עלה כאן אני אשמח מאוד אבל בעיקרון מבחינתי הנושא סגור וקיבלתי את התשובה שחיפשתי.
תודה רבה לכם, בתור חדש בפורום שמח מאוד על ההעינות והעזרה כאן.
שנה טובה.
אורן.
שלום
נסה את הרסיבר של דנון AVR2309 תוצרת יפן (לא איזה קשקוש מסין).
נכנס לתקציב שלך תומך בכל הפורמטים ,בעל מספר עשיר של כניסות ויציאות ולדעתי נותן תמורה מעולה למחיר.
בהצלחה ושנה טובה.
נסה את הרסיבר של דנון AVR2309 תוצרת יפן (לא איזה קשקוש מסין).
נכנס לתקציב שלך תומך בכל הפורמטים ,בעל מספר עשיר של כניסות ויציאות ולדעתי נותן תמורה מעולה למחיר.
בהצלחה ושנה טובה.
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
אני חושב שמערכת השיקולים שלך עיניינית, אין שום צורך ממה שהגדרת לעצמך שתגרר למעלה בהוצאה,
הימהה 465 עונה לך על כל הדרישות, ה-565 נותן לך עוד קצת ועדיין רמת המחיר נשארת נמוכה,
לא בא לך להתעסק עם העידכונים/בעיות/פתרונות של ההרמן 255 - דלג עליו,
אם בא לך להשקיע ~3000 ש"ח לדעתי לא תוכל להשיג רסיבר טוב יותר מהדנון 1910 -
כמובן לא דרך ניופאן שיפשטו לך את העור כי הוא עדיין חדש דנדש,
אני כמעט הזמנתי מארה"ב, חנות מצויינת שמוכרת דגמים שמתאימים לארץ (שיטת שידור/מתח עבודה),
https://www.samstores.com/details.asp?ProdID=13994
הם גובים 69 דולר משלוח (שזה בדיחה) ונותנים אחריות בינלאומית.
ייצא לך בסביבות 3000 ש"ח (בעצם פחות) אחרי משלוח ומכס שגם זו בדיחה לתמורה שתקבל כאן.
מעגל הטיפול בסיגנל וידאו של המכשיר הזה טוב משמעותית מכל מה שהוצע כאן
(למעט אולי ה-LX70, אבל דחילאק חברה - לא הגזמנו עם המלצות רמת הכניסה שלנו ?......)
אני בסופו של דבר לא הזמנתי כי הלב לא נתן מנוח מההרמן, (355),
אם לא הייתי הולך עליו הייתי הולך או על הדנון 1910 (במחיר מצחיק) או על ה-2310 (שכבר מצחיק פחות)
שנה טובה,
גל
הימהה 465 עונה לך על כל הדרישות, ה-565 נותן לך עוד קצת ועדיין רמת המחיר נשארת נמוכה,
לא בא לך להתעסק עם העידכונים/בעיות/פתרונות של ההרמן 255 - דלג עליו,
אם בא לך להשקיע ~3000 ש"ח לדעתי לא תוכל להשיג רסיבר טוב יותר מהדנון 1910 -
כמובן לא דרך ניופאן שיפשטו לך את העור כי הוא עדיין חדש דנדש,
אני כמעט הזמנתי מארה"ב, חנות מצויינת שמוכרת דגמים שמתאימים לארץ (שיטת שידור/מתח עבודה),
https://www.samstores.com/details.asp?ProdID=13994
הם גובים 69 דולר משלוח (שזה בדיחה) ונותנים אחריות בינלאומית.
ייצא לך בסביבות 3000 ש"ח (בעצם פחות) אחרי משלוח ומכס שגם זו בדיחה לתמורה שתקבל כאן.
מעגל הטיפול בסיגנל וידאו של המכשיר הזה טוב משמעותית מכל מה שהוצע כאן
(למעט אולי ה-LX70, אבל דחילאק חברה - לא הגזמנו עם המלצות רמת הכניסה שלנו ?......)
אני בסופו של דבר לא הזמנתי כי הלב לא נתן מנוח מההרמן, (355),
אם לא הייתי הולך עליו הייתי הולך או על הדנון 1910 (במחיר מצחיק) או על ה-2310 (שכבר מצחיק פחות)
שנה טובה,
גל
בדקת את זה במדוייק ?dror1 כתב:בנוגע לרכישה מחו"ל, צריך לשים לב שכרגע אין אף יבואן\חנות בארץ שמכבד את האחריות הבינלאומית (MACK) של מגברי דנון!!...
ישנם מעבדות בארץ שמכבדות אחריות MACK, כך לפחות בציוד צילום.
ברור ששום יבואן לא יכבד לך אחריות MACK - זה נגד האינטרס שלהם, רוצים להרוויח עליך ברכישת המוצר - לא שתקנה בחו"ל ותקבל שירות אצליהם - לא אוהבים את זה כאן.
זאת התנהלות ישראלית מכוערת שפועלת נגד הצרכנים - גם כאשר מותגים בינלאומיים נותנים לך אחריות עולמית - בארץ דואגים היבואנים לפתור עצמם באופן תמוה מהסכם האחריות.
בציוד צילום אכן אין בעיה של אחריות MACK אבל לא מצאתי חנויות שמכבדות MACK בכל הנוגע לרסיברים.
לגבי היבואנים, מסכים איתך לחלוטין - גועל נפש.
בכל מקרה, בכל הקשור למגבר ימאהה שרכשתי ההפרש בין מחירו בחו"ל 650$ (לא כולל משלוח) מיבואן מורשה לבין המחיר שקיבלתי בארץ (מהיבואן מורשה)
לא מצדיק רכישה בחו"ל, כנראה ש SG היבואן הישראלי לא חמדן בצורה דוחה כמו ניופאן ואחרים והוא גם נותן 3 שנים אחריות מלאה.
לגבי היבואנים, מסכים איתך לחלוטין - גועל נפש.
בכל מקרה, בכל הקשור למגבר ימאהה שרכשתי ההפרש בין מחירו בחו"ל 650$ (לא כולל משלוח) מיבואן מורשה לבין המחיר שקיבלתי בארץ (מהיבואן מורשה)
לא מצדיק רכישה בחו"ל, כנראה ש SG היבואן הישראלי לא חמדן בצורה דוחה כמו ניופאן ואחרים והוא גם נותן 3 שנים אחריות מלאה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

יש מישהו למשל שעכשיו קיבלו את הHDX שלו מחו"ל אחרי שעשה סיבוב בעולם - כי משום מה החברה לא קיבלה אותו במזרח.
תריץ חיפוש פה לגבי HDX ותראה - יש אנשים שלא מקבלים תשובות לגבי בעיות וכד'. המזל הוא שבסופו של יום - SYABAS - היא זו שדואגת למיטב הבנתי לשדרוגים.
אני אישית נתקלתי פה בפורום בלא פעם בתלונות לגבי השירות שלאחר - אם אתה קונה דרך ארמגדון - והם מבטיחים לך את האחריות - תפדל...
לגבי הLX70 - אל תתייחס למה שכתוב בזאפ - א. זה לא משקף. ב. אתה רוכש מערכת שלמה - אתה אמור לקבל הנחה יפה
תריץ חיפוש פה לגבי HDX ותראה - יש אנשים שלא מקבלים תשובות לגבי בעיות וכד'. המזל הוא שבסופו של יום - SYABAS - היא זו שדואגת למיטב הבנתי לשדרוגים.
אני אישית נתקלתי פה בפורום בלא פעם בתלונות לגבי השירות שלאחר - אם אתה קונה דרך ארמגדון - והם מבטיחים לך את האחריות - תפדל...
לגבי הLX70 - אל תתייחס למה שכתוב בזאפ - א. זה לא משקף. ב. אתה רוכש מערכת שלמה - אתה אמור לקבל הנחה יפה
את כל הרכיבים אקנה בארץ, לא רוצה להתחיל לרדוף אחרי אחריות עם יבואנים בארץ אם היא כן בינלאומית או לא הייתי בסרט הזה והיה הרבה כאב ראש.
לאחר שההתלבטתי בין דגמים שונים נראה לי שאלך על הימאהה 565, שייתן לי קצת יותר מה-465 ובמחיר סביר. הדנון נראה לי לפי השוואות פחות טוב ממנו ויקר יותר (הדנון לא תומך ב-DTS HD לפי האתר הרשמי שלהם). מה שחשוב לי פה זה האמינות שאני אחליף רסיבר לפחות עוד 10-15 שנים ולא כל 5 שנים.
הייתי צריך להוסיף גם סאב וופר אז אני אלך על ה-Velodyne CHT-10 שנראה מבטיח.
לגבי ה-HDX סה"כ ראיתי אנשים מרוצים. האם יש בעיה עם האחריות של ארמגדון? חיפוש בפורום הראה שהם חברה מאוד מומלצת ואמינה והרבה מאוד לקוחות מאושרים.
אורן.
לאחר שההתלבטתי בין דגמים שונים נראה לי שאלך על הימאהה 565, שייתן לי קצת יותר מה-465 ובמחיר סביר. הדנון נראה לי לפי השוואות פחות טוב ממנו ויקר יותר (הדנון לא תומך ב-DTS HD לפי האתר הרשמי שלהם). מה שחשוב לי פה זה האמינות שאני אחליף רסיבר לפחות עוד 10-15 שנים ולא כל 5 שנים.
הייתי צריך להוסיף גם סאב וופר אז אני אלך על ה-Velodyne CHT-10 שנראה מבטיח.
לגבי ה-HDX סה"כ ראיתי אנשים מרוצים. האם יש בעיה עם האחריות של ארמגדון? חיפוש בפורום הראה שהם חברה מאוד מומלצת ואמינה והרבה מאוד לקוחות מאושרים.
אורן.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

ארמגדון 10 - הצרה היא מה קורה עם הבעייה היא בחברת האם - סתם למשל - לא מסדרים יותר את השדרוגים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

יש עדכוני קושחה שהחברות משחררות.
כרגע מוכרים את הPOPCORN גם בבאג ב-1300 ש"ח בערך. אמנם אין כמו חנות מתמחה - אבל ההחלטה בידיך כמובן.
כרגע מוכרים את הPOPCORN גם בבאג ב-1300 ש"ח בערך. אמנם אין כמו חנות מתמחה - אבל ההחלטה בידיך כמובן.