בעקבות שירות מדהים של ט.ר נציגי פיוניר ושל אופיר שטרית בפרט! אני מרגיש שאני חייב לנצל את הבמה הזאת להודות לו ולספר את הסיפור.
לפני כמעט חודשיים רכשנו 5090H, אחרי שבועיים-שלושה של "בלאנקים" אקראיים (מסכים שחורים לכמה שניות) המסך החליט לשבות ופשוט לא יצא מסטנד-ביי.
בזמן שפניתי לשירות המסך עוד עבד ולעיתים המסך השחור היה צץ (די הרבה למען האמת). בסוף השבוע המסך כבר לא נדלק ואני בינתיים מחכה לתשובה.
בסוף התקשרתי שוב, יאמר לזכות ט.ר. שהם הכירו את המקרה וישר הבינו מי אני ושצריכים לטפל בי. בנוף נתנו לי את הטלפון של אופיר (מה שנקרא יחס אישי, ולא אני לא מיוחס הם פשוט נותנים שירות כזה!)
אופיר שמע שאני בלי מסך כמה ימים (הוא הכיר שיש מסכים שחורים מדי פעם ובצדק הסטטוס השתנה בסופ"ש)
ותוך שעה וחצי אחרי שסיים עם לקוח הגיע אלי בעצמו. התבונן במסך, ניסה להדליק ובלי יותר מדי עניין הבין שהמסך תקול, כמה טלפונים ו לברר איפה יש מסך במלאי ואישר מיידית החלפה של המסך בחדש!!
אני חייב לומר שהייתי בטוח שייקחו את המסך למעבדה, יתקנו את המסך וכל זה ייקח בטח הרבה זמן ומסך כל כך חדש שדי מבאס שכבר יצטרך תיקון, ציפיתי שיחליפו, רק חשבתי שאחרי מלחמות ותחנונים. כנראה שבט.ר עובדים אחרת וישר מבינים את הלקוח.
אני בטוח שנשארו עוד כמה נותני שירות טובים בארץ אבל לא נתקלתי הרבה זמן בשירות ברמה כזאת.
איזה כיף שככה מתחילים שנה חדשה! ושמסיפור קצת לא נחמד יצאתי עם הרגשה טובה כל כך!!!
כל הכבוד לט.ר.
ואני מדגיש פה את אופיר שטרית שפירפר לפני החג חצי מדינה כדי להביא את המסך החדש בעצמו ועוד לתת איזה כיולון על הדרך! באמת שאין מילים.
ואגב לכל מי שמלבט אז זאת אחלה סיבה לקנות מהיבואן הרשמי (עם כל הכבוד לכל השאר)
נ.ב. הרגשתי צורך לספר את זה למנכ"ל גיל לייזר אז הוא גם קיבל טלפון.
חג שמח ושנה טובה לכולם!!!