עזרה בחיבור המחשב לטלויזיה
ברשותי טלויזיה של סמסונג LA26R51B,ואני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה,יש לי יציאות מהמחשב של מסך רגיל,וגם יש כניסה כזו בטלויזיה,יש גם יציאה של DVI אני חושב,חיבור גדול כזה...לא יודע בדיוק...יש גם SVIDEO אבל אין לי כניסה כזו בטלויזיה,מה החיבור האופטימלי?
אם יש לך DVI בטי וי אז עדיף..
אבל יש לך את ה SVIDEO אתה יכול לקנות מתאם לRCA ולחבר את זה לטי וי.
אבל יש לך את ה SVIDEO אתה יכול לקנות מתאם לRCA ולחבר את זה לטי וי.
ודאי שיש הבדלים בSVIDEO זה לא איכותי במיוחד, גם אם אתה מחבר את זה עם כבל איכותי..
אם יש לך אפשרות לחבר את זה דרך הDVI זה עדיף..
אם יש לך אפשרות לחבר את זה דרך הDVI זה עדיף..
איך יכול להיות
שאין לי כניסת DVI בטלויזיה? היא חדשה והבנתי שהיא מעולה לדברים האלה...יש גם את היציאת מסך הרגילה...ואז משתמשים בטלויזיה במקום המסך..לא עדיף? מה הדבר הכי איכותי?
יכול להיות שאין לך כניסת DVI זה מייקר את המכשיר אבל אם יש לך חיבור רגיל ואתה מעדיף לוותר על המסך המחשב ולשים במקומו את הטיוי זה החלטה שלך או אם יש לך מסך בחיבור DVI אתה יכול לחבר את שתיהם..
לאיזה מטרה אתה תחבר את הטיוי? סרטים, משחקים?
לאיזה מטרה אתה תחבר את הטיוי? סרטים, משחקים?
אין לי מסך DVI
יש לי מסך CRT עם חיבור רגיל,אבל אני מוכן לוותר שאני משחק או רואה סרטים...
בעיקר למשחקים...סרטים...כאלה...
בעיקר למשחקים...סרטים...כאלה...
או שתקנה מתאם או שתחבר את זה בחיבור SVIDEO לטיוי, תנסה, לא תיהיה מרוצה תנסה הלאה...
לפי סדר החיבורים שלך:
DVI
VGA
SVIDEO
DVI
VGA
SVIDEO
נערך לאחרונה על ידי Nba ב 04/02/2006 20:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
ומה עם החיבור
של המסך ? כאילו החיבור הסטנדרטי...יש לי כניסה כזו בטליויזיה,זה יראה טוב? לא הבאת את האפשרות הזו
תלוי ברזולוציה של הTV שלך..אם הרזולוציה גבוהה אז אתה תראה טוב וחד..
אם יש לך אפשרות לחבר את זה ככה, תחבר תראה בעצמך..אני לא יודע איזה TV יש לך ..אם מתאים לך, מה טוב או לא תנסה חיבורים אחרים.
אם יש לך אפשרות לחבר את זה ככה, תחבר תראה בעצמך..אני לא יודע איזה TV יש לך ..אם מתאים לך, מה טוב או לא תנסה חיבורים אחרים.
טוב אני ינסה
למרות שרשמתי בהתחלה בדיוק איזו טליויזיה יש לי,ואני רוצה לקנות כאבל..בגלל זה אני שואל מה הכי איכותי
בגלל זה אני אומר אם זה לסרטים חבל להשקיע הרבה כסף בכבל, תנסה את הSVIDEO ותראה איך רואים, אם רואים ממש זוועה תנסה דברים אחרים..
בהצלחה.
בהצלחה.
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא נכון!Nba כתב:לפי סדר החיבורים שלך:
DVI
COMPOSITE
SVIDEO...
COMPOSITE הוא החיבור הגרוע ביותר, לא SVIDEO.
Barmudes,
עד עכשיו לא הבנתי מה יש ומה אין.
תרשום בצורה מסודרת מהם הכניסות בטלויזיה (גם אם אתה לא מזהה) ומהם היציאות מכרטיס המסך.
אין לו COMPOSITE אני טעיתי..
יש לו SVIDEO DVI וVGA.
{תוקן}
זה החיבורים שיש לו.
במקרה הזה SVIDEO הוא החיבור הגרוע.
יש לו SVIDEO DVI וVGA.
{תוקן}
זה החיבורים שיש לו.
במקרה הזה SVIDEO הוא החיבור הגרוע.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם זו הטלביזיה שיש לך http://halalit.shopy.co.il/products/35011?ref=zap
אז החיבור הכי טוב שתוכל לנצל זה באמת הDVI.
אם אין לך כרטיס מסך שיש לו יציאת DVI אז זה בהחלט זווה את ההשקעה בקניית כרטיס - כך תראה את הכול באיכות מקסימלית.
אז החיבור הכי טוב שתוכל לנצל זה באמת הDVI.
אם אין לך כרטיס מסך שיש לו יציאת DVI אז זה בהחלט זווה את ההשקעה בקניית כרטיס - כך תראה את הכול באיכות מקסימלית.