חיבורים DVD וממיר ל-PWD8
אני מתכוון לקנות PWD8.
מאחר והרסיבר / DVD / ממיר יושבים במרחק כמה מטרים משם, יש לי הכנה של שרוול חשמל סטנדרטי שנועד לעביר את אות הוידאו.
האם כדאי לי לחבר את הDVD והממיר לרסיבר ומשם להעביר כבל אחד לפלזמה?
עוד לא קניתי רסיבר, מה דרוש שיהיה ברסיבר על מנת שאוכל לחבא בצורה כזו בלי לפגוע באיכות הוידאו? ( הסתכלתי על מרנץ 4600 וDenon 1905 האם הם יכולים לשרת אותי לטובת חיבור כזה ? )
האם מנסייונכם יש בכלל אפשרות להעביר שני כבלים ( אחד מהממיר ואחד מהDVD ) דרך הכנה שכזאת בקיר?
מאחר והרסיבר / DVD / ממיר יושבים במרחק כמה מטרים משם, יש לי הכנה של שרוול חשמל סטנדרטי שנועד לעביר את אות הוידאו.
האם כדאי לי לחבר את הDVD והממיר לרסיבר ומשם להעביר כבל אחד לפלזמה?
עוד לא קניתי רסיבר, מה דרוש שיהיה ברסיבר על מנת שאוכל לחבא בצורה כזו בלי לפגוע באיכות הוידאו? ( הסתכלתי על מרנץ 4600 וDenon 1905 האם הם יכולים לשרת אותי לטובת חיבור כזה ? )
האם מנסייונכם יש בכלל אפשרות להעביר שני כבלים ( אחד מהממיר ואחד מהDVD ) דרך הכנה שכזאת בקיר?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
עקרונית, רצוי להעביר את האותות ישירות, אבל אם אין ברירה, אז דרך הרסיבר יכול לעבוד (אבל לא דרך כל סוג רסיבר).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מה לגבי onkyo 702? האם יש לו את הפונקציה שציינת?
http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX- ... s=Receiver
האם יש שינוי בחיבור מscart ל s-video ישירות או דרך הרסיבר?
http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=TX- ... s=Receiver
האם יש שינוי בחיבור מscart ל s-video ישירות או דרך הרסיבר?
חיבור רכיבי קולנוע ביתי דרך רסיבר דנון AVC-A11XV
שלום
קניתי את הרסיבר הנ"ל וקניתי גם פלזמה של פיוניר מדגם 506 עם מדיה רסיבר מדגם HDG ביבוא מקביל אצל י.שלום ,למדיה רסיבר הזה אין כניסות סקארט אלא רק כניסות קופוננט,סופר ווידיאו,RCA רגיל וHDMI אחד.
חשבתי לחבר את כל הרכיבים ישירות לרסיבר ולהוציא מהרסיבר בחיבור HDMI למסך.
האם זה יפגע לי באיכות,האם כדאי לקנות טראנסקודר ולחבר אותו לרסיבר למרות שהרסיבר כביכול יודע לעשות UPCONVERTING ?
נ.ב
יש לציין כי בעת קניית הפלזמה לא ידעתי כי מדובר במדיה רסיבר מדגם HDG והייתי בטוח שמדובר בFDE שאותו תכננתי להחליף בXDE ,לאחר שנודע לי תכננתי להחזיר את המוצר אך לאחר בירורים רבים עם אנשים בתחום נאמר לי שמבחינת איכות תמונה אין הבדלים בין הדגמים אלא רק מבחינת כניסות וזה שאין כניסות סקארט כי זה לא דגם אירופאי ולכן נשארתי איתה.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
קניתי את הרסיבר הנ"ל וקניתי גם פלזמה של פיוניר מדגם 506 עם מדיה רסיבר מדגם HDG ביבוא מקביל אצל י.שלום ,למדיה רסיבר הזה אין כניסות סקארט אלא רק כניסות קופוננט,סופר ווידיאו,RCA רגיל וHDMI אחד.
חשבתי לחבר את כל הרכיבים ישירות לרסיבר ולהוציא מהרסיבר בחיבור HDMI למסך.
האם זה יפגע לי באיכות,האם כדאי לקנות טראנסקודר ולחבר אותו לרסיבר למרות שהרסיבר כביכול יודע לעשות UPCONVERTING ?
נ.ב
יש לציין כי בעת קניית הפלזמה לא ידעתי כי מדובר במדיה רסיבר מדגם HDG והייתי בטוח שמדובר בFDE שאותו תכננתי להחליף בXDE ,לאחר שנודע לי תכננתי להחזיר את המוצר אך לאחר בירורים רבים עם אנשים בתחום נאמר לי שמבחינת איכות תמונה אין הבדלים בין הדגמים אלא רק מבחינת כניסות וזה שאין כניסות סקארט כי זה לא דגם אירופאי ולכן נשארתי איתה.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
עדיין לא קניתי, אבל כנראה אקנה DVD פיוניר 383, ואני מחובר לYes ולכן על פי המלצת הפורום יהיה לי ממיר 3100.MartinHSabag כתב:הכל תלוי בסוג החיבורים.
יש רסיברים שיודעים לעשות UPCONVERT לרמה הגבוהה ביותר האפשרית ויש כאלו שעושים ירידה למכנה המשותך הנמוך....
מה המקורות שלך?...
אולי מדי פעם אחבר את הLaptop , אבל לא איכפת לי שבמקרה זה החיבור יהיה ישירות עם כבל שיראו אותו ( כלומר לא קריטי שיהיה מוצנע דרך הקיר ).
האם הרסיברים שציינתי עושים Upconverting ? איך אפשר לבדוק במפרט של רסיבר שהוא אכן עושה זאת?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: